Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Poznato mi ovo sever Srbije. A da, Lalatović. Možda promenimo ime kluba pa nam krene,ne daj Bože.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Usput, i Kiza je dobio nogu u Borcu, po ko zna koji put....
fare

Post by fare »

Turija wrote:Ja stalno ulazim na topik ,,Transferi" sve nadajuci se da cu procitati da je stiglo neko pojacanje u Vosu, a posto nije, onda citamo i pisemo ono sto ne treba da bude tema ovog topika, ,,zahvaljujuci" nesposobnoj upravi da dovede prava pojacanja za Vojvodinu.

Tako, onda, postaje tema trener, pa sve okolo za sta trener nije kriv. Realno, Djordjevic pokusava ono sto moze sa raspolozivim igracima i pridrzava se politike podmladjivanja ekipe igracima iz nase skole. Proba ono sto moze.
Da li bi neki trener mogao vise? Mozda, ali sve je pretpostavka. Ponasa se korektno prema Klubu i navijacima, za razliku od Lalatovica. Tek ako uprava dovede nedostajuci profil igraca, onda mozemo pricati o ulozi i radu trenera.

OK, Stevanovic je placen 150k, nije 1.500.000 pa da toliko dramimo zbog toga. I takav kakav je, bolji je od onih koji su konkurenti na tom mestu. Treba momku dati i vreme za prilagodjavanje, pa tek onda suditi vredi li ili ne te novce?.
Za dzabe nema igraca, koji je pod ugovorom u drugom klubu.

Da li smo mogli za te pare dovesti napadaca ili veznog igraca? Tesko, gotovo, nemoguce. Pogotovo znajuci, trenutnu, situaciju u Klubu.
Kako je vec napisao Deep, Djordjevic je probao svasta, ali nista ne ide. Ne ide, zato sto nema igraca da to mogu izneti na terenu. Preostaje nam da se branimo, pa ako se ucacka neki gol iz kontre - i disciplina.

Bez pojacanja nema drugog.
Zato stalno i prizivamo ovde Nikolica, Merebu, Valakarija...
Isto i ja uđem da vidim pojačanja ono malo sutra i tako već dan za danom :( a sa Merebom sam u stalnom kontaktu :D
Maki

Post by Maki »

Moram reći da posebno uživam čitajući ovaj topik. U vreme kada su internet forumi, a time i slobodno nadmetanje mišljenja (a ne sujeta), postali manje-više stvar prošlosti, ovo ostaje top mesto!
Nebitno, da li smo katkad oftopik, ovo je duševna hrana.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:Poznato mi ovo sever Srbije. A da, Lalatović. Možda promenimo ime kluba pa nam krene,ne daj Bože.
Oprosti ali kontekst Lalatovicevog severa Srbije i mog pominjanaa ovde nije isti.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Maki wrote:U vreme kada su internet forumi, a time i slobodno nadmetanje mišljenja (a ne sujeta), postali manje-više stvar prošlosti, ovo ostaje top mesto!
Meni nikada nece biti jasno zasto je tako,i zasto je forume pojelo vreme. Niti ce mi biti jasno kako to klub koji u ovoj ligi ipak ima neke rezultate,nema novaca :)
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
Maki wrote:U vreme kada su internet forumi, a time i slobodno nadmetanje mišljenja (a ne sujeta), postali manje-više stvar prošlosti, ovo ostaje top mesto!
Meni nikada nece biti jasno zasto je tako,i zasto je forume pojelo vreme. Niti ce mi biti jasno kako to klub koji u ovoj ligi ipak ima neke rezultate,nema novaca :)
Vojo, nije ni meni.
Ako od UEFA dobijamo 750k, od arene 250k i od Srbijagasa ,,ne zna se", ali pretpostavljam milion, valjda nesto uplati i mozart :?: a sa tim novcem moze sasvim pristojno funkcionisati da je postenja u Klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote:
slanobarac wrote:Poznato mi ovo sever Srbije. A da, Lalatović. Možda promenimo ime kluba pa nam krene,ne daj Bože.
Oprosti ali kontekst Lalatovicevog severa Srbije i mog pominjanaa ovde nije isti.
Oprosti ali ne razumem. Objasni.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Kad već oftopikujemo, ajmo na viši nivo... Dakle, koliko naših "stručnjaka" je izgubilo utakmicu sa 5+ razlike u zadnjih 25 godina??Ja se sećam Ljupka 97 i 98, Vanića pre tri godine protiv Spartaka i Krivog za Prvi maj pretprošle godine...Al ovaj sadašnji je nadmašio sve, to je uspeo u prvih deset utakmica na klupi... :oops:
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote:
Djisa wrote:Prvo: kad je trener bivsi odbrambeni igrac, 90% je balvan u startu jer nema kreativnost ni fudbalsku inteligenciju za vise. Cast izuzecima, naravno
drugo: kad trener predje iz manjeg u veci klub, treba da shvati da ne moze isto da igra, on to nije shvatio. Hoces da mi kazes da je Spartak tehnicki daleko obucenija ekipa od pa moze da igra presing, a mi ne mozemo. Pa onda da se ubijemo!!!!!!
trece: ne volim trenere kojima je taktika vaznija od tehnike.
cetvrto: Cigan je
peto: nije igrao u Vojvodini
sesto: Nije rodjen u Vojvodini
sedmo: stranacki je covek
osmo: dovela ga je ova uprava
deveto: obestecenje je placeno za jos jednog balvana, a ne mozemo da dovedemo normalnog igraca
deseto: svi ostali su dovedeni iz timova koji su ispali iz lige
1. Zbog misljenja da su stoperi vecinom balvani fudbal nam je tu gde jeste. Uvek se na takve tvrdnje setim one od pokojnog Zivadinovica kako su Englezima uvek dva stopera buzdovani. Stoperi i golman su jedini fudbaleri na terenu koji vide preko 90% stvari koje se desavaju na terenu jer se stvari desavaju ispred njih a to je veoma dobra osnova za potencijalnog trenera.
2. Ima slicno popunjen tim, slicnim tipovima fudbalera tako da to nema veze sa manjim/vecim klubom. I Barnli i Celsi su igrali isti fudbal u doba Murinja a razlika u klubovima i kvalitetu je bila ogromna.
3. Spartak je drugacije sklopljen tim sa drugacijim tipovima fudbalera. Spartak je i prosle sezone i pretprosle sezone igrao bolji fudbal od nas za oko.
4. To je vec tvoj licni subjektivni osecaj, kakve tipove trenera volis.
5. Kakve to veze ima veze sto je cigan?
6. Sta ce covek bio je kvalitetniji i igrao je u zvezdi.
7. Nista da uvedemo kao Atletiko Bilbao da za Vojvodinu mogu da igraju ljudi rodjeni na severu Srbije.
I za Bilbao zaigra po neko iz Francuske oblasti pa mi mogao i kod nas neko iz Madjarske. Ili ako je neko imao nekog pretka sa te oblasti.
8. Ne znam kojoj stranki pripada. Niti mislim da je to bio faktor zbog koga je dosao kod nas.
9.Doveo ga je pokojni Kosan odnosno zapoceo je kontakt sa njim tako da je tacno da ga je dovela ova uprava. Znaci i ako ti se ne uklapa kao trener ne bi ti se uklapao nijedan jer bi morala da ga dovede ova uprava.
10. Dundjerski je sportski direktor, to moze da se odnosi samo na njega ne i na Djordjevica. Tek cemo videti da li je Stevanovic balvan.
11. Sva pojacanja izuzev Stevanovica su ispala iz lige i zato nisu kadra nasem timu? Da li to znaci da smo iste fudbalere doveli prosle sezone da bi onda oni bili dostojni naseg tima jer pretprosle nisu ispali iz lige?
Mislim da se iskljucivo treba gledati kvalitet a me iz koje ekipe su stigli. Nazalost trenutno od akvizicija nismo videli mnogo.

