Kriticari,kriticari i samo veciti kriticari.Ajde ti meni PRIJATELJU reci sta si ti do sada uradio u korist naseg kluba,kako si mu pomogao da se izvuce iz teskih situacija,ali pre svega mi daj neko tvoje resenje svih nasih problema,odnosno kako bi se nas klub trebao ponasati i koji je model za njegovo normalno i uspesno funkcionisanje u ovim teskim vremenima u Srbiji?PRIJATELJ wrote:Ето, на једном форуму видиш Србију у малом! Један плаћеник, један издајник, други идолопоклоник...а сви из исте авлије. И сви каменом на оног другог.
Кад бациш поглед на пожуетеле слике навијача од пре тридесет и кусур година, видиш да су на стадион долазили и боси, неки на бицикловима, сви оскудно и бедно одевени, али насмејани и загрижени у НАВИЈАЊУ. Ни бакљи, ни организованог хорског певања (шамара за непевање?!?), ни других бакрача, но ништа мање пасионирани у пружању подршке свом тиму.
Сад имамо стање у коме се од занимања Навијач добро профитира, у чијем је опису радног места и хушкање, агресија, потпаљивање масе, а према добротвору обавезно коленоприклоно челобитије и удворички хвалоспеви. Мучни су ми данашњи магнати, лакташи без квалитета, лидери без покрића, самопрокламоване вође, грамзиви бизнисмени, и незасити политичари (без обзира на страначко опредељење) који немају ни основне манире ни кућно васпитање, и сви њима слични. Обесмишљено је и одлажење на унапред намештене утакмице и посматрање неквалитетне игре тима чији су се појединци у тим квалификовали искључиво познанством са гореспоменутима.
Једном ће се и све то решити, и ствари ће доћи на своје ('ником није горела до зоре') и кадровски и законски, али је битно да ТЕМЕЉ буде добар, и зато су важни они који овде потенцирају легалност свих радњи и трансакција, а не тренутну добробит која ће после скупо да кошта. Такође, ако се искрени навијачи препусте утицају острашћених користољубаца и каријериста, и послуже им као дрва за потпалу и свакојаку манипулацију, онда сте драги моји џаба кречили, и џаба се овде прегањате јер ту неће бити ни Ф од фудбала, здравог навијања, и одлично проведених суботњих/недељних послеподнева. Ја толико.
Kopirao sam ovaj post sa Red-firminog foruma i mogu vam reci samo ono sto Djumi kaze ,,STA RECI"
UO je doneo odluku da predsednik kluba ili članovi UO kluba koji ulažuc ili druga dobra, kao i organizacije čije su oni većinski vlasnici nemaju prava da zahtevaju povraćaj uloženih sredstava od FK Vojvodina, osim u slučaju prodaje FK Vojvodina trećem licu ili bilo domaćem ili stranom državljaninu.I ovo sam kopirao sa doticnog foruma.Boze da li ce klub vredeti koliki je njegov dug prema UO.Sumnjam.Pozdrav
Svi samo udaraju kontru,kritikuju a nista nece da urade.Ajde i to jos da razumem,nece ljudi da se cimaju oko kluba,sporedna im je stvar u zivotu,bave se nekim drugim problemima,ali ne mogu da razumem da bar kada igramo sa ciganima i grobarima u Novom sadu ne mozete da dignete uspravno glavu i podrzite klub u inat blizancima i svemu kada ste vec dosli na utakmicu.A ne,vi samo podvijete rep kao pokunjena seoska dzukela i zabijete glavu dole,ne daj Boze da vas neko jos primeti da ste prisutni.
Ajde ti meni PRIJATELJU reci da li si ti ikada nasem klubu uputio ijednu rec podrske,ides li uopste na utakmice,ili samo pratis desavanja u klubu?Znam reci ces da ides,a i verovatno ides samo na domace utakmice,ali na sta su tvoje oci i mozak zapravo fokusirani kada se te utakmice odigravaju?
I vec mi je muka spominjanja placenika i slicno,grupa je bas pocela sama sebi da organizuje gostovanja i u tu svrhu svaki clan je duzan da plati svoj put.|Ja u zivotu dinara nisam dobio od kluba,ali me je zato kostao i para i zivaca i jos mnogo toga.Ja sam takva osoba da ne trpim nepravdu i da ne mogu da gledam kako mi unistavaju klub koji je simbol moga grada u kome sam rodjen i u kojem su rodjeni i moji preci,a jedna od mojih glavnih zivotnih deviza je AKO TI NEKO LUPI SAMAR,TI NJEMU LUPI TRI!Znam kada treba i diplomatija da stupi na scenu,obrazovan sam,zavrsavam upravo i drugi fakultet po redu,ali za nju nekada jednostavno nema mesta.
Ajde PRIjATELJU prosvetli nas koji je to put kojim bi nas klub trebao da krene da bi ugledao svetlost dana?