Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Prema odvijanju dogadjaja sa Vukadinovicem, trebace nam krilo i da je u pitanju povreda Vukadinovica ili zbog odlaska u partizan.

Mladi Novevski se puno kretao i imao zavidnu minutazu na terenu ( cak ga je Djordjevic pitao moze li da predje na poziciju zadjeg veznog, pa pru kraju meca a zamenio), ali je bio, gotovo, bez ucinka u napadu. Prva mu je utakmica, pa je rano za zakljucivanje. Momak se jako trudi.

Mozda bi nam godio otpisan krilni zvezdin igrac Lucic iz IMT. Ima dobru statistiku asistencija i golova ( 4 gola i 10 asistencija), a mlad je. Jeste da je bio u jednom rangu ispod LL lige, ali to nema mnogo veze.
Tri nasa gornja ranga takmicenja, skoro pa da su ujednacena po kvalitetu.
Radulovic je ,,veca macka u dzaku".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Само ти_1914

Post by Само ти_1914 »

Поздрав људи ! :lala:

Пратим форум већ дуго, па сам одлучио да се региструјем. Вошу пратим преко 15 година.

Желим да прокоментаришем наша два појачања.
Прво појачање Лука Цуцин. Дечко је дефанзивно сјајан, борбен, доста успешних клизећих стартова има, одузетих лопти.. али офанзивно изузетно лош. Пас унапред му није јача страна. Нема добар тајминг када уопште да нападне тај простор а и када се нађе ту центаршут му је изузетно лош.
Е сад ако су мерило Гобељић и Миљковић он и није лош притом је млађи. Али ја бих више шанси давао нашем младом левом беку.

Друго појачање мали Бусна. Од њега немојте очекивати пуно. Није играч ни за Рад а не за Вошу.
Доста трчи то је истина, висок а не игра добро главом, дуел лош, пас унапред јако ретко. Ово пишем јер је неко написао да очекује да можда Бусна буде тај који ће да проиграва саиграче и буде креативан, од тога нема ништа. Класичан задњи везни.

Лепо изгледа, два млада играча која имају искуства играња у ЛЛ, али квалитет немају за Војводину.
Само ти_1914

Post by Само ти_1914 »

Само ти_1914 wrote:Поздрав људи ! :lala:

Пратим форум већ дуго, па сам одлучио да се региструјем. Вошу пратим преко 15 година.

Прво појачање Лука Цуцин. Дечко је дефанзивно сјајан, борбен, доста успешних клизећих стартова има, одузетих лопти.. али офанзивно изузетно лош. Пас унапред му није јача страна. Нема добар тајминг када уопште да нападне тај простор а и када се нађе ту центаршут му је изузетно лош.
Е сад ако су мерило Гобељић и Миљковић он и није лош притом је млађи. Али ја бих више шанси давао нашем младом десном беку.

Друго појачање мали Бусна. Од њега немојте очекивати пуно. Није играч ни за Рад а не за Вошу.
Доста трчи то је истина, висок а не игра добро главом, дуел лош, пас унапред јако ретко. Ово пишем јер је неко написао да очекује да можда Бусна буде тај који ће да проиграва саиграче и буде креативан, од тога нема ништа. Класичан задњи везни.

Лепо изгледа, два млада играча која имају искуства играња у ЛЛ, али квалитет немају за Војводину.
Djisa

Post by Djisa »

Е сад ако су мерило Гобељић и Миљковић он и није лош притом је млађи. Али ја бих више шанси давао нашем младом левом беку.

Samo kod nas je igrac od 24 godine mlad!!!!!!
Kup je nas!
Само ти_1914

Post by Само ти_1914 »

Од целог мог текста ти си само то запазио :D

Буснић има 23 године, а када сам написао да је млад мислио сам у поређењу са Максом и Дринчићем јер су иста позиција.
Као што се може видети из мог текста сматрам да Буснић није играч за Војводину тј да неће донети Бог зна какав квалитет.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pre svega dobrodosao. :cheers:
Sef struke je juce spomenuo pojacanja (ima na zvanicnom yt kanalu intervju sa njim) Busnica vidi kao motoricki i fizicki jakog i disciplinovanog igraca i vidi ga na mestu zadnjeg veznog (zao mi je @Turija :? ) Na kom nivou je njegov individualni kvalitet mislim da cemo tek videti i da je to velika nepoznanica za sve nas. Cucin je kako je Djordjevic rekao tek godinu dana stariji od Bjeke. Drugaciji su ali i komplatibilni jer mogu jedan drugog da dopunjuju i da jos vise napreduju. Bjeka je sto se tice ofanzive kvalitetniji a Cucin sto se tice defanzive. U svakom slucaju dva mlada igraca pa nek bolji zasluzi mesto u startnih 11.
Turija

Post by Turija »

Sef struke je juce spomenuo pojacanja (ima na zvanicnom yt kanalu intervju sa njim) Busnica vidi kao motoricki i fizicki jakog i disciplinovanog igraca i vidi ga na mestu zadnjeg veznog (zao mi je @Turija :? )
@ DP
Ja to vise zbog Makse i Topica da ne izgube mesto u prvih 11.
Realno, zbog cvrstine u duelu. Nekako su mi svi nasi napred slabi u duelu igri. E sad, tehnicki mozda ne moze da nosi tu ulogu, ali videcemo ga na terenu.
U pravu si, ne poznajemo dovoljno Busnica. Meni, najvise zbog toga sto me nervira da nemamo igraca sigurnog sa loptom na sredini terena, tog centralnog veznog.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koliko mi sami sebe srozavamo u smislu da smo finansijski losi da se odredjeni igraci ne mogu dovesti... isl.
A onda vidim da ce Proleter dovesti Ortiza :) Zar nam je stvarno bio nemoguca misija?
Ljudi treba dovesti Valakarija,cena mu na Evropskom nije skocila jer nije ni sekund proveo na terenu,a ubedjen sam da je dobar igrac i investicija
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote:Koliko mi sami sebe srozavamo u smislu da smo finansijski losi da se odredjeni igraci ne mogu dovesti... isl.
A onda vidim da ce Proleter dovesti Ortiza :) Zar nam je stvarno bio nemoguca misija?
Ljudi treba dovesti Valakarija,cena mu na Evropskom nije skocila jer nije ni sekund proveo na terenu,a ubedjen sam da je dobar igrac i investicija
Steta sto nije zaigrao, imao sam zelju da ga vidim posle tvoje preporuke.

Ne zezaj da ce Ortiz u Proleter?
Ja sam mislio da je zavrsio transfer preko makar je tako najavljivao @Ernesto ako se ne varam.
Evo upravo sad i ja vidim vest da Ortiz i Landzauri Bravo idu u Proleter.
Ortiz bi nam bio odlicno resenje, steta.

Djordjevic je najavio jos dvojicu, nadam se da ce se dovesti neki dobar spic u protivnom pada u vodu ceo prelazni rok koji je do sad korektan. Sve je sad na Dundjerskom i ljudima u upravi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Steta sto nije zaigrao, imao sam zelju da ga vidim posle tvoje preporuke.
I meni je veoma zao,jer je to verovatno bila jedina sansa da ga malo bolje ispratimo
Image
fare

Post by fare »

Špica pod obavezno Mrki se zahvaliti a mali Bogdanović 2 špic.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Vukic bio blizu dogovora sa nama ali kada je usao u pricu Paok odbio nas je i na kraju je Paok ipak pojurio sigurnije resenje i Vukic zavrsava u TSC-u.
Beonic

Post by Beonic »

Deep Purple wrote:Vukic bio blizu dogovora sa nama ali kada je usao u pricu Paok odbio nas je i na kraju je Paok ipak pojurio sigurnije resenje i Vukic zavrsava u TSC-u.
Biće da je tu Vukić pojurio sigurnije rešenje, a da je PAOK bio samo paravan. Ipak će u Topoli imati platu :greenbutt:
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Ovo vec postaje spanska serija oko naseg dovodjenja napadaca.
Uprava napolje!
Danilo

Post by Danilo »

Kazu da je taj Dilan ko Mesarovic sa glavom, jbg
Bojan Matic slobodan :) Kako se covek ispalio sa glodarima strasno....odlican spic steta....Mudrinski slobodan.....tesko cemo mi naci nekog mladjeg, vidim gura se Kaba na spica
Post Reply