Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Beonic

Re: Transferi

Post by Beonic »

Rabba wrote:Nema više "fudbala" pa da možemo da saznamo koji su od ovih navedenih naši a koji na probi.
Pa u suštini nema mnogo dilema, ovako stoje stvari:
– Na spisku nije sedam fudbalera kojima su istekli ugovori: Andrić, Drinčić, Đurić, Bojić, Brkić, Gemović i Stojković (pretpostavljam da izostanak Stojkovića znači da ga nisu ubedili da ostane, ali videćemo).
– Na spisak je dodato 12 igrača koji su prošlu sezonu bili na pozajmicama, a imaju ugovor sa Vojvodinom: Puškić, Dražić, Mandić, Mirić, Jeličić, Stojisavljević, Mladenović, Nešković, Pavlićević, Pantelić, Vu. Bogdanović i Vidakov.
– Na spisku je 19 igrača koji su već igrali za prvi tim prošle sezone, a vezani su i dalje ugovorima (ovde ubrajam i omladince koji su debitovali).
– Na spisku je šest novih omladinaca, koji još nisu debitovali za A tim: Jelenković, Luković, Kljajić, Pavlica, Ve. Bogdanović i Ivanović
– Na spisku je Busnić koji je došao iz Rada, a uskoro će biti njegovo javno potpisivanje ugovora.
– Ostaju nam samo dva igrača: Mesarović i Junior, za sada nisu potpisali ugovor pa to možemo da posmatramo kao probu, moja prognoza je da prvi hoće, drugi neće, a voleo bih da nas zaobiđu obojica.
Djisa

Post by Djisa »

Beonic wrote:
Rabba wrote:Nema više "fudbala" pa da možemo da saznamo koji su od ovih navedenih naši a koji na probi.
Pa u suštini nema mnogo dilema, ovako stoje stvari:
– Na spisku nije sedam fudbalera kojima su istekli ugovori: Andrić, Drinčić, Đurić, Bojić, Brkić, Gemović i Stojković (pretpostavljam da izostanak Stojkovića znači da ga nisu ubedili da ostane, ali videćemo).
– Na spisak je dodato 12 igrača koji su prošlu sezonu bili na pozajmicama, a imaju ugovor sa Vojvodinom: Puškić, Dražić, Mandić, Mirić, Jeličić, Stojisavljević, Mladenović, Nešković, Pavlićević, Pantelić, Vu. Bogdanović i Vidakov.
– Na spisku je 19 igrača koji su već igrali za prvi tim prošle sezone, a vezani su i dalje ugovorima (ovde ubrajam i omladince koji su debitovali).
– Na spisku je šest novih omladinaca, koji još nisu debitovali za A tim: Jelenković, Luković, Kljajić, Pavlica, Ve. Bogdanović i Ivanović
– Na spisku je Busnić koji je došao iz Rada, a uskoro će biti njegovo javno potpisivanje ugovora.
– Ostaju nam samo dva igrača: Mesarović i Junior, za sada nisu potpisali ugovor pa to možemo da posmatramo kao probu, moja prognoza je da prvi hoće, drugi neće, a voleo bih da nas zaobiđu obojica.
A ko je taj Junior? Samo da nas Mesarovic zaobidje!
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Djisa
Cyril Junior Nebo
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

I taj Nebo je naš igrač već dve godine. Jedan od poslednjih fudbala, ako me sećanje ne vara, je preneo potpisivanje Cyrile Neboa, i njegovo prosleđivanje u Kabel na pozajmicu. Interesuje me da li je i Mesarović na isti način bio u Kabelu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Znači nisu uspeli ni Aranđela da nagovore da ostane ali važno da je tu Busnić i veliki povratak Mesarovića :frown:
Turija

Post by Turija »

