Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Neizlecivi wrote:Auuu kako je Merebasvili zagolicao mastu ovim storijem na Instagramu :)

Ne znam u kakvoj je formi, ali da bi nas obradovao, verujem da bi!
Juce mu je istekao ugovor sa Plockom.

Za sve koji nemaju instagram:

Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nemojte mi se igrati tako sa osecanjima. :o

Odmah mu dati traku! :beg:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dati mu i traku i klupu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote:Dati mu i traku i klupu.
Je l' nije igrao u Plocku ili si mislio nesto drugo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da, mislio sam drugo. Obzirom da ima 36 i polako može da razmišlja o trenerskim vodama, imati istog lidera na klupi i na terenu ne bi bilo ni malo loše. Dakle, ponuditi mu mesto trenera-igrača
Turija

Post by Turija »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1472416/ ... ratak.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija inace on je u Plocku gotovo legenda.
Stranac sa najvise golova u istoriji Plocka.

Sto se tice informacije Monda mislim da je to proisteklo sa ovog mesta ili su videli "price" sa Merebasvilijevog instagram profila.
Cisto sumnjam da raspolazu sa nekim informacijama.
Ali se nadamo da ce parafirati ugovor :cheers:
Cane

Post by Cane »

Mislim da svi pišemo po principu šta je babi milo ...
Ali možda pozitivnom energijom i "prizovemo kišu" :)
Bila bi to iznenađujuće lepa vest pored svih ovih loših i tragičnih koje nas pogađaju u poslednje vreme.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Дај бре какав Мереба,не дај Боже,ту се прича о подмлађивању екипе а доводе се пензионери.Што терамо Дринчића,Бојића...који јсу много више доказани код нас него Мереба.Од старијих задржати само Вукадиновића,евентуално Човића,рецимо Медојевић да се врати,ништа више нам не треба.
N13

Post by N13 »

vdn slaninar wrote:Дај бре какав Мереба,не дај Боже,ту се прича о подмлађивању екипе а доводе се пензионери.Што терамо Дринчића,Бојића...који јсу много више доказани код нас него Мереба.Од старијих задржати само Вукадиновића,евентуално Човића,рецимо Медојевић да се врати,ништа више нам не треба.
Kontraproduktivno!
Da bi klinac uspeo uraditi nesto i konstantno napredovao, mora imati jednog iskusnog na svojoj poziciji. Ima gomila naucnih tekstova o tome, u pitanju je psihologija i pedagogija. Da imamo samo klince na terenu, to bi bilo dvostruko negativno za klub - niti bismo imali rezultate, niti bi ti klinci bili primeceni. Losa sezona bi ih samo demotivisala i onda bi im karijera otisla i totalno pogresnom smeru.
Ne bi Srdjan Babic imao onakav zapazen ucinak da nije imao Nina Pekarica pored sebe... takodje su i Mijat i Sergej prve korake u prvom timu napravili uz Envera i Stojana Vranjesa, i to i te kako ima pozitivan uticaj.

Nije dovoljno da taj iskusniji bude samo dobar igrac, vec i dobar covek i dobar pedagog. Neko ko ceni klub, daje sve od sebe i prenosi prave vrednosti na mladjeg kolegu. To svakako jesu bili Nino, Enver i Stojan i to bi bio i Mereba. Za takve ljude vrata kluba moraju biti otvorena... nadajmo se i Tadicu jednog dana.

