Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Meni se Vukanovic svidja kao igrac, ali imam problem s tim sto ni on nije klasican spic. Dakle, trazimo efikasnog spica, a doveli smo vec jedno brzo krilo koje moze da igra spica. Dovodjenjem jos jednog krila sa odredjenim kvalitetima spica, koji pritom ima 29 godina, je jos jedan igrac ispred recimo Kabica.
Ovo mogu da opravdam jedino ako sve karte bacamo na priliv evropskih novaca, pa zelimo da izbacimo Litvance i napadnemo LASK za poziciju nosioca u poslednjoj rundi. U tom slucaju, ne treba da se duvamo kako zelimo da guramo klince.
S druge strane, napad sa Covicem, Vukadinovicem i Vukanovicem moze da donese golove u nekoj 4-3-3 varijanti.
Ovo mogu da opravdam jedino ako sve karte bacamo na priliv evropskih novaca, pa zelimo da izbacimo Litvance i napadnemo LASK za poziciju nosioca u poslednjoj rundi. U tom slucaju, ne treba da se duvamo kako zelimo da guramo klince.
S druge strane, napad sa Covicem, Vukadinovicem i Vukanovicem moze da donese golove u nekoj 4-3-3 varijanti.
- Deep Purple
Milorad Kosanovic : "zvezda, očigledno, ne ume da koristi Vukanovića. Aleksa kad stane polulevo i počne da ponavlja sprinteve u dubinu, razbiće svaku odbranu. ,,Pokidaće“ svakog beka i centarhalfa, zato njemu ne bi trebalo slati loptu u noge. Besmislica je da igra leđima okrenut golu. Šteta za njega, šteta za zvezdu."gospodinFKV wrote:Meni se Vukanovic svidja kao igrac, ali imam problem s tim sto ni on nije klasican spic. Dakle, trazimo efikasnog spica, a doveli smo vec jedno brzo krilo koje moze da igra spica. Dovodjenjem jos jednog krila sa odredjenim kvalitetima spica, koji pritom ima 29 godina, je jos jedan igrac ispred recimo Kabica.
Vukanovic Covic Vukadinovic a iza njih Simic je jedan ozbiljan napad za nase uslove.
Mislim da se ceka Vukanovicev raskid ugovora sa zvezdom.
Po principu Simica.
- gospodinFKV
Ponavljam, to moze biti super resenje samo ako bude bio efikasan. Cini mi se da pokusavamo da napravimo tim po Kizinom receptu od pre 10 godina, pa samim tim i da dovedemo igraca koji ce raditi upravo to sta je Kosan rekao, a to je radio Abu.
Dakle, lopta u prostor i cepaj. Steta sto najverovatnije necemo imati takvog igraca za mec protiv crnih. Stavis ga naspram onog Vujacica, trcace krugove oko njega. Sve i da je istina i da bi mogao da potpise, tesko ce biti spreman za to.

