Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vdn slaninar

Re: Uprava

Post by vdn slaninar »

Ја све чекам да се Данило јави да каже да се шали,ја сам пре за ову управу него за пумпаџију.Шамарање играча,сељачко понашање,погубни прелазни рок,растурање последње крштене генерације Малбашића и осталих.Довођење Суботића и осталих зонашких играча,кад је последњег дана прелазног рока потписало нешто пуно балвана за нас.Нека хвала што даље од Војводине,треба тражити заштиту клуба од државе.Па пре неко лето га ухватили да претаче илегално нафту на Дунаву из танкера.
Cane

Post by Cane »

Zaista se nadam da je pominjanje imena veterničkog prevarantskog satrapa samo nečija neslana šala. Svakoga ko bi tako nešto predložio bi trebalo proterati doživotno i sa tribina i iz lože i iz bilo čega što ima veze sa FKV.
Ukoliko je alternativa potpuno gašenje i nestanak kluba ili "opstanak" uz bilo kakvu vezu sa pomenutom jajarskom spodobom, onda je svakako bolji izbor gašenje. Toliko o tome. Njemu treba zabraniti za sva vremena da priđe blizu kluba i stadiona.
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote:Zaista se nadam da je pominjanje imena veterničkog prevarantskog satrapa samo nečija neslana šala. Svakoga ko bi tako nešto predložio bi trebalo proterati doživotno i sa tribina i iz lože i iz bilo čega što ima veze sa FKV.
Ukoliko je alternativa potpuno gašenje i nestanak kluba ili "opstanak" uz bilo kakvu vezu sa pomenutom jajarskom spodobom, onda je svakako bolji izbor gašenje. Toliko o tome. Njemu treba zabraniti za sva vremena da priđe blizu kluba i stadiona.

Upravo tako!
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Je l' moze neko da mi objasni kako to da se naprednjacki sljam pita za sve u drzavi, za sve u pokrajini, za sve u gradu, za sve u klubu, pa onda ustukne pred ovim...ne znam...nazvao bih ga bubasvabom, ali mi zao bubasvaba...

Ako ovo nije samo dobra zaje*ancija, nesto tu debelo ne stima.
Cane

Post by Cane »

Računam da je ovo ipak samo zezanje i da ne postoji dovoljno bolestan mozak koji bi ozbiljno pomislio da bi TO trebalo ikad više da nam priviri u klub. Šta o svemu mislimo pokazuju i ove reakcije, iako nema nikakve potvrde da nešto tako uopšte opcija bilo koje vrste. Zvuči ogavno čak i kao crni humor, a ne nešto više. Zaista mislim da bi bolje bilo zapaliti i klub i stadion, nego da TO i priđe samo ulaznim vratima.
fare

Post by fare »

Jedino logično rešenje po meni je Dragoljub Zbiljić ali on je rekao da nema nikakve šanse za to pa ima i pravo ko bi se vratio posle onoga što smo mu priredili na onoj skupštini a ako se vraća Vuković bolje da odma istupimo iz takmičenja i krenemo od beton lige.
Danilo

Post by Danilo »

fare wrote:Jedino logično rešenje po meni je Dragoljub Zbiljić ali on je rekao da nema nikakve šanse za to pa ima i pravo ko bi se vratio posle onoga što smo mu priredili na onoj skupštini a ako se vraća Vuković bolje da odma istupimo iz takmičenja i krenemo od beton lige.
Meni se isto Zbiljic svideo, ima emociju i organizaciono moze da nas sredi jer smo organizaciono raspad, naravno i razume kako sistem funkcionise
Da me neko pogresno ne razume , govorim u ovom sistemu....da moze drugacije voleo bi da je klub privatan
Turija

Post by Turija »

Danilo wrote:
fare wrote:Jedino logično rešenje po meni je Dragoljub Zbiljić ali on je rekao da nema nikakve šanse za to pa ima i pravo ko bi se vratio posle onoga što smo mu priredili na onoj skupštini a ako se vraća Vuković bolje da odma istupimo iz takmičenja i krenemo od beton lige.
Meni se isto Zbiljic svideo, ima emociju i organizaciono moze da nas sredi jer smo organizaciono raspad, naravno i razume kako sistem funkcionise
Da me neko pogresno ne razume , govorim u ovom sistemu....da moze drugacije voleo bi da je klub privatan
Zbiljic se dosta dobro pokazao u sportu. Ima ambiciju i zelju da Klub uzdigne i iznad domacih okvira. Pokusava sad sa OK Vojvodinom, tj da je pojaca i za evropski rang takmicenja. Istina to manje kosta u odbojci, nego u fudbalu, ali se i vise zaradjuje u fudbalu.

