Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stexman

Re: Transferi

Post by Stexman »

Voja wrote:Jel imamo pravo sad da dovedemo Sumu? :mrgreen:
Da nam neko pokloni Mesija i veže ga za kapiju na stadionu, ovi naši ne bi umeli da ga odvežu i potpišu... sve mi se cini da i ovo sto je došlo, da su sami došli i ponudili se....
Djisa

Post by Djisa »

slanobarac wrote:Šta se palite bezveze?
I da dođe,a neće, nema igranja do zimskog prelaznog roka.
Odkud ti to? On je slobodan igrac i moze da potpise za koga hoce i kad hoce.
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Njegov menadzer je rekao da u Evropi ne moze da zaigra ni za jedan klub do zimskog prelaznog roka. Dok srecu moze potraziti na drugim kontinentalnim takmicenjima ali da on ipak zeli da ostane u evropi.

@Voja
Samo nek se pise :D
Mi i onako zavrsavamo Valakarija a Suma je tu visak.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Minja wrote:Da je srece pa da FKV nadje nekog "No Name" Sumu u Africi, ali to june nece da nas mune. 2021. godina, fudbal funkcionise kao da je 1950. Srbija je matriks.
Kamo srece da bar dovodimo strance iz liga poput Litvanske, Beloruske i sl...
U direktnom duelu smo se uverili da recimo u Litvaniji ima interesantnih stranaca sa interesantnim cv-om.
Dva tri low range price stranca na ovaj tim na pozicijama gde nam skripi (10 i spic plus ja bih trazio i kreativnog vezistu ali da ne bude previse)
Malo sam se cuo sa Eliveltom i ljudi ne shvataju kako ti ljudi vide nas fudbal i kakav bi njima to korak napred bio a jasno je da imaju kvaliteta i da to sto igraju u Litvaniji ne znaci nista. Ima tu dosta interesantnih imena dostupnih nasem klubu. Samo izgleda da fali volje.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote:
Minja wrote:Da je srece pa da FKV nadje nekog "No Name" Sumu u Africi, ali to june nece da nas mune. 2021. godina, fudbal funkcionise kao da je 1950. Srbija je matriks.
Kamo srece da bar dovodimo strance iz liga poput Litvanske, Beloruske i sl...
U direktnom duelu smo se uverili da recimo u Litvaniji ima interesantnih stranaca sa interesantnim cv-om.
Dva tri low range price stranca na ovaj tim na pozicijama gde nam skripi (10 i spic plus ja bih trazio i kreativnog vezistu ali da ne bude previse)
Malo sam se cuo sa Eliveltom i ljudi ne shvataju kako ti ljudi vide nas fudbal i kakav bi njima to korak napred bio a jasno je da imaju kvaliteta i da to sto igraju u Litvaniji ne znaci nista. Ima tu dosta interesantnih imena dostupnih nasem klubu. Samo izgleda da fali volje.
Boljka je u pitanju, kurcoboljka :whistler:
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Milan Vidakov pozajmljen Mladosti GAK.
Vojvodina nema c-fora, a dečka ostavili da igra II ligu.
Vidakova podhitno vratiti u Vojvodinu, a Mrkaića u Mladost GAK da se razigrava.

E, moj sportski direktore ni ovo nisi mogao da skontaš.
Само ти_1914

Post by Само ти_1914 »

Мустафа из Радничког СМ савршено појачање за нас.

Играч звезде који је на позајмици у СМ али реално никад неће заиграти за звезду.
Има 21 годину много брз и одлична завршница, постигао је 5 голова до сад.
Гледао сам га уживо два пута ове године, страшан играч. Већ се доказао у првој лиги Србији и зрео је за СЛ. То кажем јер је уништио Инђију у Инђији и Мачву у Шапцу, а то су екипе које претендују за СЛ.

Јуче је дао два гола Мачви, један гол јако подсећа на наш гол Абубакара против цигана, када је добио ваздушни дуел и прегазио штопера.

Као што сам још током припрема писао овде да Цуцин и Буснић нису играчи за нас тако сад тврдим да Мустафа јесте.
ernesto

Post by ernesto »

Kakav razbijac , uf !
Banujte me molim vas :beg:
fare

Post by fare »

https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... icu-449079" onclick="window.open(this.href);return false;. Teško ćemo mi do njega.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sad da imamo promil platezne moci od pre desetak godina, Bajbek bi lepo dosao kod nas i bez pritiska iskidao.
slanobarac

Post by slanobarac »

gospodinFKV wrote:Sad da imamo promil platezne moci od pre desetak godina, Bajbek bi lepo dosao kod nas i bez pritiska iskidao.
Stanojević kaže da su baš, baš pogrešili dovođenjem Francuza. Struka a ne uprava i verujem da je tako. Treba ispratiti njegovu dalju karijeru.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Само ти_1914

Post by Само ти_1914 »

Ма људи какав Бејбек.
Ја први верујем да би он искидао нашу лигу АЛИ његова плата је огромна и има 28 година, значи када би га довели он би сутра отишао бесплатно, јер да потпише са оваквом Војводином на 3 године не би ни у лудилу.

