Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Uprava

Post by Rabba »

"Matori" pretpostavljam da označava množinu(a ne jedninu) i da su to Veterani(a ne Samardžić)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
draganas

Post by draganas »

Rabba wrote:"Matori" pretpostavljam da označava množinu(a ne jedninu) i da su to Veterani(a ne Samardžić)
Matori kao sleng za Samardžića. ( smajli penzioner ).

Većine više nema, neko je to davno prodao kao da je glas vredan par kilorgama krompira na pijaci ( bilo za par tura u Dva Galeba to veče i to je to od firmaške ljubavi ).

Prošli smo put od Tome Grobara do Slobe Sanjpera u UO, dok su istovremeno navijači prešli put od "Igra voša kao Barsa" do rasističkih transparenata protiv migranata i podrške ratnim zločincima, od takvih očekujete neke promene? Ljubitelja RM?
Oni su zabrinuti sazvali vanrednu skupštinu :shock: , kome te bajke prodaju.

* Ono jedan matori je uspeo da im otera trenera kojeg su obećali da će sačuvati toliko o jačini njihove reči.

I da jedina nada nam je Zbiljić, jer ovaj nesretni UO nije sposoban da skupi ni za gorivo da se pokosi trava na Vujuadinu ako im neko iz SPS ne uplati neku crkavicu.

Samo nažalost mislim da Zbiljića savršeno zabole da se opet petlja sa polusvetom sa severa, gde će neki nacinavijači da mu prete jer jelte on misli da nema niti jedan razlog na svetu zašto bi Vojvodina imala plaćene navijače i većinu u skupštini. ( koju sada ni nemaju jer su je umeđuvremenu prodali njihovom drugaru pumpadžiji ).

A kad smo kod veterana, pa i oni ćute valjda su zadovoljni stanjem i ponekim ručkićem za dž.

Sve mi se čini da je ovo kraj.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sve bih ovo potpisao, sem onog sa Zbiljićem. Čovek stranke, sa nameštenim tenderima, da ne pominjemo saradnju sa Ultra Kopom. Nemojte mi samo njega spominjati kao moralnu vertikalu.
Problem je to da su ovi trenutno u klubu, + ekipa koja drži sever još i gori.
Daleko smo od boljitka kako god da obrneš.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

@draganas
Sve si u pravu i ništa tu ne bih dirao samo ono o Zbiljiću. To je ista njuška kao i ovi što sad vode klub.
Ono što bih ja rekao stoji mi već 10 godina u potpisu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
draganas

Post by draganas »

Zašto Zbiljić?

Prosto za razliku od ovih nesretnika čovek voli Vojvodinu, neko vreme je u sportu, ima pristup brzom kešu i ono što je najvažnije zvone mu jaja za dilere sa severa.

Konkretno nije fasciniran SNajperima i sasvim sigurno takve likove ne bi gledali u UO kluba, za početak sasvim dovoljno.

Ako imate neko drugo rešenje biće mi drago da razmenimo mišljenja.
fare

Post by fare »

Zbiljić i niko više samo kao što sam rekao on nema nameru da se vraća a imao je čovek stvarno dobre ideje i sponzorski pul šta Voša nije imala sigurno 20 godina ako ne i više ali nekome na žalost nije mirisao :shock:
Turija

Post by Turija »

Po mom misljenju, Zbiljic nije idealno resenje za Vosu, ali je u trenutnoj konstelaciji snaga, resenje gorucih problema u Vosi, gde treba da uradi potpunu rekonstrukciju svih struktura u FKV. Zbiljic dobro poznaje situaciju, pa mu nece trebati vreme za upoznavanje sa stanjem u Klubu.
Skupstina je morala biti zakazana ranije, ako nije proforme, pa da se iskoriste preostali dani tekuceg prelaznog roka. Posle 15 09, po tom pitanju, malo sta se moze promeniti u igrackom kadru. U organizaciji Kluba moze, pa onda cekati zimski prelazni rok za doselekciju i kompletiranje tima.
Realno, ne ocekujem nesto od skupstine, ali voleo bih da se dogode pozitivne promene. Definitivno, ovako ne ide.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

