Turija wrote:@ slanobarac
Gde sad da odes da spavas, vidis kako se zakuvalo
Gde se bre zakuvalo,vidis da su me pobili argumentima
Vidi, tebi je ovo smešno a ja mislim da si sujetan i arogantan.
Pa normalno da mi je smesno,napadati neistomisljenike (po pitanju kvaliteta jednog igraca) na osnovu jedne utakmice.I smesno i detinjasto.
A da bih bio sujetan i arogantan,trebalo bi valjda da pisem o sebi,a ne o Nikolicu,Sergeju,Osmanovicu...
Da si napisao da sam dosledan,pravican,tvrdoglav,da sam neko ko se ne savija kako vetar duva i ne menja svoje stavove zbog tudjih lepih reci ili neke koristi... bio bi mnogo blize u proceni
Dosledno arogantan tačnije rečeno.
Ko te je napadao i u vezi čega? Konkretan citat molim. Mene priča oko Nikolića interesuje kao lanjski sneg. Neću valjda na Vošinom forumu da raspredam o tihoj patnji nekog forumaša i to još igrača suparničkog tima. Uz to po mom mišljenju i precenjenog igrača. Bolji od onih što imamo ali u ovoj konstalaciji (trener, uprava, igrači, skupština, navijači) ne bi doneo ništa. Eto to je moje mišljenje a tebi niko ne brani da ne misliš tako.
slanobarac wrote:Ko te je napadao i u vezi čega? Konkretan citat molim.
slanobarac wrote:
Voja wrote:
Danilo wrote:Moze li nam neko reci kako je prosao prvi nastup od pocetka Nikolica u dresu Spartaka.
Isto kao Sergejev protiv Bolonje. Znaci definitivno losi igraci u ondosu na Covica,Vukadinovica...
Bravo za argumente. Nikolić i Sergej.
@Danilo
Evo,Danilo proziva sve koji smatraju da je Nikolic dobar igrac i posto sam i ja taj,replicirao sam mu.I bez ikakvog razloga prvo uleces sa PRC meni i jos kao podrska Danilu. Ok,postujem. Ali onda imam pravo i tebi replicirati
Dolazimo u konfliktne situacije, jer je Klub mnogo dobrih igraca propustio, a dovodio mnogo losih, pogotovo spiceva. Naravno, u skladu sa tim, sve ostalo sleduje, od rezultata, igre, do imidza Kluba.
Propustili smo Merija, propustili Nikolica, propustili Pavkova. A zbog ovog poslednjeg, eto i meni kontre
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:
Propustili smo Merija, propustili Nikolica, propustili Pavkova. A zbog ovog poslednjeg, eto i meni kontre
I ko je sad sujetan,ti ili ja? Eto pravi primer za sve ovde,ti tvrdis godinama da je Pavkov dobar igrac,ja da nije.I nikad nismo zbog tih razlicitih stavova ponizavali,spustali jedan drugog,aplaudirali drugima koji su "na nasoj strani",nego smo gospodski,kao sto bi trebalo i Vosa da se ponasa,argumentima (svako na svoj nacin) branili licne stavove,i kroz takve dijaloge samo stvarali jos vece postovanje sagovornika.Mislim da je to pravi put bilo cega vezanog za FK Vojvodinu,a ovo sto se radi svuda okolo,pa polako prelazi i na forum,ja ne mogu podrzati,za ostale me bas briga.
Da stqvim tacku na Spartak.Nesumnjivo je da je Nikolic kvalitetan igrac, nema dileme.Isto tako govorio sam da je poguban za atmosferu.Tako je bilo u svim klubovima dosad u koje je otisao posle Spartaka, ali i u Spartak se sada vratio veci i kao zvezda.
Spartak ima ekipu za play of, al pad Spartaka je dosao dovodjenjem Nikolica i pretpostavljam narusenih odnosa.
Ono sto cu sad isticati je da Slavoljub nema kvalitet za Vojvodinu, energiju ima i cekao sam ga .....ali nema znanje.OSTAVKA
Jos teze pitanje koga dovesti
Vojo uopšte nisi dosledan. Ti si se najedio što sam pozdravio jedan post a isti taj pozdrav sam uputio i tebi u mom prethodnom postu. Znači ono PRC a ovo je šta? Inače primetio sam da voliš da citiraš delove rečenica, da ne citiraš i analizira kontekst celog posta. Uostalom u svu ovu raspravu sam uvučen samo zbog tvoje jedne reči gde si (verovatno misleći i na mene) nas nazvao stručnjacima. Malo prepotentno zar ne? Za sve ostalo ne bih trošio ni sekunda života. Ajd' u zdravlje.
Jel to kao dali su nam Simića(za 50% budućeg transfera), pa će nam dati i ovoga, ili šta? Ne kontam šta propuštam? Naša uprava će odmarširati na čmarakanu kod tvorzića i zahtevati da nam predaju igrača? Ili ćemo ih lepo zamoliti da nam ga posude da im ga malo razigravamo? Jel ima neki plan kako ćemo da ih obrlatimo ili samo nabacujemo imena? Nadamo se da su slepi da je dečko prvi strelac u svojoj prvoj seniorskoj sezoni na drugom kontinentu? Neko mora da da neki objektivan razlog osim "šta će im", jer ga oni ne bi doveli da ne žele da ga isprobaju, a za sada deluje vrlo zanimljivo, ovako sa strane.
Ovaj Evandro iz Proletera je 10 kakva nam treba.Namazan,prgav ,tehnicar....Napomi jem da nije prosao pripreme sa Proleterom
Viktor Zivadinovic i Dilan zanimljivi
Gledao sam ga svaki minut koji odigrao u Ling Longu i bas danas sam komentarisao kako je namazan i prgav,startovi su mu kao da nosi dres zvezde Al iskreno,ocekivao sam da ima malo vise tehnike... Bartalan Kun isto ume da proda dribling samo tako
@Rabba on koliko znam ima usmeni dogovor sa Proleterom da cim stigne malo bolja ponuda moze da ide a to je i dogovor sa Fehervarom.
Stigao je u Proleter u principu da im obezbedi opstanak.
Fehervar na njega ne racuna jer je za dve godine tek odigrao desetak meceva zbog raznih povreda i vazno im je samo da ga se rese. Samo ne znam da li ce zahtevati neko obestecenje ili ce ga pustiti kao slobodnog igraca cim neko preuzme njegovu platu.