Uprava
- slanobarac
Re: Uprava
Najgori od prvog reda.Okoristio se od stranke i zaboravio na Vošu. Za koje odluke on diže ruku? Za dobrobit kluba možda? To što je napredan me baš briga ali to što je pljunuo svima nama u facu. Daj bre.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- severozapad
Neko je davno pisao na forumu razlog zasto se ne vide fotke i video koje neko okaci. Meni se sada to desava, pa ako neko moze da pomogne tehnicki, hvala.
- Deep Purple
Korisnicki Kontrolni Panel -> Podešavanje foruma -> Izmeni opcije prikaza.
Đumi završio trenerski posao u Kruševcu zbog zdravlja probati ga dovesti na mesto Sportskog direktora ili nekog skauta ili tako nešto ,ako mu već čarapani nisu ponudili to isto 

- Deep Purple
I ti čoveka u takvom zdrastvenom stanju hoćeš da dovedeš kod nas ? Ne smem ni da zamislim šta bi ga snašlo kad bi video kakva je situacija u klubu.fare wrote:Đumi završio trenerski posao u Kruševcu zbog zdravlja probati ga dovesti na mesto Sportskog direktora ili nekog skauta ili tako nešto ,ako mu već čarapani nisu ponudili to isto
Ne treba nam još jedan smrtni slučaj u klubu.
(Bože oprosti mi na ovome).

Djumiju treba mir i odmor, sa sto manje zdravstveno rizicnih situacija, da ojaca svoj imuni sistem i ovaj put pobedi bolest.
Ova pandemija je ljudska katastrofa sa svojim posledicama i zdravstvenim nejasnocama. Mnogo fudbalera je u poslednje vreme iznenadno palo na terenu, a da se ne zna zasto se to dogadja uz sve redovne zdravstvene preglede.
Ova pandemija je ljudska katastrofa sa svojim posledicama i zdravstvenim nejasnocama. Mnogo fudbalera je u poslednje vreme iznenadno palo na terenu, a da se ne zna zasto se to dogadja uz sve redovne zdravstvene preglede.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Djumi prvo treba da ozdravi, posto s razlogom ne vodi ekipu vise.
Takodje, Napredak ga je zadrzao u ulozi savetnika, da ne ostane bez angazmana dok se leci.
Takodje, Napredak ga je zadrzao u ulozi savetnika, da ne ostane bez angazmana dok se leci.
Pobogu covece sta izjavi ovde...fare wrote:Đumi završio trenerski posao u Kruševcu zbog zdravlja probati ga dovesti na mesto Sportskog direktora ili nekog skauta ili tako nešto ,ako mu već čarapani nisu ponudili to isto
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/nov ... 29-12-2021" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li je to neki predznak narednih dogadjaja u Vosi u sportskom delu, kad pogledamo ko je bio pozvan i ko je dosao na novogodisnji koktel?
Da li je to neki predznak narednih dogadjaja u Vosi u sportskom delu, kad pogledamo ko je bio pozvan i ko je dosao na novogodisnji koktel?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija, i ja isto imam neki predosecaj da ce neko od nasih legendi uci u klub.
To je nekako logicni splet okolnosti ( vole Vosu, vole fudbal , zive u NS, finansijski su nezavisni)!
To je nekako logicni splet okolnosti ( vole Vosu, vole fudbal , zive u NS, finansijski su nezavisni)!
Banujte me molim vas 

Ko je lud da sebi od sredjenog zivota pravi problem!?ernesto wrote:( vole Vosu, vole fudbal , zive u NS, finansijski su nezavisni)!

