Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Uprava

Post by slanobarac »

To se kaže:"na'rani svinje i ništa ne diraj." Zato nam tako i ide. I klubu i državi a naročito narodu. Propast. Možda dođu hrabrije i poštenije generacije. Samo treba vatru očuvati.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Koja je to akcija u pitanju po tvom predlogu? Uopsteno reci akcija, ne znaci nista.
Nema smisla da se sad ovde nadgornjavamo i pisemo o necemu sto ne znamo ni sta je?
Bila je akcija da se sazove skupstina i sta? Epilog: dosli svi i jos brze svi izasli iz sale. Mislis da su forumasi respektabilniji po tom pitanju?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Za bilo koju akciju treba masa.
Lako je misevima da kolo vode kada na tribini ima 100 ljudi, i generalno ne vise od 200 ljudi kojima je stalo do desavanja u klubu.
Kakvu akciju organizovati, sta se moze? Za svaku akciju, da bi imala smisla, potrebno je na hiljade ljudi.
Zamisli da nas ima 10.000 svaku tekmu pa kad 10.000 zagrmi 'Uprava napolje' ili 10.000 napravi protest ispred njihovih radnih mesta? Ne bi njima bilo svejedno.
10 ljudi na forumu i 70 ljudi sa severa nemaju moc nista da ucine, i to je sustina.

Ja se samo pitam gde je nestala ona masa od pre 10ak godina, koji su isli na finale kupa protiv partizana, 2 puta protiv Jagodine, koji su bili na utakmicama protiv Rapida, Serifa, Sampdorije. Za akciju je potrebna ta masa. A koliko ljudi se od njih i danas brine za Vosu?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

N13 wrote:Za bilo koju akciju treba masa.
Lako je misevima da kolo vode kada na tribini ima 100 ljudi, i generalno ne vise od 200 ljudi kojima je stalo do desavanja u klubu.
Kakvu akciju organizovati, sta se moze? Za svaku akciju, da bi imala smisla, potrebno je na hiljade ljudi.
Zamisli da nas ima 10.000 svaku tekmu pa kad 10.000 zagrmi 'Uprava napolje' ili 10.000 napravi protest ispred njihovih radnih mesta? Ne bi njima bilo svejedno.
10 ljudi na forumu i 70 ljudi sa severa nemaju moc nista da ucine, i to je sustina.

Ja se samo pitam gde je nestala ona masa od pre 10ak godina, koji su isli na finale kupa protiv partizana, 2 puta protiv Jagodine, koji su bili na utakmicama protiv Rapida, Serifa, Sampdorije. Za akciju je potrebna ta masa. A koliko ljudi se od njih i danas brine za Vosu?
Velika vecina brine i danas samo sto je u nasem dnk u celom regionu da smo svi tu kada ide ili kada se oseti neka prica i pokrece se nesto kao sto je bilo pod Batom.
Jednostavno koliko god nasa Vosa da je velika nema taj broj navijaca da pokrene nesto.
Vuletic je probao sa navijacima partizana pa koliko ih se skupilo? Mislim da je bilo manje od pedeset ljudi, smejali im se ljudi. Nas jednostavno nema za tu akciju jer realno tek svaki deseti navijac bi se pojavio a mi veliki broj navijaca nemamo da bi nam brojka i sa svakim desetim bila dovoljno velika da dodje do izrazaja i da se cuje nas glas. Koliko god da je @Slanobarac u pravu da moramo nesto konkretno da uradimo a ne samo da piskaramo 'pak nas nema u dovoljnom broju da bi izborili neke promene.
Steta je sto je kod nas na balkanu sve profilisano ka dva kluba u svakoj drzavi. Steta je sto nije kao u Grckoj pa da iz razlicitih regija ima jakih navijackih grupa i respektabilan broj navijaca, eh da smo mi brojcano na nivou Arisa...
slanobarac

Post by slanobarac »

Za dobru akciju nije bitan broj. Apsolutno. Dokazano bezbroj puta. Samo kome to objašnjavati? Tri čoveka se jave na moj slobodno mogu reći vapaj. Vapaj za spas Voše. Ne, svi čekaju da se dogodi "nešto" i kako svima tako i nama. Ali videćete to neće ići baš tako. Zato više neću pisati na ovu temu. :cheers:
N13