Dakle, lopta u prostor i cepaj. Steta sto najverovatnije necemo imati takvog igraca za mec protiv crnih. Stavis ga naspram onog Vujacica, trcace krugove oko njega. Sve i da je istina i da bi mogao da potpise, tesko ce biti spreman za to.
- Deep Purple
@GospodinFKV
Apsolutno se slazem. Vukanovic je kvalitet iz Napretka potvrdio u zvezdi i imao dosta ozbiljnih roli u njihovim evropskim odisejama ali jednostavno prejaka konkurencija u kojoj ce uvek stranac imati prednost plus je koristen na nacin koji mu nije odgovarao.
Mislim da bi mu stil igre pod Djordjevicem itekako odgovarao jer bi imao prostora za utrcavanja jer bi protivnicke ekipe stajale visoko.
Steta je sto nemamo takvog nekog igraca za partizan jer Vujacic i Sanicanin ne vaze za pokretljive stopere. Mislim da je cak Vujacic prosle sezone imao najbrzi trk od svih stopera ali je to ipak izolovan slucaj.
Ocekujem identican mec kao u kupu gde ce se borba voditi na sredini terena i da ce biti po 2/3 sanse na obe strane pa ko ih iskoristi iskoristio je.
Apsolutno se slazem. Vukanovic je kvalitet iz Napretka potvrdio u zvezdi i imao dosta ozbiljnih roli u njihovim evropskim odisejama ali jednostavno prejaka konkurencija u kojoj ce uvek stranac imati prednost plus je koristen na nacin koji mu nije odgovarao.
Mislim da bi mu stil igre pod Djordjevicem itekako odgovarao jer bi imao prostora za utrcavanja jer bi protivnicke ekipe stajale visoko.
Steta je sto nemamo takvog nekog igraca za partizan jer Vujacic i Sanicanin ne vaze za pokretljive stopere. Mislim da je cak Vujacic prosle sezone imao najbrzi trk od svih stopera ali je to ipak izolovan slucaj.
Ocekujem identican mec kao u kupu gde ce se borba voditi na sredini terena i da ce biti po 2/3 sanse na obe strane pa ko ih iskoristi iskoristio je.
- slanobarac
Pomenut je u smislu da smo na***ali ako ostanemo samo sa njim u špicu. Statistika kaže da mu treba više od 450 minuta da postigne gol. Pa ti vidi da li nam treba novi centarfor.naseljekolumbija wrote:Е стварно више са тим Мркаићем, отворите тему Мркаић
А од појачања очигледно неће бити ништа

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Stvarno ne treba otvoriti novi topic posvecen Mrkaici
Uzgred, pricao sam sa bliskim prijateljom od naseg trenera!
Kaze on: Djole ne j**e zivu silu

Banujte me molim vas 

- slanobarac
U kom smislu? Šta si hteo da kažeš?ernesto wrote:Stvarno ne treba otvoriti novi topic posvecen Mrkaici![]()
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pa ja sam vec pisao da je je lik u najmanju ruku fanatik. Kazem coveku koji ga poznaje,sta ako Djole dobije otkaz posle 3 utakmice. Odgovor je glasio "zapalice Vujadin Boskov"ernesto wrote: Kaze on: Djole ne j**e zivu silu

Odlično, taman bi imaoi ko da ga zove telefonom pred važne utakmice da mu kaže "Mali, daj gol danas"!Deep Purple wrote:@GospodinFKV

E baš zbog ovoga kada sam video koje igrače nećemo imati sledeće sezone sam toliko navaljivao da se Mereba vrati (a imao je veliku želju da i karijeru završi kod nas) znao sam da ćemo zujati ko muva bez glave niko neće znati da stane na loptu i da poveže redove da da koji pas unapred a ne samo do besvesti bunar ili nazad, nazad pa do golmana mogli smo platiti za Stevanovića i Cucina (koji je juče imao milion netačnih dodavanja a ako se ne varam sjebo je i drugi gol)
Ali za Merebu nije bilo para a verujem da ne bi uopšte zatezao za pare
Ali za Merebu nije bilo para a verujem da ne bi uopšte zatezao za pare

- gospodinFKV
Kaze jedan od komentara da se navodno pregovara sa Eliveltom.
Ne bi bilo lose videti ko iz tog tima valja, pa da se mozda i pokupi par njih.
Ne bi bilo lose videti ko iz tog tima valja, pa da se mozda i pokupi par njih.
On bi nam dobro dosao, ima taj vic sto nam fali u napadu. Dobra "desetka" nam treba jos vise nego spic.
Naravno, pod uslovom da mi uopste imamo kapaciteta za dovodjenje takvog igraca u ovom trenutku...
Naravno, pod uslovom da mi uopste imamo kapaciteta za dovodjenje takvog igraca u ovom trenutku...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Deep Purple
https://www.instagram.com/p/CReIZ_hnmXB ... =copy_link" onclick="window.open(this.href);return false;
https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/l ... tak/394481" onclick="window.open(this.href);return false; pa ako ga puste nisu normalni a ako je istina da je veliki navijač crne sekte onda neka ide odma takav nam ne treba mi od njega napravimo igrača a on posle na sve to pljune već smo se opekli mnogo puta alo dečko imaš samo 17 godina 
Pročitajte komentare.

Pročitajte komentare.