Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Transferi

Post by Radoye »

Nas klub vec godinama nema strategiju nego stragediju :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fare

Post by fare »

Arandel ovih dana potpisuje za TSC :(
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Рогановић и Обрадовић два даровита момка 2007. годиште,један капитен кадета су послати код цигана,тако да пада прича о нашој школи у првом тиму,ипак је свевишњи циљ ове управе да будемо циганска филијала,да им стварамо таленте и тренере.
lazarr

Post by lazarr »

vdn slaninar wrote:Рогановић и Обрадовић два даровита момка 2007. годиште,један капитен кадета су послати код цигана,тако да пада прича о нашој школи у првом тиму,ипак је свевишњи циљ ове управе да будемо циганска филијала,да им стварамо таленте и тренере.
Nisu poslati kod cigana već su sami otišli. Ta 2 momka su i reprezentativci u 2007 godištu. Kada odu na ta reprezentativna okupljanja u Pazovu, tamo se sjati gomila menadžera i skauta koji im obećavaju "kule i gradove". Na žalost po nas, obično im ponude uslove koji oni po pravilu prihvataju... Tuga je što Voša nema mehanizam da se od toga odbrani... Sticajem okolnosti znam kakve pritiske iz blizanaca je trpeo Kabićev otac i nije poklekao. A ovde neki zameraju Urošu skidanje dresa pri postizanju svog prvog zvaničnog gola za Vošu. Skoro deceniju ide na treninge i sanja taj trenutak, i kada se on konačno desi, nađe se neko da mu zameri jedan žuti karton....
fare

Post by fare »

Pa uprava malo više da sluša nas forumaše imali bi sigurno jači tim nego sada.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Хвала @lazarr намерно сам покренуо ту тематику у нади да ће се неко упућенији јавити и објаснити.Зар не би требало да играчи који играју за репку имају неке стипендије као увод за први професионални уговор.Тужно је да не можемо сачувати играча до 16. године.
lazarr

Post by lazarr »

vdn slaninar wrote:Хвала @lazarr намерно сам покренуо ту тематику у нади да ће се неко упућенији јавити и објаснити.Зар не би требало да играчи који играју за репку имају неке стипендије као увод за први професионални уговор.Тужно је да не можемо сачувати играча до 16. године.
Nemam odgovor na to pitanje, mada je odgovor vrlo lak. Kad imaš para imaš i gomilu rešenja. Kad nemaš, sve je tesko.
Čitam svakognevno na ovom forumu licitacije u vezi pojačanja. Zar mislite da ih Ljube ne bi doveo da ima novca?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

lazarr wrote:Zar mislite da ih Ljube ne bi doveo da ima novca?
Tužno, ali mislim da je odgovor da... Čista matematika kaže da nedovođenjem Cucina, Stevanovića, Busnića, smo mogli da uzmemo sigurno jednog od licitiranih... Takođe, uštedom od Mrkaića, N i V Simića smo mogli pokriti neke druge troškove... To je ono što vređa, a decu poklanjamo budtašto okolo i ugnjetavamo ih dok ne odu
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djisa

Post by Djisa »

lazarr wrote:
vdn slaninar wrote:Хвала @lazarr намерно сам покренуо ту тематику у нади да ће се неко упућенији јавити и објаснити.Зар не би требало да играчи који играју за репку имају неке стипендије као увод за први професионални уговор.Тужно је да не можемо сачувати играча до 16. године.
Nemam odgovor na to pitanje, mada je odgovor vrlo lak. Kad imaš para imaš i gomilu rešenja. Kad nemaš, sve je tesko.
Čitam svakognevno na ovom forumu licitacije u vezi pojačanja. Zar mislite da ih Ljube ne bi doveo da ima novca?

Pa za 150 000 koliko je placeno za Stevanovica, mi smo mogli da damo dvogodisnji ugovor onom malom iz Vatforda, koji je bio slobodan igrac. Tako da mi to bas ne pije vodu.
Kup je nas!
ssnigd

Post by ssnigd »

Koji procenat od 400.000 eur, koji je Radnik dobio za Makarica, mi dobijamo?
Da li je nasa uprava i zatrazila novac uopste?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nikola Mirić, Luka Kljajić i Matvej Martinkevič su na pozajmici u Kabelu. Siniša Nijemčević je takođe u Kabelu, on je bio naš igrač, na pozajmici u Bečeju prošle sezone, ali ne znam da li je i dalje pod ugovorom sa nama.
Danilo

Post by Danilo »

Arandjel zvanicno u TSC
Mi cekamo Andrica
Turija

Post by Turija »

Danilo wrote: Mi cekamo Andrica
Danilo, kojeg Andrica?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Ako nam fali desni bek onda valjda naš Nikola. Ne verujem da je napadač Komnen.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

1) Reče Komnen da ne ide iz Zagreba
2) Ako se Andrić vraća, šta sa Bjekovićem i što je dovođen Cucin?
Post Reply