Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Voja wrote:
Deep Purple wrote: Svi znamo kakav status stranci dobijaju kod nas a Diony ima pedigre.
Licno bih pre angazovao Branu Ilica,al mrtav ozbiljan sam,po meni isti profil igraca s tim sto Brana ima vise znanja
Trebao si ranije da ga predlozis sad je nakon hettrika skrenuo paznju na sebe.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Šta ti je nada.I kad je mrak ona tinja :mrgreen:
Image
Image
Danilo

Post by Danilo »

Dioni ima platu koliko nasa prva postava, manite se Nikolica decko je dijabola sa glavom, da rascopa bar nesto dobro sto imamo ,disciplinu kako na terenu tako i van njega
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Danilo wrote:manite se Nikolica decko je dijabola sa glavom, da rascopa bar nesto dobro sto imamo ,disciplinu kako na terenu tako i van njega
Je l mozes da me uputis u ovo? U kom smislu je toliko problematican? Ja uvek igrace komentarisem kroz prizmu ucinka na terenu,i zaista nemam pojma kakav bi Nemanja mogao biti van terena.Ne secam se da je na terenu pravio neke ispade,sem sto je igracki toliko nadmocan da je potezima i proigravanjima protivnike spustao na nizi nivo. Da li si samo cuo da je dijabola sa glavom ili mozes to i da potvrdis!? Pitam iz cistog razloga jer sam svedok milion lazi plasirane kroz medije u svim segmentima zivota,a svojim ocima gledao i video da nije tako. To rekla-kazala kod mene ne pije vode. Bas me zanima,kakva to dijabola moras biti da klub renomea Vojvodine,i (nadam se) visokog organizacionog nivoa ne moze da izadje na kraj sa tobom. Kad se setim koga je sve preziveo ovaj klub... :roll: Sta se to konkretno zamera Nemanji toj ludoj glavi? Na terenu mi deluje inteligentnije nego ostalih 21 igrac zajedno (jer njegove lucidne poteze ni odbrana ni saigraci ne mogu da razumeju,isprate). Bas me zanima sta mu se to toliko zamera?
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Voja wrote:
churguzijanac wrote: Šta ti je nada.I kad je mrak ona tinja :mrgreen:
Image
Mnogo mračiš Vojo :D
Stexman

Post by Stexman »

Ne znam cime je taj Nikolic zavredio toliku paznju? Ja se njegove epizodice u Vojvodini uopste ne secam. Koliko do juce bih se kladio da nije ni igrao kod nas...
A reći da je Brana Ilić bolji izbor od Dionija... strasno. Dioniju trebaju utakmice, on kod cigana ne moze da pokaze nista jer oni imaju toliko igraca da moraju da ih rotiraju da ne dodje do pobune. Ako mu se pruzi prilika kao Mrkaicu ne moze da bude gori to je 100% sigurno.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ko će obiti kasu za tog Francuza? Nemamo mi para za to.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Stexman wrote:Ne znam cime je taj Nikolic zavredio toliku paznju? Ja se njegove epizodice u Vojvodini uopste ne secam. Koliko do juce bih se kladio da nije ni igrao kod nas...
Stex, tehnikom, talentom i fudbalskim znanjem.
Ne mozemo ga se mi ni secati, kad mu Lalatovic nije davao ni poluvreme ( ne secamo se npr ni Pavkova ili Merija u Vosi). A, Matica, Ascerica...i takvih Lalatovicevih napadaca se jako dobro secamo.

Ko je pratio, malo vise, Nikolica u Spartaku ( Spartakovu igru i rezultate, kad je on bio tamo) zna o cemu pise.
U partizanu je prolazio kao u Vosi, jer nije bio na talasnoj duzini ( pa je i njima, recimo, Matic bio bolji). I kod njih je Nikolic davao golove i imao pregrst asistencija u to malo igre. Kad bi se izvukao ucinak po minutu provedenom na terenu, ne znam ko bi imao bolji?

