Super Liga - sezona 2024/25
- slanobarac
Re: Super Liga - sezona 2021/22
Iskreno da kažem, zabole me i za Spartak i za Nikolića. A i Vlada mora da menja posao, nije ovo za njega.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- slanobarac
Možda nije za ovaj topic ali da objavim. Izvukli smo Jagodinu u 1/16 finala kupa za sezonu 21-22.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sednem da pogledam mec Proleter-Napredak. Za Napredak znam koliko mogu,ali me zanimao novi vezni red Proletera. I pred sam mec Djumi daje izjavu Marini i nekako arogantno,prepotentno... izjava u fazonu "uzimamo tri boda,a Proleter nek trazi bodove protiv drugih".Prvo sto sam uradio,pozvao sam drugara i kazem mu,jesi li gledao Djumija malopre,kaze "jesam",reko zadnji put kad je dao slicnu izjavu Zvezda nas raskantala 3:0 na Marakani
. I stvarno... pobedi Proleter. Evo jos uvek ne mogu da ukapiram cemu takva izjava? Ajde da je na redovnoj konferenciji,pa malo psiholoske igrice i to,ali 5-10 minuta pred mec... Mislim sta se dobija takvom izjavom? Verovatno nas Djumi cita,i bas bih voleo da mi odgovori. Zvanicno,kao trener Krusevljana naravno...

-
Иначе играчи звезде нису имали стомачни вирус, него су били позитивни на корону.
Пласирали су причу да је стомачни вирус како би играли европску утакмицу сутра и питали су уефу да ли могу да одраде тестове у Србији пре пута (наравно лажирали би) али је уефа рекла можете у Србији али морате и у Бугарској !
Тако да када су видели да им не пролази прича онда су рекли да је ипак корона.
Држава је све то знала и наравно покривала их.
Пласирали су причу да је стомачни вирус како би играли европску утакмицу сутра и питали су уефу да ли могу да одраде тестове у Србији пре пута (наравно лажирали би) али је уефа рекла можете у Србији али морате и у Бугарској !
Тако да када су видели да им не пролази прича онда су рекли да је ипак корона.
Држава је све то знала и наравно покривала их.
- Deep Purple
Kvota 1.03Voja wrote:Pazi kad sam znao da ce Spartak vratiti Gacinovica
Jos jedna asistencija danas, ali nisam hteo ja da napisem.Voja wrote:Nemanja Nikolic FUDBALSKI BOG SUPERLIGE!!!!
Buac je ,,pao", jer ga je stavio na klupu. Koliko god bio nespreman, Nikolic ce napraviti nesto. To Gacinovic dobro zna.
Nikolic je najkreativniji igrac domace lige.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da takav jedan igrač fali našem timu. Da mi imamo dobre individualce, ali da fali jedan igrač koji čini ostale saigrače boljim.Turija wrote:Jos jedna asistencija danas, ali nisam hteo ja da napisem.Voja wrote:Nemanja Nikolic FUDBALSKI BOG SUPERLIGE!!!!
Buac je ,,pao", jer ga je stavio na klupu. Koliko god bio nespreman, Nikolic ce napraviti nesto. To Gacinovic dobro zna.
Nikolic je najkreativniji igrac domace lige.
Neko poput Nina Pekarića, Radoje, Sergeja, Ivanića, Novice u prvom mandatu...
Nikolic je bez sanse,iz mrtve lopte,izvukao gol za svoj tim i sto je najvaznije mogao ga je i sam dati,ali je jos jednom pokazao da ima taj "problem u glavi" i da nije timski igrac.
Sad mi ustvari postaje i savrseno jasno zasto je u svakom nasem vecem klubu sikaniran.Jednostavno je veci fudbalski znalac od trenera i oni to nisu mogli da podnesu. Inace tokom celog meca je fantasticno delio lopte iz prve,ali nazalost saigraci,pre svih Mihajlovic ili ne zna fudbal ili jos ne razume Nemanjin nacin razmisljanja.Mihajlovic mu da loptu i stane,a Nikolic izbaci tri igraca prosledi mu loptu u prazan prostor,ali Mihajlovica nigde. Dok je recimo pre nekoliko sezona Djuricin znao da se ubacuje i obilato koristi stvorene sanse.Tako da me uopste ne bi iznenadilo da Spartak vrati i Djuricina u dogledno vreme.
Meni je zao sto nismo uzeli Nemanju jer sam ubedjen da bi sa njim pre svih Kabic i Simic digli cenu za 3x.
Inace negde sam nacuo da je Malbasic trenutno bez kluba

Meni je zao sto nismo uzeli Nemanju jer sam ubedjen da bi sa njim pre svih Kabic i Simic digli cenu za 3x.