Po meni, nije kljucno da li je klub privatan ( i to nosi ozbiljan rizik, kao npr prodaja, gasenje, samovolju, otudjenje...uz potencijalno dobru stvar, jer vlasnik ima ekonomski interes, pa se ocekuje da radi i za sebe i za klub).

Kljucno je kakva je Uprava ( sposobna, postena i zeljna uspeha Kluba) i kakva je drzava ( tj. da li je, bar minimalno, pravna). Najbolji primeri, bez ikakvog objasnjenja, su 1966, 1975, 1989. Mozda smo pokusavali1994, ali tad vec nije moglo. Okvir je bio drugaciji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kakav crni vuković, nemojte se zajebavati ljudi...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Pera Centar

Post by Pera Centar »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1523315/ ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Predsednik Skupštine je zbog toga zakazao vanrednu sednicu Skupštine za 15. septembar u prostorijama FC "Vujadin Boškov" na kojoj će se praktično izglasavati poverenje aktuelnom rukovodstvu kluba, zvanično je potvrđeno današnjim saopštenjem novosadskog kluba.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ова управа по мени ради за цигане,то јест прави од нас њихову филијалу.То што нису и не спомињу продужење уговоре Зукићу и Топићу ми се чини да праве ситуацију да за џабе оду код цигана.За кога се ми онда подмлађујемо.Наравно и тренера спремамо за њих ако се покаже,немам ништа против Ђорђевића ал не могу да се отмем утиску да нисмо могли наћи неког "нашег" као својевремено Тошу Манојловића,Брзића,Пирмајера,неког коме је Војводина велика и његова.С друге стране ко је друга опција,нека друга циганска-снс управа Ил лопина из Ветерника.Шћепа и Збиља нису били лоши и без обзира на страначка леђа не би имао ништа против да преузму клуб.Дај Боже да је и неко бољи заинтересован за клуб.
draganas

Post by draganas »

PA svima je jasno da matori i SPS imaju većinu.

Ovi što aplaudiraju i urliču raznim nesretnicima, umesto svom klubu su za par zelenih odavno prodali većinu u skupštini.

Nije mi jasno čemu se nadate, malo im drmaju kavez, verovatno će i mesečna aparaža par % gore od 16-tog i sve opet prekrasno.

Voša se raspada.

Ono čemu možemo da se pomolimo je Zbiljić, hteli to da priznate ili ne.
1892

Post by 1892 »

draganas wrote:PA svima je jasno da matori i SPS imaju većinu.

Ovi što aplaudiraju i urliču raznim nesretnicima, umesto svom klubu su za par zelenih odavno prodali većinu u skupštini.

Nije mi jasno čemu se nadate, malo im drmaju kavez, verovatno će i mesečna aparaža par % gore od 16-tog i sve opet prekrasno.

Voša se raspada.

Da se molimo Zbiljiću ili Vukoviću....Pa nismo svi ovde s pola mozga
Come on you Reds!
Danilo

Post by Danilo »

draganas wrote:PA svima je jasno da matori i SPS imaju većinu.

Voša se raspada.

Ko je matori???
U skupstini sns sa sps ima jedan glas vise od navijaca , kad je bio zbilja navijaci su imali vecinu i oterali ga, i meni se cini doveli Vukovica i Mijica......u tom periodu Aca Veselinovic je bio 2 nedelje trener u klubu , jer nije hteo da mu crtaju ko treba da igra, i krenuli smo da se raspadamo
Turija

Post by Turija »

@ Danilo
Valjda Samardzic?

Nije to sigurna vecina. Sta ako neko ne dodje na skupstinu?
Najveca briga je koga ce izabrati u UO?
Onog koga bi mi hteli, ne verujem da bi on hteo.

FKV je na najnizim granama, ne od kad postoji Klub, vec od svih domacih superligasa.
Mislim da nigde nije takvo rasulo. Gde je bilo, ti klubovi vise ne postoje.
Sumrak NS fudbala. Kabel na zacelju, Proleter takodje, Vojvodinu to ceka. Na veliku sramotu. Nikad Novi Sad nije izgledao tako jadno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply