Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Navikli partijski kanceri da dobijaju igrace na ''dodjem ti'', pa se sad hvataju za srce kad se domaci klub drzne da trazi obestecenje.
Jedi bre go**a, majmuncino grobarska!
Da, nije im skupo da strance placaju mesecno 500-600k evra, a skupo im da jedanput plate domacem klubu obestecenje za najbolje igrace ni za iznos jedne mesecne plate strancu.gospodinFKV wrote:Navikli partijski kanceri da dobijaju igrace na ''dodjem ti'', pa se sad hvataju za srce kad se domaci klub drzne da trazi obestecenje.
Kakve sve nebuloze prolaze ovde u medijima - za neverovati.
I onda kazu nema kvaliteta u drugim klubovima i domacoj ligi.
Pa, kako da ima? Uzimaju im na ,,casnu" rec najbolje igrace i posle optuzuju klubove da lose rade sa mladima. Sad hoce jos i Savez da prisvoje - privatizuju i da ni odande ne kapne koji evro drugim domacim klubovimma.
Unistise fudbal u Srbiji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako ja dobro pratim sem prodaje Kamenovica iz Cuke u Lazio niko iz nase lige nije prodat otisli su neki kao slobodni ali je ovo jedina prodaja,definitivno nam je liga otisla u ... E sad to je mozda i dobro za nas jer ovako mozda se i pojava sansa da dovedemo Makarica i \ ili Tufegdzica
- slanobarac
Na Vukadinovića se verovatno više ne računa. Izgleda da se traži klub za njega i da će se inostrana ponuda prihvatiti. Neće napraviti kiks kao sa Sinišom da ode za dž u crna
Videćemo čime će nam zamazati oči.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Miljana ne smemo nikako puštati obavezno mu produžiti ugovor. On je jedini igrač u timu koji može da prođe igrača 1 na 1 i da napravi višak a i centaršut mu je pola gola naš ubedljivo najbolji igrač zadnje 2 sezone do povrede i korone posle toga nije mogao nikako da se vrati, mada posle dovođenja Bastajića i meni postaje sumnjivo.slanobarac wrote:Na Vukadinovića se verovatno više ne računa. Izgleda da se traži klub za njega i da će se inostrana ponuda prihvatiti. Neće napraviti kiks kao sa Sinišom da ode za dž u crnaVidećemo čime će nam zamazati oči.
Meni se cini da mi izbora nemamo, jer treba doci do novca i za plate? Kanda je slavina Srbijagasu zavrnuta?fare wrote:Miljana ne smemo nikako puštati obavezno mu produžiti ugovor. On je jedini igrač u timu koji može da prođe igrača 1 na 1 i da napravi višak a i centaršut mu je pola gola naš ubedljivo najbolji igrač zadnje 2 sezone do povrede i korone posle toga nije mogao nikako da se vrati, mada posle dovođenja Bastajića i meni postaje sumnjivo.slanobarac wrote:Na Vukadinovića se verovatno više ne računa. Izgleda da se traži klub za njega i da će se inostrana ponuda prihvatiti. Neće napraviti kiks kao sa Sinišom da ode za dž u crnaVidećemo čime će nam zamazati oči.
I ta prodaja Vukadinovica ce tesko ici, ali za druge igrace, u rastimovanom orkestru, nema sanse ni toliko. Svi oni igraju staromodno, jedino su Vukadinovic i Simic V. konkurentni na trzistu. Ali, ako bi prodali i Simica, onda smo bas tropa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Po recima trenera trazi se levi bek, desni stoper i spic.
posto cemo igrati u liniji sa 4 stopera, I po 2 desna i leva beka, I to nam je malo izgleda!Deep Purple wrote:Po recima trenera trazi se levi bek, desni stoper i spic.
Kup je nas!
Fare sve je to lepo na papiru,ti stvarno mislis da bi Vukadinovic potpisao produzenje ugovora???fare wrote:Miljana ne smemo nikako puštati obavezno mu produžiti ugovor. On je jedini igrač u timu koji može da prođe igrača 1 na 1 i da napravi višak a i centaršut mu je pola gola naš ubedljivo najbolji igrač zadnje 2 sezone do povrede i korone posle toga nije mogao nikako da se vrati, mada posle dovođenja Bastajića i meni postaje sumnjivo.slanobarac wrote:Na Vukadinovića se verovatno više ne računa. Izgleda da se traži klub za njega i da će se inostrana ponuda prihvatiti. Neće napraviti kiks kao sa Sinišom da ode za dž u crnaVidećemo čime će nam zamazati oči.
Covek jedva ceka da ode da se osigura,mi smo mu odskocna daska za dalje u karijeri.
ps( bas smo mu mi sigurnost,plate nema po nekoliko meseci)…
Banujte me molim vas 