Са друге стране имате Мустафу за мале паре, испред носа нам је и има 21 годину, који је незадржив у ПЛС опет кажем гледао сам га пар пута ове сезоне, разбио Инђију и Мачву, има 5 постигнутих голова и изнудио је 2 пенала чини ми се а игра за просечан тим у ПЛС.

Човић, Мустафа и Видаков, било би савршено.

Иначе да још напишем... Андрија Радуловић...штета штета штета !
Колики потенцијал мали има то је нешто што се ретко виђа. Обично игра по левом крилу, лева је нога, солидно брз, продоран, добар техничар, сјајан центаршут. Има и он пар голова и асистенција до сада, гледао сам га две утакмице сјајан је, једина мана слабија дефанзива али то може да се поправи јер је 2002 годиште. Прошао брзи воз, мислим да је продужио уговор са циганима.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Samo_ti_1914
Mnogo je teze dovesti igraca koji ima 21 god i u formi je a i pod ugovorom sa zvezdom nego nekog kvalitetnijeg (u ovom slucaju ostvarenijeg).
Bahebeck ne da ne bi trazio velike pare vec bi se udarao nogom u dupe da igra kod nas. Koliko se Evandro zahvaljuje Proleteru samo zato sto su mu dali priliku da igra posle x povreda.
Inace Bahebeck je pod ugovorom sa partizanom i ne pada mu na pamet da raskida ugovor jer koliko sam upucen i znam da je sa stanojevicem u katastrofalnim odnosima i nece da popusti. Ima dobru platu i u inat stanoju ne raskida ugovor.
Само ти_1914

Post by Само ти_1914 »

Теже јесте, немогуће није.
Увек може да се пронађе добар и перспективан нападач ево како је Чука довео Ђ. Јовановића без обештећења, 27 утакмица 17 голова, ове сезоне на 10 утакмица 8 голова већ.

Довели смо Џон Мерија ако се не варам када је имао 23 године? Да тренер није био Лалатовић узели би на њему пар милиона.

Кога ћемо продати сутра? Мислим да Зукић и Топић нису више занимљиви страним клубовима као пре рецимо 2 године. И да ли уопште имају уговор са нама на још 2,3 године?

Можемо да доведемо на зиму онда Калуђеровића он гарантује 10+ голова у лиги.... :roll:

Треба да се окренемо младим и перспективним играчима које ћемо сутра продати, када већ из своје омл школе не можемо да избацимо играча или га дамо звезди још у кадетима.

Не би требали да допустимо да се догоди нови Бањац а да га не узмемо ми. 100.000 трансфер а сада вреди преко милион и цена му и даље расте. И не гледајте трансфер маркет ја знам ко га је хтео и за колико пара пре месец дана. :)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kad neko katastrofalno radi svoj posao, zapitas se da li je stvarno u pitanju puka nesposobnost ili je ipak mesetarenje. Odbijam da prihvatim da nas deset ovde dodje s idejama i predlozima koji njima nisu pali na pamet. Mislim da je samo u pitanju opcija broj dva, u kombinaciji sa cistom kur*oboljom.

Zasto nije doveden Djordje Jovanovic kad ga je Lalatovic trazio? Stara dobra ''koliko sam ja tu dobar'' kvaka, kojom se kanda vode i ovi sada.

Ja razumem da se nema para, ali za te plate koje su date Bastajicu, Busnicu, Cucinu i ovom iz Surdulice (a da ne pominjem obestecenje), mogli smo dovesti 3-4 stranca gladna uspeha i golova. Nismo mi sad time izmislili toplu vodu. To samo zahteva malo vise truda i potrage, a ovaj talog u FKV se oznoji samo kad treba da se iscedi jos koji dinar iz ove suve drenovine.

Sto se Merija tice, bilo je vise nego jasno da ga tu niko nije hteo, te da su ga doveli samo da umire navijace, i za to podjednako krivim Dundjerskog koliko i svakog trenera kod kojeg Meri nije dobio sansu. Promenio ih je tri, ako se ne varam, ali se ne secam koliko je Zagorcicevog mandata on kod nas bio povredjen. Mislim da je veci deo Zaginog mandata ovaj resavao onu povredu kolena i goreo u teretani. Ja evo jos uvek cekam neki ''pitajte Ljubisu Dundjerskog'', da ga pitam kako ce svojim radom da nadoknadi milione koje smo izgubili Merijem...Bastajicem i Cucinom nece sigurno...
Post Reply