@draganas
Na žalost nemam instant rešenje za upravu. Vidiš da niko neće da se lati toga. Jedino "navijači" hrle da zauzmu mesta u UO.
@Turija
Da je problem samo u upravi.....
Ko će ove na terenu naučiti da igraju?
Ko će skloniti huligane sa tribina?
Misliš da je Zbiljić autonoman u odlukama i da mu gazda kaže ti ove sklanjaj a ove u bg nećemo. Pa, ne bih baš rekao.
Ko god da dođe a da iskreno voli Vojvodinu i želi da pomogne čekaće ga pakao.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Covek uzima trofeje u sportu koji je blizancima i mafijaskom korpusu apsolutno poslednja rupa na svirali. Nista se ne bi promenilo po pitanju statusa Vojvodine, jer je prijatelj rezima, i znalo bi se gde nam je mesto, sa njim ili bez njega.

To sto bi mi klub malo manje dzigerice jeo jer bi bio stabilniji mi nista ne znaci, s obzirom da su nam svima ovde skratili zivot za par godina vec svakako. Ili normalno resenje ili gasenje. Sve ostalo je mlacenje prazne slame i nastavak razvlacenja kluba na izdisaju, sto od strane huligana u foteljama, sto od strane huligana koji nisu jos stigli do fotelja.

UoZBILJIte se... :greenbutt:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

draganas wrote: Ako imate neko drugo rešenje biće mi drago da razmenimo mišljenja.
od kad ovu recenicu nisam procitao na forumu :mrgreen:

Koliko se to vracamo godina unazad? :D Sve vec vidjeno,iskreno meni svejedno... neka dodje ko god hoce,zar ima razlike?
Image
Протомајстор

Post by Протомајстор »

gospodinFKV wrote:UoZBILJIte se... :greenbutt:
Не знам што, већ годинама сам у трипу да је овај @Драганас, у ствари Драгољуб Збиљић лично. Ако није, бар му је члан уже породице и добро је обавештен. Не смета ми, напротив.
Ипак, у свему се слажем са Тобом. И Збиљићу сметају неки од навијача, али то је тренутно унутрашњи проблем СНС-а. И Веља Невоља је члан СНС-а, а прича се и да су неки од наших са северне трибине. Имајући ово у виду није ми јасно, што рече неко, да су у Скупштини навијачи негде егал са СПС-СНС. :frown:
boro

Post by boro »

draganas wrote:Prošli smo put od Tome Grobara
Kad spominjes Tomu Grobara ili ti Friksa, zna li se njegova funkcija u klubu? Za sta ga tacno placaju? Da njegova debela guzica vidi puta? Vidim bio je u Litvaniji, pretpostavljam i u Austriji.
fare

Post by fare »

Eh da možemo klonirati Milana Belića i postaviti ga ne mesto sporstskog direktora, predsednika i trenera jel takvi nam ljudi trebaju u Voši koji bi sve dali za Vošu a ja ne znam da li je uopšte i u klubu jedan je Beli gol.
draganas

Post by draganas »

boro wrote:
draganas wrote:Prošli smo put od Tome Grobara
Kad spominjes Tomu Grobara ili ti Friksa, zna li se njegova funkcija u klubu? Za sta ga tacno placaju? Da njegova debela guzica vidi puta? Vidim bio je u Litvaniji, pretpostavljam i u Austriji.
Zauvek jedan i jedini - komesar za bezbednost.
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Resenje je Andrej V. koji moze preko supruge da sredi sponzorstvo Transnafte ili preko licnih poznanstava mozda cak i Juzne Backe a pri tome je i osvedoceni navijac-crveno belih!
Post Reply