Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Rabba »

slanobarac wrote:Ne znam kako će se završiti meč Hrvatska-Španija ali ću samo reći da su Hrvati opasno dobar tim. Ozbiljan fudbal igraju.
+1
slanobarac wrote:
Naravno da su Španci bili bolji. To je i za očekivati ali komšije su poklekle tek u produžetku.
Nas su Škoti izbacili (smešna ekipa) tako da ne bi trebalo baš tako komentarisati finalistu svetskog kupa.
Mi ne možemo ni da dobijemo priliku da igramo sa takvim ekipama jer smo treća liga Evrope ali smo zato svetski prvaci u solenju pameti i potcenjivanju. :cheers:
+još1

Hrvati parirali Špancima, da je malo više koncentracije na početku produžetka bilo, petica bi bila na drugoj strani semafora. Odrađena odlična smena generacija, samo će imati problem nadomestiti odlazak Modrića i Perišića. Ove koje su uveli umesto prethodnih, položili su za početak.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote:Ja ne mogu gledam nijednu utakmicu EP.
Nas je Telekom iskljucio iz tih aktuelnih dogadjanja.
Mogu da gledam pripremne utakmice zvezde na areni, Cukaricki na SOSu....i reprize utakmica od pre 50 godina. A, to me, nimalo, ne interesuje.
Za nas, takve pretplatnike, Evropsko prvenstvo ne postoji. A, da lovim prenose po netu - nemam nameru.

PS
Da li HRT prenosi utakmice? Samo pitam, inace mi je svejedno, jer ni to nemamo u listi kanala.
Baš šteta. Ovo je najbolje prvenstvo Evrope koje sam gledao. Od Beograda 76.Atraktivne i neizvesne utakmice gde favoriti baš i nisu to. Sjajni golovi i auto golovi,stadioni...."Puškaš arena" izgleda nestvarno. Ono što je tebi Telekom meni je sbb. Nemam arene ali se snalazim. Bila je ponuda sbb za paket koji se jednokratno aktivira. Do juče sam gledao prenose na turskoj i grčkoj tv i tu dozu strasti koju unose Turci tokom komentarisanja ne mogu opisati. Fenomenalno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ssnigd

Post by ssnigd »

slanobarac wrote:
ssnigd wrote:Modric tim. Bez njega su u rangu Slovacke.
Spanci mnogo bolji celu tekmu.
Naravno da su Španci bili bolji. To je i za očekivati ali komšije su poklekle tek u produžetku.
Nas su Škoti izbacili (smešna ekipa) tako da ne bi trebalo baš tako komentarisati finalistu svetskog kupa.
Mi ne možemo ni da dobijemo priliku da igramo sa takvim ekipama jer smo treća liga Evrope ali smo zato svetski prvaci u solenju pameti i potcenjivanju. Pritom ne mislim na pojedince nego generalno na naš mentalitet. :cheers:
Nigde nisam spominjao nas i nas kvalitet.
Komentar se odnosio na kvalitet Hrvata u ovom trenutku, a ne 2018. Modric je taj koji ih dize trenutno na nivo top 10 timova u Evropi.

Edit: Drago mi je sto se opet pokazuje, ko igra kukavicki i cuva rezultat, biva kaznjen.
Hrvati i Svajcarci danas.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da nisi požurio malo sa zaključcima?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Moram reci da sam ovaj euro uzivao u igrama Ceske,Madjarske,Svajcarske,Danske i Makedonije. Ekipe koje igraju fudbal,timski i do poslednjeg sekunda i atoma snage.Fudbal po mom ukusu :cheers:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ne znam za vas ali ja sam covek koji itekako ceni Granita Dzaku. Jedan veliki lider i ono sto nama najvise fali. Covek mozda igra lose u Arsenalu ali kad obuce dres Svajcarske pretvara se u drugog igraca, onog koji je bio kapiten Bazela, Menhengladbaha (Arsenala) i aktivno Svajcarske. A to nije slucajnost. Sta bi mi dali za takvog igraca a malo malo se nasa raja sprda sa njim po drustvenim mrezama.
ssnigd

Post by ssnigd »

Rabba wrote:Da nisi požurio malo sa zaključcima?
Nisam razumeo pitanje :) Mozda je bio nesporazum.
Odnosilo se da su se Francuzi i Spanci povukli i zato su i primili dva gola u poslednjih deset min utakmice i bili kaznjeni.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kakva neopisiva sramota na Euru... Ovako će nama VAR da izgleda. Valja se navići.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Takav i jeste VAR.
Jedino što je on doneo je to što je usporio igru. Srećom, kod nas je ionako tempo sklerotične gusenice pa se neće i to pokvariti.

A ovim će samo da se svaki put kad blizanci nekog pokradu rutinski svi pozovu na "Sve regularno, u VAR sobi nije bilo sumnje".
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Var u uefa takmicenjima je jos i dobar kakav je u premier ligi.
Gojko Kacar wrote:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote: A ovim će samo da se svaki put kad blizanci nekog pokradu rutinski svi pozovu na "Sve regularno, u VAR sobi nije bilo sumnje".
Poenta. Nije stvar u samoj tehnologiji koliko u onome ko je primenjuje. Ako isti oni ljudi koji i sada namestaju i navlace kako vec navlace budu zaduzeni i za VAR on ce postati samo jos jedno sredstvo za legitimizaciju kradje. Srpskom fudbalu trebaju novi ljudi a ne nova tehnologija. Tek u slucaju da njime pocnu da upravljaju posteni i neukaljani ljudi tehnologija pocinje da ima smisla.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Protiv zvezda sa varom.
Da li bi se pre par meseci gledao onaj penal nad Gemovicem protiv zvezde?
slanobarac

Post by slanobarac »

Var bez mogućnosti da oštećena ekipa zatraži proveru gubi smisao postojanja. Mogućnost da prekinete meč i naterate sudiju da proveri slično kao u tenisu je od krucijalne važnosti. Ovako sudija može da mahne i nastavi ili da ne proveri ako mu sugerišu iz var sobe.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

slanobarac wrote:Var bez mogućnosti da oštećena ekipa zatraži proveru gubi smisao postojanja. Mogućnost da prekinete meč i naterate sudiju da proveri slično kao u tenisu je od krucijalne važnosti. Ovako sudija može da mahne i nastavi ili da ne proveri ako mu sugerišu iz var sobe.
I to, a i VAR soba moze da mu sugerise "kako mora biti" a ne "kako zapravo jeste". Tehnologija je manje bitna od ljudi koji se koriste s njom.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ode BARD... posebna figura naseg fudbala,tipican predstavnik stare skole.Steta
Image
Post Reply