Tesko, ne leze nam klubovi iz Austrije, Ceske i Slovacke.
Mada pitanje je i da li cemo proci Litvance, odigrali su nedavno sa Lehijom u Gdanjsku i izgubili 3:2. Ako i nama daju 2 gola, ne znam ko ce od nasih dati 3
Ako je tacno da je zreb pre odigravanja i da bismo u slucaju prolaska bili nosioci, nije moglo bolje, ali aj prvo ove da izbacimo, da ne trcimo pred rudu previse.
Zreb je pred prve utakmice 3.kola kvalifikacija tako da sigurno preuzimamo njihov koeficijent u slucaju da ih iznenadimo.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina 1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Ma dajte ljudi, mi nemamo više od 10% šanse da prodjemo Lask. Ti je i suviše ozbiljna ekipa za nas. Mi smo ispali od Rapida i Austrije koji su za ovakav Lask, nikakve ekipe a mi smo tada bili mnogi jači nego sad.
Ako prođemo Panevežis do susreta sa Laskom obavezno dovesti ta 3 igrača ako oćemo nešto, mada biće veoma teško oni su bili pre 2 sezone bili šampioni ako se nevaram i učesnici LŠ mada nisam siguran ali LU su igrali sigurno grupnu fazu a prošle sezone su im uzeli 10 bodova pa su ispali iz šampionske trke.
Nisu sampioni skoro 60 godina, igrali kvalifikacije kao drugi.
Usli u LE, prosli grupu, prosli AZ, ispali od Junajteda u osmini finala. Iz te ekipe ih ima 4-5 trenutno, od kojih je jedan golman, imaju dosta novih igraca. Definitivno nije ista ekipa.
U redu, sve je to jasno. Ali, Đorđević bi trebao posle ovoga da zaboravi da LASK uopšte postoji. Dakle nema ga, ni u mislima, ni u vidnom polju. Samo usmeriti pogled ka Panevižisu. Oni su za nas rival jak kao Mančester Junajted. I ne, ne šalim se. Tu litvansko-portugalsko-brazilsko mešavinu sa primesama i drugih stranaca treba pobediti i proći! Pamet u glavu, a stručnom štabu preporučujem da od RTV pribave snimak revanš utakmice protiv Ružemberoka kada nas je slovački tim izbacio u prvom kolu kvalifikacija za Ligu EU 2017-te godine. Dakle, suočite igrače sa 'mentalnim teretom', izbijte im iz glave 'lako ćemo' pristup i da sada stisnu zube i budu svesni sve vreme. Dakle, pamet u glavu, jer ovo navijači čekaju već godinu dana!
Apsolutno samo misliti na Litvance.Prolaz ovih Litvanaca garantuje valjda 250.000 eura, za nas je to veliki novac .
Jel odlozena utakmica sa Partizanom.Po meni nema logike da se igra, Cuka je odlozila
Danilo wrote:
Jel odlozena utakmica sa Partizanom.Po meni nema logike da se igra, Cuka je odlozila
A zasto bi se odlagalo? Posao igraca je da igraju utakmice,da putuju,provode vreme u avionima,karantinima i terenima,i za to su mnogo vise placeni od obicnih smrtnika,a uostalom to je njihov licni izbor,niko ih nije naterao da budu fudbaleri. Ako ne mogu da odigraju 3 meca nedeljno,neka idu medju nas,tj.publiku.Samo jak ritam i jaki mecevi cine igrace dobrim
@Voja Upravo tako.
Ako partizan predlozi odlaganje ne treba ga prihvatati svakako im je dodeljeno da igraju uvodna dva meca na Karadjordju (slucajnost? Ali da ne idem u teorije) oni i onako igraju prvi mec protiv DAC Strede kod kuce.
Odlaganje moze da nam donese samo kasnije u rasporedu probleme. Ovako sad nakon boda u BG-u i potencijalnog dobrog rezultata sa Panevezis-om mozemo u dobroj atmosferi da ih docekamo.
Ima smisla da se odlozi samo za nedelju, ako je bila planirana za subotu. To je uobicajena praksa za timove koji se takmice u LE/LK, odnosno igraju cetvrtkom. Sve ostalo treba odbiti, mada, za odbijanje je potrebno posedovati kicmu, a nisam siguran da je nasa uprava ima.