Vojo, zato ce Nikolic prodati Tufegdzica ( koji je samo za nijansu bolji od Matica, Ascerica, Sikimica, Skuletica i Mrkaica).Voja wrote:Nikolic je bez sanse,iz mrtve lopte,izvukao gol za svoj tim i sto je najvaznije mogao ga je i sam dati,ali je jos jednom pokazao da ima taj "problem u glavi" i da nije timski igrac.Sad mi ustvari postaje i savrseno jasno zasto je u svakom nasem vecem klubu sikaniran.Jednostavno je veci fudbalski znalac od trenera i oni to nisu mogli da podnesu. Inace tokom celog meca je fantasticno delio lopte iz prve,ali nazalost saigraci,pre svih Mihajlovic ili ne zna fudbal ili jos ne razume Nemanjin nacin razmisljanja.Mihajlovic mu da loptu i stane,a Nikolic izbaci tri igraca prosledi mu loptu u prazan prostor,ali Mihajlovica nigde. Dok je recimo pre nekoliko sezona Djuricin znao da se ubacuje i obilato koristi stvorene sanse.Tako da me uopste ne bi iznenadilo da Spartak vrati i Djuricina u dogledno vreme.
Inace, da jeNikolic kod nas, vec od zimskog prelaznog roka Kabic i Veljko Simic ne bi bili vise u Vosi.
Pa, sad neka se cesu po glavi ovi strucnjaci u Vosi, sto im je samo novac vazan. A, da bi dosao do novca, moras nesto i znati. Prevare domacih menadzera su provaljene i ta prica je zavrsena na ino trzistu.
A domaci treneri su nam, zaista, losi i sujetni. Ostali su na nivou i shvatanju fudbalske igre od pre 40-50 godina. Za njih je Nemanja Nikolic igrac, po svemu, iz druge galaksije.
Da, Nikolic ima ,,problem u glavi" i nije timski igrac.
Nikolic je za sve sadasnje domace igrace i trenere red velicine ispred.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Interesantno, u našoj ligi je ipak moguće u prvom poluvremenu strpati šest komada u gostima... 

Gledam Proleter -TSC i ne znam da li i vama deluje da Proleter ima bolje igrače u napadu od nas?Onaj brazilac i kolumbijac su za klasu bolji od naših napadača Mrka - Bastaja.Tehnički potkovaniji i ljudi šutiraju iz svih pozicija...Izneđu ostalog vode protiv TSC od kojih smo mi zasluženo izgubili.Jel realno da drugi tim iz NS ima bolje igrače od nas i bolji skauting.USkoro ulazi i treći tim biće zanimljive tekme,vatam dvojku pa na Naselje i eto garantovanih 4 utakmica gradskim da obiđem . 
edit
Inače juče sam čuo da smo za ovog Stevanovića dali 150.000 jura,(takve možeš na štrandu navatati) ,pa taj brazilac ne košta toliko sigurno .

edit
Inače juče sam čuo da smo za ovog Stevanovića dali 150.000 jura,(takve možeš na štrandu navatati) ,pa taj brazilac ne košta toliko sigurno .
Last edited by slanina on Sun Oct 17, 2021 8:18 pm, edited 2 times in total.
Ne znam,meni se ovaj Proleter svidja kako je skockan u zadnjih par meceva.Tacno se zna ko sta radi na terenu.I mislim da ce tek da igraju super

I ja gledam tu utakmicu i delim misljenje obojice.
Lepo ih je poslozio nas bivsi trener mladjih kategorija Dusan Bajic i paralisao igru TSC- a. Dobro stoje igraci Proletera i dobro se krecu.
Deluju mnogo bolje i sigurnije od Vose. Momci su i kondiciono spremni, a imaju i jaku zelju.
Cestitka Proleteru i Dusanu Bajicu.
Lepo ih je poslozio nas bivsi trener mladjih kategorija Dusan Bajic i paralisao igru TSC- a. Dobro stoje igraci Proletera i dobro se krecu.
Deluju mnogo bolje i sigurnije od Vose. Momci su i kondiciono spremni, a imaju i jaku zelju.
Cestitka Proleteru i Dusanu Bajicu.