Po mom misljenju iz Kabela bi na desnom beku mogao biti Mandic ili na desnom krilu.
Povratnik Miric je desni bek iz nase skole, koji je, cini mi se, bio u zvezdi, pa se vratio.
Jelicic, takodje, na stoperu da bude rezerva. Za ostale ne znam, slabu su imali minutazu u Kabelu?
Imami puno mladih centarforova na spisku, ali ne znam koliko mogu u ovom momentu u seniorskoj konkurenciji?
Mesarovic i Junior, hmmm? Nesto bas nisam rad ponovu gledati Mesarovica. No, mozda je za nijansu bolji, nego pre, ali tesko, plus nepopravljivi ,,grobar".
A, od tog Busnica, mozda i bude nesto?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Gledao sam sada Saničanina na predstavljanju u crnom govnetu ljudi meni se povraća ono je žalosno kakva crna sreća u daljoj karijeri :pegla: I od sad bi stavio klauzulu kada napustiš klub minimum 2 godine nema igranja u našoj ligi, bilo to pre isteka ugovora ili za vreme, ljudi moji on već par meseci je u stalnim kontaktima sa crnim govnima pa kako ga nije sramota to i izjaviti znači pre polufinala on je već bi slizan sa njima može tamo sada da liže dupe Ilijevu :evil:
P. S. Sada još samo očekujem Aranđela u govnarskom dresu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija Po Djordjevicevim recima rekao bih da on dobro zna zasto je doveden Busnic. Ja nisam ni znao da je on bio kapiten Rada.
Turija

Post by Turija »

Na mene je Busnic ostavio jako dobra utisak u mecu Rada protiv nas. Dobra kontrola lopte, cvrst u duelu i prilicno brz. Ima ideju i rezon u igri.
Sigurno je pojacanje i zato sam napisao mozda bude nesto od njega, sto sad skepticno ne ocekujemo.
Ja ocekujem dosta, tj da nas prijatno iznenadi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

fare wrote:ljudi moji on već par meseci je u stalnim kontaktima sa crnim govnima pa kako ga nije sramota to
Pa sta te cudi,vidis da u klubu vec godinama svako radi ono sta hoce,da je tesko naci dvojicu koji medjusobno komuniciraju,samo sto to ove godine Lalat izneo na videlo. Ubedjen sam da bi Sanicanin ili bilo koji drugi igrac isto pricao i o nama,kada bi bili u prilici da im se uprilici lepa konferencija i marketingski pristup. To sto mi dovedemo 10 igraca na promociju od kojih ni jedan ne dobije da kaze vise od recenice nije greska igraca.... postali smo klub u koji se teska srca dolazi,ali se sa "pao kamen sa srca" odlazi
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Na mene je Busnic ostavio jako dobra utisak u mecu Rada protiv nas. Dobra kontrola lopte, cvrst u duelu i prilicno brz. Ima ideju i rezon u igri.
Sigurno je pojacanje i zato sam napisao mozda bude nesto od njega, sto sad skepticno ne ocekujemo.
Ja ocekujem dosta, tj da nas prijatno iznenadi.
Nadam se da si u pravu. Vidi se da je cvrst i da bi mogao biti dobar dodatak timu ali iskreno izbegavao sam da gledam Rad pa nisam ispratio kakav je. Cini mi se da je @Voja nesto rekao za njega, da ga je primetio pre par sezona.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Rad je prošlu sezonu završio sa 15 bodova i 63 primljena gola, a do serije kojom bi se i Real pohvalio su bili zakovani za dno... Ja sam skeptik. Ako izbori 11, ok, ali ako je doveden da igra pre Novice, Topića pa i Miletića, može da se pakuje Slavoljub odmah.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd

Post by ssnigd »

Rabba wrote:Rad je prošlu sezonu završio sa 15 bodova i 63 primljena gola, a do serije kojom bi se i Real pohvalio su bili zakovani za dno... Ja sam skeptik. Ako izbori 11, ok, ali ako je doveden da igra pre Novice, Topića pa i Miletića, može da se pakuje Slavoljub odmah.
To i jeste poenta. Ako je stvarno bolji od svih njih i treba da igra. Tacnije mora.
Ako nije bolji, a trener ga drzi, onda trener sa sportskim direktorom moze da ide odmah.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Djisa

Post by Djisa »

Rabba wrote:Rad je prošlu sezonu završio sa 15 bodova i 63 primljena gola, a do serije kojom bi se i Real pohvalio su bili zakovani za dno... Ja sam skeptik. Ako izbori 11, ok, ali ako je doveden da igra pre Novice, Topića pa i Miletića, može da se pakuje Slavoljub odmah.
Ako je zadnji vezni, kao sto pise, a mi tu imamo Topica koji mora da igra standardno, ako mislimo da na njemu nesto zaradimo, a Novica je zamena, koji ce nam Busnic?

Osim ako ovaj genijalac, ne igra sa 2 zadnja vezna!
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Izgleda da se Stojkovic nije dogovorio sa upravom i odlazi, Drincic je takodje otisao sto znaci da imamo dva vezna manje. Busnic ima dovoljno Superligaskog iskustva a i zboggodina odgovara. Da li ce kvalitetom odgovoriti, videcemo.
Post Reply