Post by N13 »

slanobarac wrote:Za dobru akciju nije bitan broj. Apsolutno. Dokazano bezbroj puta. Samo kome to objašnjavati? Tri čoveka se jave na moj slobodno mogu reći vapaj. Vapaj za spas Voše. Ne, svi čekaju da se dogodi "nešto" i kako svima tako i nama. Ali videćete to neće ići baš tako. Zato više neću pisati na ovu temu. :cheers:
Pa sad si sam sebi kontradiktoran. Kazes nije bitan broj rudi, a u sledecoj recenici kazes da je problem sto se nije javilo puno ljudi na tvoju inicijativu :D
U zdravom sistemu broj mozda ne bi bio bitan, jer bi se svaka inicijativana saslusala, i prodiskutovala. U nasoj banana drzavi je sve, samo ne zdrav sistem. Onaj koji ima poziciju neku i moc odlucivanja, bice na toj poziciji dokle god moze, donosio on nesto pozitivno ili ne, svoju fotelju ce da sacuva ne birajuci sredstva. Morala ovde nema. U normalnim sistemima kada izbije neki skandal/afera/problem/neuspeh, zaduzena osoba za taj resurs podnosi ostavku iz moralnih razloga. Kod nas je je ministar odbrane bio covek koji nikad vojsku nije video, a ministar policije unapredjen dobijanjem jos odgovornijeg ministarstva nakon sto su kriminalci slobodno u ovoj zemlji pravili pastete od ljudi. Da ne ulazim dalje u politiku, cinjenica je da ovde inicijative ne prolaze, morala nema i ostavke se ne podnose tek tako, vec se fotelje cuvaju svim sredstvima, kako u politici, tako i u sportu, javnim preduzecima i svim drugim organima vezanim za drzavu.

Ti si nekoliko puta spomenuo akciju ovde, ali nisi bio dovoljno konkretan. Ja licno ne vidim nikakvu akciju u ovom trenutku koja moze doneti rezultat sve dok se tribina i navijaci ne mobilizuju i ne ostvare brojku od minimum 5000 ljudi po utakmici. Mozda gresim, ne znam, ali ako imas stvarno ideju koja moze dovesti do neki promena, taj nemoj je stavljati u misteriju, reci detaljno na sta ciljas pa da prodiskutujemo. Verujem da bi se svaki navijac prikljucio ako smatra da to moze doneti nesto dobro. :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

@N13
Rekao sam da neću više o ovome samo da pojasnim jer nisi razumeo ili ja nisam dobro objasnio. Ne mislim da je za bilo kakvu akciju za spas kluba potrebna masovnost već se videlo da generalno ne postoji volja da se pomeri guzica za klub. O upravi više ni reč neću reći, neka (nam) rade šta hoće. Ne zaslužuju da se nerviram više. Pozdrav. :cheers:
Stexman

Post by Stexman »

САОПШТЕЊЕ УЈЕДИЊЕНИХ НАВИЈАЧА
ФК „ВОЈВОДИНА“ НОВИ САД

НАСТАВЉЕНО СИСТЕМАТСКО УРУШАВАЊЕ ФК „ВОЈВОДИНА“ – СКУПШТИНСКА ВЕЋИНА УСВОЈИЛА ФАЛСИФИКОВАНИ ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020. год.- НАВИЈАЧИ НАПУСТИЛИ СКУПШТИНУ

Поводом седнице Скупштине ФК „ВОЈВОДИНА“ Нови Сад која је одржана 20. 10. 2021. године у просторијама ФЦ „Вујадин Бошков“, Новосадски пут 114 у Новом Саду, са почетком у 18 часова УЈЕДИЊЕНИ НАВИЈАЧИ ФК „ВОЈВОДИНА“ НОВИ САД обавештавају јавност:
Да је независна ревизорска кућа „ПРВА РЕВИЗИЈА“, Београд дала своје „Мишљење са резервом“ на финансијске извештаје Клуба на дан 31.12.2020. године, као и резултате пословања и токове готовине за 2020. годину.
Мишљење са резервом Ревизор израижава када се не слаже са исказивањем одредених позиција у финансијским извштајима, односно у случају када не може изразити позитивно мишљење.
Основни разлог за изражавање мишљења са резервом, Независног ревизора „ПРВА РЕВИЗИЈА“, Београд је неслагање са приказом финансијских извјештаја ФУДБАЛСКОГ КЛУБА „ВОЈВОДИНА”, Нови Сад на дан 31.12.2020. године.
Основе за мишљење са резервом
Руководство Клуба није извршило процену обезвређености улагања
На основу расположивих исправа, Ревизор није био у могућности да процени надокнадиву вредност улагања у износу од 63.189.000,00 РСД, нити утицај обезвређења учешћа у капиталу на приложене финансијске извештаје Клуба за 2020. годину.

