Kriminal u srpskom fudbalu
Re: Kriminal u srpskom fudbalu
Против сам било какве регионалне лиге, наши клубове губе простор како за Европу тако и за развијање. Чему да се нада већина клубова, реално је да никада не би дошли до тог нивоа такмичења. Као и у кошарци. Са овом првом групом би ми били тотални аутсајдер у тренутној консталацији снага. У другој би били већ ок. Тако да овде видим места за 3 наша клуба плус још можда ТСЦ и Чуку. Самим тим остатак чланова наше лиге не би имао разлога да прихвати овако нешто.
Исто тако мислим да ни Турци не би пристали а играју ово ако би им од тога значила Европа, као ни Хрвати, код њих се пар клубова може надати Европи сваке године. А ако нема такмичарски неки значај онда нема ни смисла.
Ово би било занимљиво видети као неко куп такмичење са неким озбиљним наградним фондом који би мотивисао клубове да изађу са најјачим саставима. Слично што постоји куп екс ју клубова у млађим селекцијама.
Уколико би заживео такав концепт, кроз пар година би можда и други хтели да се укључе, ако би УЕФА дозволила још једно такмичење које би било пандан лиги шампиона и лиги европе, само за сиротињу.
Календарски би могло да се игра уместо пријатељских, током летње и зимске паузе. Тада би можда могло и као нека мала лига, као што су направили и Лигу Нација да би се избациле пријатељске утакмице које нису имале никакву популарност скоро.
Ту онда долази и до проблема замора играча. Тако да би онда неко куп такмичење било повољније, мање утакмица али квалитетнијих. Не да играмо пријатељске са клубовима друге лиге Украјине а ови већи са којима закажемо откажу термин или пошаљу клинце.
Исто тако мислим да ни Турци не би пристали а играју ово ако би им од тога значила Европа, као ни Хрвати, код њих се пар клубова може надати Европи сваке године. А ако нема такмичарски неки значај онда нема ни смисла.
Ово би било занимљиво видети као неко куп такмичење са неким озбиљним наградним фондом који би мотивисао клубове да изађу са најјачим саставима. Слично што постоји куп екс ју клубова у млађим селекцијама.
Уколико би заживео такав концепт, кроз пар година би можда и други хтели да се укључе, ако би УЕФА дозволила још једно такмичење које би било пандан лиги шампиона и лиги европе, само за сиротињу.
Календарски би могло да се игра уместо пријатељских, током летње и зимске паузе. Тада би можда могло и као нека мала лига, као што су направили и Лигу Нација да би се избациле пријатељске утакмице које нису имале никакву популарност скоро.
Ту онда долази и до проблема замора играча. Тако да би онда неко куп такмичење било повољније, мање утакмица али квалитетнијих. Не да играмо пријатељске са клубовима друге лиге Украјине а ови већи са којима закажемо откажу термин или пошаљу клинце.
Ovde bi u najmanju ruku Aris, Dinamo B. i Kasimpaša bili ispred nas na tabeli...
- gospodinFKV
Dok se ovde prica o regionalnim ligama, u ovoj nasoj TSC iz 2 u 1, pobedise svi davljenici osim onih otpisanih. Napredak, koji do juce mamu rodjenu nije bio sposoban da dobije, danas uvalio petardu "hitu jesenjeg dela". Vozdovac, gle cuda, dobio Cukaricki.
No, dobro, Lalat veruje da je liga regularna i da ne treba da pljujemo. Svako tu mora nekako da se nosi s tim da bi spavao nocu.
No, dobro, Lalat veruje da je liga regularna i da ne treba da pljujemo. Svako tu mora nekako da se nosi s tim da bi spavao nocu.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1848219
[video]https://www.youtube.com/watch?v=skZ8PPQ ... ligaSrbije[/video]Novi skandal u srpskom fudbalu: "Bravo majstori, bravo doktori"
Fudbaleri Kabela bili su ogorčeni suđenjem na meču sa Loznicom u Prvoj ligi Srbije.
