11. kolo: TSC - VOJVODINA 1:0 (0:0)
11. kolo: TSC - VOJVODINA 1:0 (0:0)
Zgusnuti raspored se nastavlja u subotu kada gostujemo na novom stadionu u Backoj Topoli. Pobeda bi nas definitivno ubacila u sam vrh ali s obzirom na do sada prikazano od obe ekipe ona deluje skoro pa nedostizno. No fudbal je to, kad bi se sve znalo unapred ne bi ga ni imalo smisla igrati...
ТСЦ - ФКВ 1:0 (0:0)
1:0 - Рајковић 48'
Извештај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2021-22/match/2917" onclick="window.open(this.href);return false;
ТСЦ - ФКВ 1:0 (0:0)
1:0 - Рајковић 48'
Извештај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2021-22/match/2917" onclick="window.open(this.href);return false;
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Re: 11. kolo, TSC - VOJVODINA, subota 16:00
Ce nas olese kao nista...
Em jaci, em domacini, em otvaranje novog stadiona.
Trener im je go ku*ac, ali tu smo egal, tako da svakako ne ocekujem apsolutno nista iz ovog meca. U najboljem slucaju cemo igrati totalnu bunkericu i govoriti na kraju kako nas je bog pogledao s 0:0.
Em jaci, em domacini, em otvaranje novog stadiona.
Trener im je go ku*ac, ali tu smo egal, tako da svakako ne ocekujem apsolutno nista iz ovog meca. U najboljem slucaju cemo igrati totalnu bunkericu i govoriti na kraju kako nas je bog pogledao s 0:0.
- Deep Purple
Nece da nas olese vec je red da uknjizimo prvu pobedu nad njima konacno.
Da ih preskocimo na tabeli i izjednacimo se sa Napretkom koji ce pre ili kasnije da padne na tabeli jer kvalitet za vrh nemaju uz svo postovanje za Djumija.
Pobedom tim da pokaze da ume da odigra neku veliku utakmicu.
Sacuvati Zeca i zavrsili smo 50% posla.
Da ih preskocimo na tabeli i izjednacimo se sa Napretkom koji ce pre ili kasnije da padne na tabeli jer kvalitet za vrh nemaju uz svo postovanje za Djumija.
Pobedom tim da pokaze da ume da odigra neku veliku utakmicu.
Sacuvati Zeca i zavrsili smo 50% posla.
- slanobarac
Kažeš Napredak nema tim za vrh. Ok, ali odvališe nas u KŠ. Za gde smo mi onda?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Bas ocekujem dosta golova i utakmicu slicnu onoj protiv Spartaka.Da ne bude da mracim stalno, iako sam vec pisao da gubimo, malo mi se povratio optimizam.Ocekujem 2-3 

- Deep Purple
Ako gledamo realno mi smo Napredak razvalili u drugom poluvremenu samo lopta nije htela u gol i primili smo gol posle lose intervencije Vara jer je ono bio faul.slanobarac wrote:Kažeš Napredak nema tim za vrh. Ok, ali odvališe nas u KŠ. Za gde smo mi onda?
Oni bili bolji prvo poluvreme mi drugo ali su oni odneli tjs sacuvali bodove kod kuce.
U dobrom momentumu su igraju fudbal koji se zasniva upravo na samopouzdanju i tjt. A mi smo realno u losem ritmu bili i u mecu sa takvim konstalacijama oni su u prednosti plus su igrali kuci. Ima tu mnogo okolnosti ali oni ce pre ili kasnije pasti.
Bjeković ni na klupi ako je u pitanju povreda ili kartoni ok a ako ne ovaj čovek nije normalan šta radi.
- Deep Purple
Stevanovic na klupi zbog udarca, Bjekovic bolestan u karantinu.fare wrote:Bjeković ni na klupi ako je u pitanju povreda ili kartoni ok a ako ne ovaj čovek nije normalan šta radi.
Simic i Vikadinovic roviti.
Pobedom ovde Vosa uteruje svima... ajd da bar pokusamo 
Koliko me nervira ova senka koju tribina pravi

Koliko me nervira ova senka koju tribina pravi

- slanobarac
Božija volja, reče Đorđević. 
Podseti me na Peleta Petrovića, trenera iz "Vratiće se rode".

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Moze neko da postavi link?
Dobro,sigurno... u Boziju pomocslanobarac wrote:Božija volja, reče Đorđević.

- Neizlecivi
Ja razumem da je Jelicic mlad i ok defanzivac je, ali kako moze kao bek da na 5 utakmica ima 0 tacnih dodavanja u napred?
- Deep Purple
Mnogo je veci problem Topic iz meca u mec sve gori. Pored njega i Busnic izgleda kao igrac.
Od nas sto pratimo Vosu, svi imaju arenuLimanacFKV wrote:Moze neko da postavi link?

Ja pokusavam da se mucim sa linkom ispod, ali non stop secka. Pusti 10sek i onda stopira i tako stalno. Valjda ce da ce kod tebe raditi bolje.
http://livetv466.me/rs/eventinfo/1116126_tsc_vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.