Na kraju @Djisa ovo nije nista licno samo mislim da se preteruje sa kritikama upucenim ka Djordjevicevoj adresi. :cheers:
Nisam ni shvatio licno, mislim da smo svi ovde sa ciljem da Vojvodina bude najbolja moguca i sa razlicitim idejama i vizijama. Ja recimo smatram ako je neko cigan i nije igrao za Vosu, da mora da bude barem 50% bolji od naseg trenera, igraca…. Ja ni pokojnom Kosanu nisam oprostio sto je odveo silne igrace u zvezdu i nikad ga ne bih vratio u Vojvodinu, tako da to definitivno spada u ovu izdajnicku, cigansku, nesposobnu upravu. Ja bih Buacu, Belicu i slicnim dao najmanje 2 sezone da se pokazu, a ovog ne bih doveo u Vojvodinu sve da oce gratis da radi.
Kup je nas!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djisa wrote: Ja recimo smatram ako je neko cigan i nije igrao za Vosu, da mora da bude barem 50% bolji od naseg trenera, igraca…. Ja ni pokojnom Kosanu nisam oprostio sto je odveo silne igrace u zvezdu i nikad ga ne bih vratio u Vojvodinu, tako da to definitivno spada u ovu izdajnicku, cigansku, nesposobnu upravu. Ja bih Buacu, Belicu i slicnim dao najmanje 2 sezone da se pokazu, a ovog ne bih doveo u Vojvodinu sve da oce gratis da radi.
To je to
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Baš sam se ponadao pojacanju kad sam video da ima pisanija na ovom topiku, kad ono prc.
ernesto

Post by ernesto »

Pa mi smo tog jadnog Buaca lincovali ovde kad je bio trener kod nas !
Banujte me molim vas :beg:
Djisa

Post by Djisa »

ernesto wrote:Pa mi smo tog jadnog Buaca lincovali ovde kad je bio trener kod nas !

Nazalost, to je pokrenuo Djumi, sa pricom da nema iskustva da radi u Vojvodini. Oni Nemci sasvim lepo rade kao treneri sa manje od 30 godina.
Kup je nas!
ssnigd

Post by ssnigd »

Bilo je tu dosta nelogicnosti kod Buaca i njegovog vodjenja, dok je bio u Vosi. Posle je bio pomocnik Vladi Gacinovicu, pa je tek onda preuzeo Spartak da vodi. Ne mogu da se setim, da li je jos negde bio posle nas, a pre Spartaka.
Dodatno, porediti pritisak u Spartaku i Vojvodini, nije isto. Niti ce ikada biti.

pS. Buac je dobar momak i naravno da mu zelim sve najbolje i da uspe kao trener, gde god bude radio
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply