Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Ne znam Bojke je napisao status da se nalazi na lokaciji Karadorde dali to nesto znaci ? :o
Turija

Post by Turija »

Bojovic? Pa, on ni Lucanima vise ne treba ( 34 godine, povredjen). Taman za ovakvu Vosu, sportskog direktora i upravu.
Vojvodini su neophodna dva igraca od 25-30 godina - organizator igre i napadac realizator.
Onda jos nesto i moze ocekivati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Minja wrote:Nama treba dobar skaut u Africi. Jedan ili dva mlada igraca i resen problem.
Pa u tome i jeste problem svi mi ovde vidimo da ovoj ekipi fale 2/3 igraca i da licimo na nesto i borimo se za vrh. Niko ni ne zali za Lalatovicevim igracima cak sta vise to je bio jedini i pametan potez uprave da ih lepo sve razrese duznosti. Ali umesto da smo doveli 3-4 kvalitetna pojacanja plus ovi sto su ostali plus mlade snage oni su usrali motku i doveli 5 polovnjaka. Ako je istina ono ato je rekao Milojevic bivsi pomocnih Stankovica a sada trener Hammarbija kako se u Srbiji bolje placaju igraci nego u Svedskoj odnosno kako Cukaricki daje vece plate od njih to samo znaci da mi mozemo da dovedemo pojacanja iz te Svedske ili tako tih Skandinavskih drzava, neke mlade igrace pune potencijala ali dzaba se pise/prica. Samo se dodatno iznerviram.
A o pojacanjima iz Afrike ne treba ni polemisati, to je nesto najisplatljivije ali dzabe kad nemamo sistem nikakav.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Jos 7 dana do kraja prelaznog roka.

3 meseca su znali da trazimo spica i nisu doveli nikog.

Magarcine.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jbg oni bi da dovedu za dz a danas nema dzabe ni kod stare babe...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Danilo

Post by Danilo »

Dovedite Skuletica slobodan je, a nece ga partizan :)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kad sam saznao da je slobodan, ceo prelazni rok se nadam da ce ga prevideti. Skuletic moze da mi se naduva moje masivne slaninarske k****** posle one izjave, a verujem da dobar deo ljudi deli taj sentiment. Moze i sad peske do beograda. Pre cu Mrkaica da trpim.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ti si prvi špic Momčilo, Momčilooo
Djisa

Post by Djisa »

Danilo wrote:Dovedite Skuletica slobodan je, a nece ga partizan :)

Nastavljamo sa podmladjivanjem, jel?
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

Stalno struka kuka za stoperom i spicom, a glavni problem ne vidi, a to je organizator igre.

Neverovatno je da to ne primecuje struka i uprava ili nece? Ako hoce da uniste Vojvodinu, onda tako treba. To je najbolji nacin. Zamaskirano je kao nesto radis, a u ustvari radis na propast Kluba i navijaca koje su oterali sa Zapada i Istoka, cak i od tv prenosa i ovog foruma.A, to su oni istinski.

Eto, dobili smo 2 nova stopera i sta se popravilo u odbrani - nista. Odbrana busna kao svajcarski sir i po bokovima i kroz sredinu.

Jako lose poziciono stojimo. U odbrani ( daleko od protivnika), a u napadu blizu protivnika ( niko se ne otkriva bez lopte i ne nudi za prijem iste, koji je, takodje, katastrofalan). Simic to pokusava, ali ne moze sam. Drugi cekaju loptu u noge, koju nema ko da im da.
Golman zakucan za liniji gola.
Nase bekove jako lako probijaju krilni igraci, njisu ih i lome kao vetar granje. Prolaze ih bez faula.

Vezni red ne postoji i to je glavni problem na terenu. Svaka ekipa ga pregazi, cak i kad smo domacini. O gostovanju da ne pricamo. Zato i kazem da nama treba ,,desetka" kao zednom voda.