- slanobarac
Ode Mladenović u Kolubaru. Znam da će nekima na forumu nedostajati a ja kažem - "hvala Bogu". Ako smem da kažem još jednu jeres. Simić je nikakav igrač i ne donosi razliku.
- Deep Purple
Mozes jednostavno da napises da ce meni nedostajati umesto da pravis tu neku predstavu.slanobarac wrote:Ode Mladenović u Kolubaru. Znam da će nekima na forumu nedostajati a ja kažem - "hvala Bogu". Ako smem da kažem još jednu jeres. Simić je nikakav igrač i ne donosi razliku.
Imas neki pik na mene i tjt.
Sto se tice Bogdana zao mi je i tjt, momak izgleda ne moze da se vrati na nivo od pre 2.5 godine. Steta jer je tad bio jedan od najboljih fudbalera u ovoj ligi. Povrede i kraj. Najpostenije je i za njega i za nas da ide i da proba da vrati karijeru na pravi put.
Nista da pustimo i Simica jer sam i za njega rekao da je kvalitetan.
@slanobarac, ne delim u potpunosti mišljenje sa tobom. Ne mislim da je V. Simić nikakav igrač, ali mislim da nije doneo nikakvu razliku i nikakav timski napredak. Doveden je kao veliko pojačanje, do sada nije opravdao to, a ni novac(koji verujem da nije mali). Od igrača njegovog kalibra(bar u srpskoj sportskoj štampi) očekivao se instant uticaj na igru, a on to jednostavno nije isporučio. Mislim da bi bilo pošteno sesti za sto sa njim, reći mu da je vreme za razlaz i naći model za to.
Mene još uvek grozi činjenica da je drugi Simić u rotaciji za liniju...
Za Mladenovića, dečko je u padu svega. Obećavao je mnogo dok je bio u Radu, mada više ne znam da li su mladi igrači iz Rada samo previše izvikani od strane štampe. Nit oni postižu neke brojke tamo, nit Rad ima neki plasman. A već deceniju i po životare na ivici opstanka u ligi, ne moram to ni da spominjem, znate kako to izgleda. On jednostavno nije sredio karijeru ovde i logično je da sledeća stepenica bude još niža(uz dužno poštovamje Kolubari). Nek mu je sa srećom.
Mene još uvek grozi činjenica da je drugi Simić u rotaciji za liniju...
Za Mladenovića, dečko je u padu svega. Obećavao je mnogo dok je bio u Radu, mada više ne znam da li su mladi igrači iz Rada samo previše izvikani od strane štampe. Nit oni postižu neke brojke tamo, nit Rad ima neki plasman. A već deceniju i po životare na ivici opstanka u ligi, ne moram to ni da spominjem, znate kako to izgleda. On jednostavno nije sredio karijeru ovde i logično je da sledeća stepenica bude još niža(uz dužno poštovamje Kolubari). Nek mu je sa srećom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
To nam ne znaci mnogo,jer Kolubara kupuje samo na 24hslanobarac wrote:Ode Mladenović u Kolubaru.

- slanobarac
Nemoj da se srdiš jer zaista nisam znao ko ga je hvalio. Čak mislim da je bilo više forumaša koji su pohvalno govorili o Mladenoviću. No, to nema veze, nije ništa lično već iznosim moje mišljenje.Deep Purple wrote:Mozes jednostavno da napises da ce meni nedostajati umesto da pravis tu neku predstavu.slanobarac wrote:Ode Mladenović u Kolubaru. Znam da će nekima na forumu nedostajati a ja kažem - "hvala Bogu". Ako smem da kažem još jednu jeres. Simić je nikakav igrač i ne donosi razliku.
Imas neki pik na mene i tjt.
Sto se tice Bogdana zao mi je i tjt, momak izgleda ne moze da se vrati na nivo od pre 2.5 godine. Steta jer je tad bio jedan od najboljih fudbalera u ovoj ligi. Povrede i kraj. Najpostenije je i za njega i za nas da ide i da proba da vrati karijeru na pravi put.
Nista da pustimo i Simica jer sam i za njega rekao da je kvalitetan.

A što se tiče Simića to sam napisao još pre par meseci da me potseća na muvu kojoj otkine jedno krilo i ona ne zna gde udara. E tako i Veljko prođe jednog, dvojicu i onda se pogubi. Loš pregled igre, sagnuta glava, nepotrebno i teatralno padanje(zvezdin škola). Puno trčanja a slaba valjda.