Oni su postigli gol, koji je sudija poništio, da bi ga nakon utakmice sačekali.
Trener Kabela Zoran Vasiljević je zbog prigovora izbačen sa meča, ali na tome nije ostalo.
"Uvek aplauzom nagradite onoga ko dobro obavi svoj posao", rekao je Vasiljević svojim igračima posle meča i oni su ga poslušali.
Igrači su aplaudirali, a nisu izostali ni povici:
"Bravo majstori, bravo doktori, bravo bre!"
Bilo je i koškanja, uvreda, psovki...
Што се тиче ове уткамице изнад, судија који је био главни актер тог меча, како сам чуо, на свом инстаграм профилу има слике са копачкама које су поклон ФК Колубаре. Мене је то подсетило на случај гробари сопот једног извесног судије.
- Deep Purple
Mislim da je bilo grobari cokot?CRD FCV wrote:Што се тиче ове уткамице изнад, судија који је био главни актер тог меча, како сам чуо, на свом инстаграм профилу има слике са копачкама које су поклон ФК Колубаре. Мене је то подсетило на случај гробари сопот једног извесног судије.
Јесте, моја грешка. Почела сећања да бледе на те детаље али тај догађај никад неће бити заборављен.Deep Purple wrote:Mislim da je bilo grobari cokot?
Jos jedan dokaz koliko je ovo retardirana drzava i koliko smo kao narod sistematski sjebavani od idiota:
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=60B0005E" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=60B0005E" onclick="window.open(this.href);return false;

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Deep Purple
"Faul za zatvor" "Jeziv start fudbalera Vojvodine"
"Fudbaler Vojvodine u stilu Simunovica na Marakani"
Naslovi na nekim portalima
Da li ti ljudi imaju oci, jos uporedjuju start Djurica sa Simunovicevim?!?
Vise objava o ovom startu nego kad je Sanogo slomio Docica.
Sanogo iz vikenda u vikend ima slicne startove...
@Radoye
"zvezda je svetinja" tako tvrde.
"Fudbaler Vojvodine u stilu Simunovica na Marakani"
Naslovi na nekim portalima
Da li ti ljudi imaju oci, jos uporedjuju start Djurica sa Simunovicevim?!?
Vise objava o ovom startu nego kad je Sanogo slomio Docica.
Sanogo iz vikenda u vikend ima slicne startove...
@Radoye
"zvezda je svetinja" tako tvrde.
- slanobarac
Izbacio bih ga i ja da sam sinoć bio sudija.
A žuti bi popio i Borjan i Stanković a dobio ga samo Lalatović. Grobar čokot.
A žuti bi popio i Borjan i Stanković a dobio ga samo Lalatović. Grobar čokot.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Djuric je heroj jucerasnje utakmice. Kada je poslednji put neko od nasih ovako otresao smrdljivog cigana.
Je li neko stvarno smatra da je neka ciganstura nama ovo uradila, da bi novinski naslovi bili identicni?
Ono njihovo govedo Sanogo je povredilo vec nekoliko igraca u nasoj namestenoj ligi i ni crveni nije dobilo.
Jos jednom, cestitke Djuricu od srca i svaka cast na stavu posle. Kamo srece da su svi imali identican stav tokom tekme.
Je li neko stvarno smatra da je neka ciganstura nama ovo uradila, da bi novinski naslovi bili identicni?
Ono njihovo govedo Sanogo je povredilo vec nekoliko igraca u nasoj namestenoj ligi i ni crveni nije dobilo.
Jos jednom, cestitke Djuricu od srca i svaka cast na stavu posle. Kamo srece da su svi imali identican stav tokom tekme.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Meni smeta sto je Djuric juce ispao veca ciganstura od njih zbog tog starta. To jeste bio start za zatvor, i bas zbog toga ne volim sto je to uradio jer je to njihov stil a ne nas.
Slazem se da treba sa njima da igramo na noz ali misljenja sam da je ovakav start je bio potpuno neopravdan. Em je pokazatelj nemoći em nije sportaki.
