Mi ovde svi pisemo kao da Vojvodina funkcionise u vakuumu, te da bilo koji sledeci trener nece biti poslusnik, ili da ce pare od Sergeja leci na nas racun, a ne na racune pojedinaca sumnjivog pedigrea, pa ce novi trener mozda imati novca. Iskreno, ne pamtim kad sam s manje entuzijazma nesto pratio. Price oko novog trenera ne bude apsolutno nikakvu emociju u meni, ali ako cemo vec da se pravimo da Vojvodina nije u saci najnizeg ulicnog olosa, mozda bih i podrzao dolazak Radojicica, jer bi bio kratkorocno resenje, a evo i zasto:
- Lalatovic je ovde bio pune dve sezone. Pisao sam dosta ranije o tome koliko ce trenera preskociti ako bude vodio ekipu punu sezonu (od prvog do poslednjeg kola), odnosno koliko dugo nismo imali trenera koji je vodio ekipu pune DVE sezone. To je u Srbiji ravno petogodisnjem stazu u nekim ozbiljnijim ligama. Ja ne mogu da se setim trenera koji je nasledio neko dugorocno resenje na klupi i onda ostao dugo. Uglavnom taj prvi plati ceh, a ako ce vec neko da plati ceh smene na klupi i terenu, onda bolje da to bude Radojicic nego Vignjevic recimo.
- Para od Sergeja jos nema i pitanje je da li ce i kad ce ih biti, te ne mozemo ni da se nadamo nekom jacem resenju od superligaskog proseka. Ako cemo da se pravimo vec da ljudi sa opasnim nadimcima nece potrpati te novce u svoje dzepove, te pare treba uloziti nakon sto ekipa prelezi sve decije bolesti koje ce ova smena doneti, umesto da se sprcaju za krpljenje rupa nakon sto Lalatovic i drvoredi napuste klub.
- Bio je klubu. Pre bih njega nego nekog Krunica.
Ja sam i dalje za Kizu ili Vignjevica, mozda i Osima, ali eventualno nakon sto se pomenute decije bolesti preleze sa nekim privremenim resenjem.
Tanjga je super resenje, voli Vojvodinu, ali to je, u ovom trenutku, toliko nerealno, prakticno nemoguce.
Ostaviti Italiju i vratiti se u Vosu u ovakvom stanju domaceg fudbala, plus toga sto jos ima i ugovor 2 godine u Bolonji.
Koliko god voleo Vosu i Novi Sad, razum kaze NE.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:Tanjga je super resenje, voli Vojvodinu, ali to je, u ovom trenutku, toliko nerealno, prakticno nemoguce.
Ostaviti Italiju i vratiti se u Vosu u ovakvom stanju domaceg fudbala, plus toga sto jos ima i ugovor 2 godine u Bolonji.
Koliko god voleo Vosu i Novi Sad, razum kaze NE.
Delim slicno misljenje. Zbog toga sam samo podelio link nisam zeleo nista da komentarisem jer mi deluje kao cisto gadjanje imena. Sinisa Mihajlovic ce po svemu sudeci da preuzme Juventus a tamo ce mu biti pomocnik Pirlo pa mozda zbog te neke potencijalne hijerarhije u Juventusu Tanjga pozeli da zapocne samostalnu karijeru ali ovo je sve nagadjanje sa moje strane.
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1470768/ ... didat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo se znalo odavno a i ovde je pisano. Zameram upravi što to nije uradila tada ili da se bar oglasila po tom pitanju.
"Да га отерамо". Сјајан вокабулар човека који је на позицији којој није дорастао. Срамота. Ако су већ требали да га "отерају" пре 4 месеца што нису? Да ли то показују, опет, своју (не)моћ?
Meni je ovde najsmesnije to sto Samardzic govori nesto u prvom licu (jednine, mnozine, nebitno). Druze, pa kafe kuvarica se vise pita u Vojvodini od tebe, sta se ti javljas hahahahahah
Ja ne znam nikoga iz ove uprave ali ono sto sam cuo mi zvuci normalno. Da, nisam voleo Lalatovica od pocetka. Zato sto je primitivac, zato sto je cigan, slihtara, nelogican, zivcan i tako dalje. Da ne spominjem zahvaljivanje malom Aleku.
To sto ovaj lik kaze da ga je trebalo oterati i to jos na polusezoni, meni je muzika za usi.
A rezultati ce zavisiti, kao i sto su i do sada zavisili, vise od uprave nego od trenera.
Ostavljam mogućnost da sam glup i neobavešten, ali ko je uopšte ovaj Samardžić? Ja nisam čuo za ovog čoveka dok nije postao predsednik kluba, a koliko vidim ni Gugl ne nudi skoro nikakve informacije o njemu.
Lalatović ''ovoga mi krsta'' jeste veliki narcis, samohvalisavac, šlihtara, skandal majstor i prijaće svima da (na kratko) ode odavde, ali ovaj rečnik Samardžića je zaista ispod svakog nivoa. Pa nije FK Vojvodina kafana da se ljudi isteruju iz nje. Mislio sam da su ta vremena otišla sa Viskolom. Kaži druže prekinuti saradnju ili nešto tako elokventnije.
Kao gospodski Klub, a stalno mu zapadnu neki kriminalci, muljatori sa aferama iza sebe i seljačine da ga vode. Užas.
A vidim i da ga je Lalatović lepo spustio danas. I neka je.
Samardžić se ništa ne pita u fkv. On je nešto poput npr. Ane Brnabić. Njegove reference su da je član SNS. Lalatović nije odabrao dobru stranu u sns i da tu nije pogrešio bio bi i dalje u Voši. Bez obzira na ponašanje, očajnu igru i rezultate.