Ovo sto smo imali ove sezone je lose, drzali smo klince na terenu samo zbog bonus pravila, pa se i nisu zadrzavali duze od 45 minuta (ruku na srce, trenutna generacija u21 prvotimaca ne obecava, cak ni za superligaski prosek. Nadajmo se boljoj generaciji sadasnjih omladinaca i kadeta). Ali jednako je lose i imati 10 ili 11 klinaca na terenu. Balans mora postojati i za dobrobrobit klubskih ciljeva i za te klince da imaju od koga uciti i fudal i moralne vrednosti.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

U kom univerzumu je Bojic dokazaniji igrac od Merebe? :shock:
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

У универзуму где се мери резултатом и трофејима.Слажем се да мора бити квалитетних искуснијих играча из које би стасали и млађи,то је јасно,зато сам навео Човића,Вукадиновића и пре свега Дринчића који својим залагањем на терену и претрчаним км је најбољи пример како се изгара за клуб.Тренутно играчи година 30+ су Бркић,Вуклиш,Бркић, Ђорђевић, Андрић, Ковачевић,Ђурић,Дринчић,Бојић,Човић, Вукадиновић, Максимовић,Мркајић.Једноставно је то превише ако причамо о давању шансе млађим,а не још да доводимо.Не видим по чему је Мереба неки већи ауторитет и кориснији играч уз кога ће стасати млађи од Човића или Дринчића.
Beonic

Post by Beonic »

gospodinFKV wrote:U kom univerzumu je Bojic dokazaniji igrac od Merebe? :shock:
vdn slaninar wrote:У универзуму где се мери резултатом и трофејима.
Bojić trofeja: 3
Merbašvili trofeja: 8 + 5 drugih mesta od kojih dva sa Vošom

Bojić nastupa u bilo kojem uzrastu reprezentacije: 0
Merba: 32 samo za A selekciju, a jedne godne je proglašen i najboljim fudbalerom Gruzije

Uz dužno poštovanje prema Bojiću, dečko nije napustio našu ligu u životu (Superligu prvi put video sa 23 godine), Evrope je video u svega 9 utakmica koje je igrao u kvalifikacijama i možda kada je išao na more ili pripreme.
Merbašvili nije igrao za klubove kao što je Barsa, ali je požrtvovanim igrama gotovo svuda bio omiljeni igrač kod navijača, pa i kod nas. Koliko znači kolektivu ti govori da je 11 godina bio član prvog tima Gruzije, iako nije uvek igrao, tu je bio za svlačionicu.

Glavna razlika kod većine igrača koje si nabrojao i njega je ta što su tu zbog love, a on očigledno pored novčane dobiti gaji i ljubav prema ovom klubu, a to je možda i najbtnija stvar kod veterana koji treba da nauče nešto te klince.

Zamisli imaš 17 godina, iz Novog Sada si i dođe ti lik duplo stariji od tebe, rođen 3000 kilometara od tvoje gajbe, pun iskustva i kroz treninge ti objašnjava koliko mu taj tvoj klub znači.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Горе сам написао доказани код нас,а Вукадиновић,Бојић,Дринчић и Човић су освојили трофеј Купа код нас и та генерација ће бити битан део историје ФК Војводина заувек.Свака част Мереби ал ми сад већ имамо и превише искусних играча.
То љубав,паре,однос према клубу код професионалаца најбоље се покаже на терену.
Тај Бојић је у финалу купа један го дао а други маестрално наместио Вукадиновићу,Човић који је као клинац био у Парми па може да прича клинцима шта вози Креспо,је дао гол у полуфиналу против Чуке,а сваку текму најагилнији на терену Дринчић,где ћеш веће ауторитете него они који су оставили трага у твом клубу.
Ју ево га Бојке,ал је јебо гробаре у финалу,јел се сећаш.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pa ja ne znam kako izgleda Bojić, a on se izgleda vodi kao neka moderna legenda kluba... Prijatelju, Mereba dve asistencije u finalu, znaš i kojem. Onom koje je stvarno odjeknulo. Za manje vremena :) Nemoj mešati Babe i Žabe, za Bojića i Drinčića ćeš za 5 godina morati da otvoriš Vikipediju da proveriš da li su ikad igrali za Vojvodinu, a ako se ne sećaš dve Merebine kifle iz finala, i dva skoka Mojsova, propustio si jako bitan period u modernoj Vošinoj istoriji...
Post Reply