Uprava
-
Re: Uprava
Tako je.Samo smo jednu utakmucu izgubili,kad se bod uzimao na penale.
kako nije unovčio?čeda_maraš wrote:E,sad kad smo se već dotakli te generacije,slažem se Turija sa tobom za Šapuru,ali ima jedan igrač iz te generacije koji nije napravio nikakvu karijeru,a došao je čini mi se iz Vrbasa,a bio je stub odbrane.To je Goran Kartalija!Čovek visok 1,7m,bez fizičke konstitucije,ali sa radarom u glavi.Zvali smo ga Inžinjer.Oduzimao lopte bez faiula,počinjao akcije,a cele sezone 2-3 žuta.On jedini nije unovčio tu titulu.Posle njega najsličniji su mu bili Šaula i Martin Novoselac.
Čovek igrao sjajno u Austriji i čak dospeo do austrijske reprezentacije
-
U pravu si.Sad sam malo pogledao i video da je u Austriji ostvario sjajnu karijeru,zbog čega mi je jako drago,jer je to zaslužio. 

Kartalija nije bio visok, ali je bio cvrst, izuzetno tacan u proceni i veoma brz. Tada se igralo sa liberom i ta pozicija mu je fantasticno lezala. Svaku loptu je stigao pre napadaca i oduzeo.
Mislim, svi igraci nase odbrane su bili sjajni, ali on je spasavao sve kriticne situacije, kao poslednji covek oobrane.
Igrac za reprezentaciju, sto je i dokazao u Austriji.
Mislim, svi igraci nase odbrane su bili sjajni, ali on je spasavao sve kriticne situacije, kao poslednji covek oobrane.
Igrac za reprezentaciju, sto je i dokazao u Austriji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Imas godinu dana da sredis stadion za Evropu i ti nista ne uradis.
Voleo bih da je u pitanju bol u onoj stvari, jer nekako bi mi bilo lakse. Ovako je cista nesposobnost.
Lepo je Lalat rekao za naseg predsednika, FK ne drzave, tako bi i moja baba mogla da vodi klub.
A stadion se bas vidi da je renoviran.
I ovaj broj nasih ljudi juce na stadionu je bio dobar, s obzirom na to kako izgledamo.
Voleo bih da je u pitanju bol u onoj stvari, jer nekako bi mi bilo lakse. Ovako je cista nesposobnost.
Lepo je Lalat rekao za naseg predsednika, FK ne drzave, tako bi i moja baba mogla da vodi klub.
A stadion se bas vidi da je renoviran.
I ovaj broj nasih ljudi juce na stadionu je bio dobar, s obzirom na to kako izgledamo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Uskoro će doći do velikih promena u upravi kluba. I to ne zato što mi navijači to želimo već će ih na to primorati uefa.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
slanobarac wrote:Uskoro će doći do velikih promena u upravi kluba. I to ne zato što mi navijači to želimo već će ih na to primorati uefa.
Znas ili prizeljkujes?
Kup je nas!
- gospodinFKV
http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vest/1 ... kom-startu" onclick="window.open(this.href);return false;
Je l' neko radi ovde, alo bre, secikese!?
Generacija '07, kapiten iz nase omladinske skole i reprezentacije, ako sam dobro ispratio i ciganski instagram.Na prvom treningu naših mlađih kadeta, novi šef stručnog štaba Nikola Đurović je na raspolaganju imao sledeće fudbalere, to su: Vuk Draškić, Stefan Maksimović, Vuk Roganović,...
Je l' neko radi ovde, alo bre, secikese!?
- slanobarac
Ni jedno ni drugo. Zapravo priželjkujem ali da budu oterani govnjivim motkama. Samo znam da su prošle nedelje u "poseti" fss bili ljudi iz uefa. Statut se mora prilagoditi načelima uefa ili sledi prinudna uprava. O svemu tome je pisao i Mirko Poledica.Djisa wrote:slanobarac wrote:Uskoro će doći do velikih promena u upravi kluba. I to ne zato što mi navijači to želimo već će ih na to primorati uefa.