Vojo, ja verujem da se moze sa njima trojicom znacajno podici sportski i organizacioni sektor u Vosi. Naravno, ne mozemo biti Sampioni, ali mozemo biti vrlo respektabilni i igrati fudbal.Voja wrote:Ko je lud da sebi od sredjenog zivota pravi problem!?ernesto wrote:( vole Vosu, vole fudbal , zive u NS, finansijski su nezavisni)!
Sva trojica dobro poznaju domace prilike, imaju fudbalsko znanje i iskustvo, a i respektabilna fudbalska imena. Samo bolja organizacija i Vosa je sigurno treca. Jos uvek smo, po imenu i tradiciji, treci klub u drzavi.
Cukaricki i Vozdovac jesu u saradnji sa blizancima i medijski protezirani, ali ne sme jos niko da se potpuno obrusi na Vosu. Jako je klizav teren. Cak i da ostane Djordjevic na klupi, promenice se nacin igre i neki igraci.
PS
,,Cika Misa" je afirmisao i trasirao fudbalski put i karijeru, recimo, Mihajlovicu i Tanjgi i jos mnogima u Vosi, pa mogli bi vratiti nesto ,,duga"?
Ako mogu da posalju igrace iz Italije zvezdi, sa malo vise morala i samosvesti, trebali bi pomoci i Vosi.
- gospodinFKV
Ja mislim da on radi na tome da se penzionise u Vosi na neki nacin.
Vec neko vreme on pokusava preko veterana da se vrati u klub. Ko je sve tu bio, mislim da je ovaj okajao svoje grehe i da mu se moze pruziti jos jedna sansa. Svakako je poslednja, ima 70 godina i sumnjam da ce bilo gde posle raditi.
Sto se Krasica tice, jos uvek boli to sto nije nasao za shodno da se penzionise kod nas. Napustio je Lehiju u decembru 2018, mogao je opusteno tu polusezonu obuci dres i zavrsiti karijeru tu gde je i poceo. Krivokapic je bio trener, a s obzirom na sta je sve to licilo, siguran sam da se niko ne bi bunio da dodje tu na 6 meseci i pomogne klincima. No, dobro, tu je svaku utakmicu maltene, ako hoce, treba mu dati sansu da nekako pomogne ekipi.
Vec neko vreme on pokusava preko veterana da se vrati u klub. Ko je sve tu bio, mislim da je ovaj okajao svoje grehe i da mu se moze pruziti jos jedna sansa. Svakako je poslednja, ima 70 godina i sumnjam da ce bilo gde posle raditi.
Sto se Krasica tice, jos uvek boli to sto nije nasao za shodno da se penzionise kod nas. Napustio je Lehiju u decembru 2018, mogao je opusteno tu polusezonu obuci dres i zavrsiti karijeru tu gde je i poceo. Krivokapic je bio trener, a s obzirom na sta je sve to licilo, siguran sam da se niko ne bi bunio da dodje tu na 6 meseci i pomogne klincima. No, dobro, tu je svaku utakmicu maltene, ako hoce, treba mu dati sansu da nekako pomogne ekipi.
@gospodinFKV
Mislim da se Krasicu nije vise igrao fudbal u tom momentu.
Ja mu ne zameram to sto nije odigrao zavrsnu polusezonu u Vosi, ako mu se nije igralo i nije bio fizicki i psiholoski spreman.
Bolje je tako, nego da se brukao na kraju karijere i pokvario utisak u fudbalskoj javnosti.
Cini mi se da je isti slucaj i sa Milanom Jovanovicem?
Posteno su zavrsili igracke karijere i nisu prelazili ni u jedan drugi domaci klub, pa da igraju protiv Vose.
Mislim da se Krasicu nije vise igrao fudbal u tom momentu.
Ja mu ne zameram to sto nije odigrao zavrsnu polusezonu u Vosi, ako mu se nije igralo i nije bio fizicki i psiholoski spreman.
Bolje je tako, nego da se brukao na kraju karijere i pokvario utisak u fudbalskoj javnosti.
Cini mi se da je isti slucaj i sa Milanom Jovanovicem?
Posteno su zavrsili igracke karijere i nisu prelazili ni u jedan drugi domaci klub, pa da igraju protiv Vose.