Руководство Клуба није обезбедило спровођење поступка независне потврде стања
Ревизор није био у могућности да утврди могући утицај на финансијске извештаје за 2020. годину по основу усаглашења обавеза са добављачима.

Руководство Клуба није омогућило увид у књиге издатих и примљених рачуна за 2020. годину
У оквиру обавеза по основу пореза на додату вредност, на дан 31.12.2020. године, исказан је износ од 10.762.000,00 РСД. Ревизор није добио на увид књиге издатих и примљених рачуна за 2020. годину, те стога Ревизор није био у могућности да се увери да су обавезе по основу пореза на додату вредност одговарајуће исказане.
Имајући у виду горе наведено, исказано „Мишљење са резервом“ независног ревизора „ПРВА РЕВИЗИЈА“, Београд, као и да нисмо имали увид у документ „Писмо Руководству“ који представља саставни део сваког поступка ревизије, нисмо у могућности да одобримо усвајање ФИНАНСИЈСКОГ ИЗВЕШТАЈА ФК „ВОЈВОДИНА” НОВИ САД ЗА 2020. ГОДИНУ.
Поред тога, Уједињени навијачи Војводине обавестили су Председника скупштине, да уз позив за седницу, истовремено није достављен материјал за предложени Дневни ред, осим за Тачку 6, те су стога иницирали да се предложени Дневни ред не усвоји, односно предложили су да се закаже нова Скупштина Клуба, за коју би материјал са предложеним Дневним редом био достављен члановима Скупштине у складу са Статутом, односно Пословником о раду Скупштине ФК "Војводина" Нови Сад.
На овај начин, члановима Скупштине био би омогућен редован рад, односно створили би се услови да Скупштина ради и одлучује у пуном капацитету.

ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ - УПРАВА НАПОЉЕ !!!
Уједињени навијачи Војводине

У Новом Саду, 20. Октобар 2021. године
021

Post by 021 »

Čiji je klub? Javni ili privatni? Koji je njegov pravni status? Na APR-u piše: društvo sa ograničenom odgovornošću (datum osnivanja: 9.6.2014.)?! :shock:
https://pretraga2.apr.gov.rs/Enterprise ... 7CA17C9A69

Šta piše u Statutu kluba? Da li je isti javno dostupan?

Ima li pravnika na forumu?
Stexman

Post by Stexman »

To je preduzece koje je osnovano iz nekog razloga.
Fudbalski klub je na sledecem linku:
https://pretraga2.apr.gov.rs/SportAssoc ... AC7AE23D0D" onclick="window.open(this.href);return false;
boro

Post by boro »

[video]https://www.youtube.com/watch?v=npi5EB1yIOI[/video]

Pronadjite bivseg clana foruma u prvom redu. Sedi i dize ruku kada treba. Pravi SNS kadar.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kaze doktor nauka da je finansijski izvestaj takav ''zato sto verovatno nesto nismo dobro proknjizili''.

Ova drzava je postala sinonim za vredjanje inteligencije. Prosto, kad nemas opoziciju, ti mozes da kazes bilo sta. Ko ce ti postaviti bilo kakvo pitanje? I kad postave, ko ce te pozvati na odgovornost kad si sve moguce pravne temelje urusio do sljunka? Ko ce te pozvati na odgovornost za to sto nisi uradio svoj posao kako treba? Ko ce te pozvati na odgovornost za to sto nakon izvestaja nisi ponudio objasnjenje zasto je to tako? Van ''nesto smo zeznuli hihihi ups, ali ne brinite, nije to nista, verujte sta vam ja kazem, ja sam ipak neki drmr ovde''.
Stexman

Post by Stexman »

slanobarac

Post by slanobarac »

boro wrote:[video]https://www.youtube.com/watch?v=npi5EB1yIOI[/video]

Pronadjite bivseg clana foruma u prvom redu. Sedi i dize ruku kada treba. Pravi SNS kadar.
Taj je najgori od svih. A i prvi diže ruku.
Maki

Post by Maki »

slanobarac wrote: Taj je najgori od svih.
Teško da je najgori. Ne volim naprednjake, ali kamo sreće da su svi kao ovaj.
Post Reply