Znas ili prizeljkujes?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Grad nema nikakvu strategiju fudbala u Novom Sadu, a mesa se u rad klubova.
Cetiri kluba u profi ligama ima Novi Sad, a nijedan nema igraca za kojeg se moze reci da je kvalitetan fudbaler, koji bi pojacao Vojvodinu, kao najtrofejniji, najznacajniji i najugledniji klub u Gradu, Pokrajini, Srbiji i EXYU. Svi igraci slicni, kao jaje jajetu i svi bez elitnog kvaliteta.
Koliko je samo Vosa nekada iznedrila reprezentativaca, domacih i svetskih fudbalskih legendi, a sada nema nijednog igraca u timu za svoj rang.
U proslom veku Grad je rastao, stvarao institucije, Univerzitet, kulturne i sporstke objekte, gradio gradsku, pokrajinsku i drzavnu elitu, a sada sta je u gradu napravljeno od znacaja? Zgrade ( spavaonice) nisu Grad, salas do salasa ili kuca do kuce nije selo. Grad mora imati sadrzaj svake vrste. Nemoguce je da Novi Sad nema novaca za sadrzaj, u ovom slucaju za instituciju kakva je FKV, ljude i sponzore za rang Vose.
Zar ce Vosa morati, ponovo, u Sajkas? Dobro je da Osnivaci i Legende Kluba nisu doziveli ovu sramotu. Srce bi im prepuklo od bola i tuge.
Cetiri kluba u profi ligama ima Novi Sad, a nijedan nema igraca za kojeg se moze reci da je kvalitetan fudbaler, koji bi pojacao Vojvodinu, kao najtrofejniji, najznacajniji i najugledniji klub u Gradu, Pokrajini, Srbiji i EXYU. Svi igraci slicni, kao jaje jajetu i svi bez elitnog kvaliteta.
Koliko je samo Vosa nekada iznedrila reprezentativaca, domacih i svetskih fudbalskih legendi, a sada nema nijednog igraca u timu za svoj rang.
U proslom veku Grad je rastao, stvarao institucije, Univerzitet, kulturne i sporstke objekte, gradio gradsku, pokrajinsku i drzavnu elitu, a sada sta je u gradu napravljeno od znacaja? Zgrade ( spavaonice) nisu Grad, salas do salasa ili kuca do kuce nije selo. Grad mora imati sadrzaj svake vrste. Nemoguce je da Novi Sad nema novaca za sadrzaj, u ovom slucaju za instituciju kakva je FKV, ljude i sponzore za rang Vose.
Zar ce Vosa morati, ponovo, u Sajkas? Dobro je da Osnivaci i Legende Kluba nisu doziveli ovu sramotu. Srce bi im prepuklo od bola i tuge.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jbg zivimo u globalno doba Excel ekonomije, svuda se gleda da se sto je vise moguce skresu troskovi i da se sto brze mune lova na kratki rok a za srednji i dugi ko te pita - otud i ovi permanentni lomovi i krize na svetskim trzistima jer kad decenijama samo rezes, rezes, rezes da bi izmuzao i zadnji cent na kraju to dodje na naplatu. Nema tu odavno vise mesta za nekakvu osmisljeniju strategiju ni medju mnogo ozbiljnijim igracima a ne u domacem fudbalu.
A za kalibar "kadrova" koji se muvaju nasim fudbalom i Excel je misaona imenica pa se sve to radi jos surovije i sirovije. I mi smo ne tako davno imali na celu kluba lika koji je hteo da zatvori omladinski pogon jer je to "samo trosak" i sto se "bolji matori igraci mogu dovesti jeftinije sa strane". To je upravo taj mentalitet, daj odmah dinar umesto da se saceka nedelju dana za 100.