Slazem se da treba sa njima da igramo na noz ali misljenja sam da je ovakav start je bio potpuno neopravdan. Em je pokazatelj nemoći em nije sportaki.
Jeste, Djuric je obelezio utakmicu i stav u derbiju.
Nije to bilo tako opasno, koliko se predstavlja i koliko se igrac zvezde previjao i jaukao.
Djuric je podigao nogu u visini butina da bi ga sigurno sapleo. Nije sportski potez, ali faul da sacuva svoj gol.
Crveni karton, kao poslednji igrac odbrane OK, ali da je to bilo na drugoj strani, bio bi samo zuti.
Secamo se kako je usao Pavkov ( mislim ?) u golmana TSC Filipovica, direktno djonom u grudi i stomak, pa nije bilo takve reakcije, a daleko opasniji start od ovog. To je bilo za cist crveni karton, a jedva dobi zuti.
Meni vise smeta namerno i podmuklo gazenje djonom, nego namerno saplitanje podmetanjem noge.
Nije to bilo tako opasno, koliko se predstavlja i koliko se igrac zvezde previjao i jaukao.
Djuric je podigao nogu u visini butina da bi ga sigurno sapleo. Nije sportski potez, ali faul da sacuva svoj gol.
Crveni karton, kao poslednji igrac odbrane OK, ali da je to bilo na drugoj strani, bio bi samo zuti.
Secamo se kako je usao Pavkov ( mislim ?) u golmana TSC Filipovica, direktno djonom u grudi i stomak, pa nije bilo takve reakcije, a daleko opasniji start od ovog. To je bilo za cist crveni karton, a jedva dobi zuti.
Meni vise smeta namerno i podmuklo gazenje djonom, nego namerno saplitanje podmetanjem noge.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Sa govnima, sto oni jesu svi do jednog, mozes samo ovako. To je bio fudbalski potez da covek spreci kontru. Nije to nemoc. I naravno da je cist crveni, posto je start bio na koleno.Stexman wrote:Meni smeta sto je Djuric juce ispao veca ciganstura od njih zbog tog starta. To jeste bio start za zatvor, i bas zbog toga ne volim sto je to uradio jer je to njihov stil a ne nas.
Njegov stav posle faula je ono sto je svima falilo i juce i u prethodnih 13 uzastopnih poraza.
Gojko Kacar wrote:
- Deep Purple
Ma nije ono ljudi za crveni. Start na koleno ali nije bio ostar start. Na njihovoj polovini terena, Nikolic gura loptu po boku a trce jos nasa dva defanzivca iza. Niti je Djuric bio poslednji igrac niti je start bio toliko opasan. Nikolic pada i drzi se za grudi a dobio udarac u koleno. Sudija niije hteo da pokaze crveni ali posle utrcavanja Stankovica i pritiska od strane svih mogucih sudija pokazuje crveni. Da je bilo suprotno zvezdin igrac bi dobio zuti maksimum i posle bi im bio sviran penal (ono nad Gemovicem).
I naravno nigde se ne spominje start nad Gemovicem.
Interesantno je kako je Bralic dobio zuti nakon 15 sekundi od starta drugog poluvreme na nakon duela u skoku zbog udarca rukom a pred kraj prvog poluvremena za jos jaci udarac Sanogo ne dobija zuti. Zasticen je Sanogo nenormalno ali je i veoma kvalitetan fudbaler i pod tim okolnostima protiv njega ne mozes da igras.
I naravno nigde se ne spominje start nad Gemovicem.
Interesantno je kako je Bralic dobio zuti nakon 15 sekundi od starta drugog poluvreme na nakon duela u skoku zbog udarca rukom a pred kraj prvog poluvremena za jos jaci udarac Sanogo ne dobija zuti. Zasticen je Sanogo nenormalno ali je i veoma kvalitetan fudbaler i pod tim okolnostima protiv njega ne mozes da igras.