Ne deluje mi da je dijabola u glavi, vec da samo ima stav i drzi do sebe? Nikolic, uopste, nije sebican igrac. Naprotiv.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stexman wrote:A reći da je Brana Ilić bolji izbor od Dionija... strasno. Dioniju trebaju utakmice, on kod cigana ne moze da pokaze nista jer oni imaju toliko igraca da moraju da ih rotiraju da ne dodje do pobune. Ako mu se pruzi prilika kao Mrkaicu ne moze da bude gori to je 100% sigurno.
:mrgreen: Necu sad reci da sam 100% u pravu,ali cini mi se da sam negde video statistiku Dionija pre dolaska u Zvezdu,i smeo bih se opkladiti da je u plus/minus 10% u odnosu na Momcilovu statistiku :wink: Nema taj veze sa fudbalom.
A sto se Nikolica tice... nema sta tu da se vidi ili ne vidi,ko voli fudbal kao igru i nadmetanje zna koji su kvaliteti Nemanje Nikolica,a ako se fudbal voli na neki drugi nacin (tipa dobri su Poletanovic,Zlicic,odlicni jer su nasi,jer vole Vosu) on se ne moze ni secati Nikolica.I da ne bude zabune,ne mislim na tebe,nego generalno. Recimo licno sam isao sa ortakom na utakmice,do stadiona i onda svako na svoju stranu,kad se nadjemo po povratku prvo sto ga je zanimalo kako se zavrsilo na kraju tj.koji rez.Dakle nismo svi isti,nismo svi iz istih razloga na stadionu i ne gledamo svi na fudbal istim ocima.U mojim ocima Nemanja Nikolic je velemajstor ove igre,jedan od poslednjih koji igrao na nasim terenima,uz Cakija iz Nisa
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sve gledam što nije krenulo histerično gomilanje igrača po superligašima(naravno i kod nas), kad ono prelazni rok se kod nas završava 17. septembra
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Turija wrote:
Stexman wrote:Ne znam cime je taj Nikolic zavredio toliku paznju? Ja se njegove epizodice u Vojvodini uopste ne secam. Koliko do juce bih se kladio da nije ni igrao kod nas...
Stex, tehnikom, talentom i fudbalskim znanjem.
Ne mozemo ga se mi ni secati, kad mu Lalatovic nije davao ni poluvreme ( ne secamo se npr ni Pavkova ili Merija u Vosi). A, Matica, Ascerica...i takvih Lalatovicevih napadaca se jako dobro secamo.

Ko je pratio, malo vise, Nikolica u Spartaku ( Spartakovu igru i rezultate, kad je on bio tamo) zna o cemu pise.
U partizanu je prolazio kao u Vosi, jer nije bio na talasnoj duzini ( pa je i njima, recimo, Matic bio bolji). I kod njih je Nikolic davao golove i imao pregrst asistencija u to malo igre. Kad bi se izvukao ucinak po minutu provedenom na terenu, ne znam ko bi imao bolji?

Ne deluje mi da je dijabola u glavi, vec da samo ima stav i drzi do sebe? Nikolic, uopste, nije sebican igrac. Naprotiv.
Svaka čast :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/vo ... eru/396769" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj cak i nije los igrac.
Boris Kopitovic je novo pojacanje kluba.
Da li to znaci da nema nista od dolaska/povratka Andrica?
Andric nas jos drzi u opisu profila na instagramu.
I dovoljno je kvalitetan da nadje angazman bez problema u ovoj ligi pa mi sve to mirise da ce i on da produzi saradnju a da ce neko dobiti papire. (Cucin)

Cekamo i napadaca i nek se zatvara prelazni rok.

A Tokom zimskog prelaznog roka neka se juri 10ka ako Zukic ne bude mogao da iznese tu ulogu.

Mi katastrofalni u preteskom rasporedu smo potencijalnom pobedom u zaostalom mecu sa Mladosti na dva boda od super fantasticnog TSC-a i na dva od isto super fantasticne ekipe Cukarickog i to u slucaju da i oni pobede zaostalu utakmicu.

Bicemo u top 4 u inat portalima i nasem betting partneru. :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Voleo bih da se obradujem nekom pojačanju. Tj. voleo bih da bar neko pojačanje ne izaziva u meni osećaj gomilanja igrača. Po čemu je ovaj bolji od Kovačevića, ne znam. Po čemu je ovo bilo prioritetnije od špica, ne znam. Rezerva u raspadajućem BATEu, zauzima mesto stranca, smanjuje prostor Jeličiću. Pride, Voša bi se valjda raspala kad ne bi imala bar jednog Crnogorca...

Al ajde. Moglo je i gore.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote:Voleo bih da se obradujem nekom pojačanju. Tj. voleo bih da bar neko pojačanje ne izaziva u meni osećaj gomilanja igrača. Po čemu je ovaj bolji od Kovačevića, ne znam. Po čemu je ovo bilo prioritetnije od špica, ne znam. Rezerva u raspadajućem BATEu, zauzima mesto stranca, smanjuje prostor Jeličiću. Pride, Voša bi se valjda raspala kad ne bi imala bar jednog Crnogorca...

Da. Meni malo nizak za stopera (186cm), ali ako je brz i skocan, moze da prodje( za te novce). Bio rezerva u Bate, 26 godina - OK, ali vise od 24, zbog kojih nece Elivelta i/ili Nemanju Nikolica - potpuno nekonzistentno. 3 godine ugovor - hmm?

'ajd' videcemo koliko je pojacanje u odbrani? Ocekivali smo to i od povratka Kovacevica, pa malo vajde (za sada).
Daleko bolja opcija bi bio Nemanja Micevic ( 22 godine, 190cm) iz Lucana.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1892

Post by 1892 »

Rabba wrote:Voleo bih da se obradujem nekom pojačanju. Tj. voleo bih da bar neko pojačanje ne izaziva u meni osećaj gomilanja igrača. Po čemu je ovaj bolji od Kovačevića, ne znam. Po čemu je ovo bilo prioritetnije od špica, ne znam. Rezerva u raspadajućem BATEu, zauzima mesto stranca, smanjuje prostor Jeličiću. Pride, Voša bi se valjda raspala kad ne bi imala bar jednog Crnogorca...

Od ovakvog Kovačevića je svako bolji.
Come on you Reds!
Post Reply