Kompletan fudbal u Srbiji se tako vodi, samo se cedi suva drenovina, ulaze se sto manje bas ako mora, rad i razvoj mladih igraca su tu deveta rupa na svirali. A znamo da je to zapravo najosetljiviji period i da se tu lomi hoce li talentovani klinac postati klasni fudbaler ili ce vecito ostati neostvareni talenat. Vec u mladjim kategorijama imamo da se pojedinci guraju jer "moraju da igraju", imamo menadzere (uz kladionice najvece zlo modernog fudbala) koji klincima i roditeljima pune glave glupostima, i imamo javasluk i nezainteresovanost uprava klubova kojima je to sve "nepotreban trosak". Ne moze buducnost fudbala u Srbiji (APV, Novom Sadu, FKV...) da stoji iskljucivo na entuzijazmu nekolicine trenera kojima plate kasne mesecima.
U takvoj atmosferi je nemoguce da stasa igrac vrhunske klase. Cak i ovo sto je u zadnje vreme izaslo kvalitetnih igraca iz nase skole (i ne samo nase, vec uopste u Srbiji) je eksplodiralo i postalo vrhunski igraci tek kad su otisli u zdrave sredine napolje.
A za kalibar "kadrova" koji se muvaju nasim fudbalom i Excel je misaona imenica pa se sve to radi jos surovije i sirovije. I mi smo ne tako davno imali na celu kluba lika koji je hteo da zatvori omladinski pogon jer je to "samo trosak" i sto se "bolji matori igraci mogu dovesti jeftinije sa strane". To je upravo taj mentalitet, daj odmah dinar umesto da se saceka nedelju dana za 100.
Kompletan fudbal u Srbiji se tako vodi, samo se cedi suva drenovina, ulaze se sto manje bas ako mora, rad i razvoj mladih igraca su tu deveta rupa na svirali. A znamo da je to zapravo najosetljiviji period i da se tu lomi hoce li talentovani klinac postati klasni fudbaler ili ce vecito ostati neostvareni talenat. Vec u mladjim kategorijama imamo da se pojedinci guraju jer "moraju da igraju", imamo menadzere (uz kladionice najvece zlo modernog fudbala) koji klincima i roditeljima pune glave glupostima, i imamo javasluk i nezainteresovanost uprava klubova kojima je to sve "nepotreban trosak". Ne moze buducnost fudbala u Srbiji (APV, Novom Sadu, FKV...) da stoji iskljucivo na entuzijazmu nekolicine trenera kojima plate kasne mesecima.
U takvoj atmosferi je nemoguce da stasa igrac vrhunske klase. Cak i ovo sto je u zadnje vreme izaslo kvalitetnih igraca iz nase skole (i ne samo nase, vec uopste u Srbiji) je eksplodiralo i postalo vrhunski igraci tek kad su otisli u zdrave sredine napolje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Koliko je uprava kompetentna da obavlja posao i koliko ima sluha da se prilagodi situaciji i razume trenutak, vidi se i po tome sto se naplacuje ulaz u cetvrtak.
Igraci su umorni, nekoliko povredjenih, bez novih pojacanja na kljucnim pozicijama.
Poslednja utakmica u Evropi na Karadjordju, posto ako prodjemo idemo na smrdljivi jna.
Utakmica gde ce igracima biti potrebna podrska punog stadiona zarad nastavka sezone i u Evropi i u prvenstvu, vi odlucite da naplacujete ulaz.
Igraci su umorni, nekoliko povredjenih, bez novih pojacanja na kljucnim pozicijama.
Poslednja utakmica u Evropi na Karadjordju, posto ako prodjemo idemo na smrdljivi jna.
Utakmica gde ce igracima biti potrebna podrska punog stadiona zarad nastavka sezone i u Evropi i u prvenstvu, vi odlucite da naplacujete ulaz.
Gojko Kacar wrote:
https://www.telegraf.rs/amp/sport/fudba ... -vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;. Biće para za pojačanja 

Muka mi je od ovog kopiranja blizanaca. Bolje da nemamo sponzora.