Napad i nije tako los ( Simic, Vukadinovic, Kabic). Nekako i damo te golove, ali ih prelako primamo. Kad bi imalj pleja i Covica prebacili u spic, ne treba nam nam centarfor.

Pleja, pleja, gospodaru. Pleja nama treba ( parafrazirajuci poznati stih hljeba, hljeba, gospodaru nama treba). Bez njega necemo preziveti ovu agoniju.

Trenerima i upravi neoprostiv minus za kondicionu spremnost igraca, cak i za domacu ligu. Nama i kod kuce bude vise protivnickih igraca u nasih 16m i ispred njega, nego nasih igraca u protivnickom sesnaestercu.
Ako ne mogu da nauce igrace kontaktu sa loptom, mogu da im nabiju snagu. Ako ni to ne mogu da urade ovim igracima, onda menjaj sastav. Daj one, sto bar mogu da trce.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Prvo, mi struku nemamo! Da je imamo ne bi doveli ovo sto su doveli pa sve i da ostanemo sa igracima iz podmlatka.
Drugo, upravu takodje nemamo. Da je imamo obezbedili bi bar neki dinar da se plati neko kvalitetniji od ovoga sto ima za dzabe na trzistu.

Ipak ovo prvo je presudno jer mislim da smo mogli bolje da izberemo od ovih slobodnih igraca.
ssnigd

Post by ssnigd »

Zlicic, Zukic, Neskovic, Topic... To su klinci na kojima su se morale zaraditi pare. Svi do jednog samo nazaduju. Nikakav napredak se ne vidi.
Od navedenih Neskovic je najmanje i dobio prilika da igra i da se dokazuje.
Ali ono sto vise boli, a to je Red Marquis naveo, svi do jednog su uzasno metiljavi. Od Kacara i Mede mi nemamo igrace spremne za tucu i uletanje u fajt. Svi beze i od duela i od odgovornosti.
Nadam se samo da Kabic, nece propasti. Decko ima najvise stofa za fudbal od svih gore nabrojanih.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Danas videh da je Witan (sa kojim sam već postao dosadan) nogiran iz Surdulice kojoj je doneo bar 100 000 indonežanskih navijača, dečko je odigrao jedva sat vremena fudbala kod ove naše sadašnje trenerčine...Otišao u poljsku Lechiu da vrv u mnogo zdravijoj sredini dalje razvija svoj talenat, i apsolutno sam siguran da će mu oni dati adekvatnu šansu, za razliku od ovih naših zadrtih "stručnjaka" Krunića, Slavoljuba i Bondžulića... A mogao je, recimo, biti naš skoro za badava, em je mlad sa 19 godina, em bi to bio sjajan marketinški potez, s obzirom koliko ljudi iz domovine ga voli i prati.... :frown:
Turija

Post by Turija »

Ako Dundjerski ne moze da vrati Nikolica u Vosu, a najbolje zna sta je Nikolic znacio Spartaku ( kako su igrali sa njim u domacoj ligi i Evropi, koliko je nepoznatih igraca promovisao u Subotici), onda neka sedi i dalje u kaficu i mane se funkcije sportskog direktor Vojvodine.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ako se promeni rukovodstvo, ide i Dundjerski, pogotovo jer ku*ca ne radi, a ko god da dodje, zahtevace modikum rada makar na pocetku.
Mislim da se oteze sa dovodjenjem napadaca upravo zato sto pokusavaju da dovedu nekog jaceg ko je tu ostao bez kluba, poput Skuletica i Nikolica. Velik broj kvalitetnih igraca je ostao bez kluba, ali ce dobar deo njih cekati januar i jos jedan jaci angazman - Prijovic, Fejsa, Golemic, Milanovic, Malbasic, Nikola Ninkovic, Pantic, Filip Djordjevic,...

Od realnih meta, tu su Nikolic i Milosavljevic, koji pritom nije napadac. Ostalo je sve ili nedostizno ili nepozeljno.
Post Reply