17. kolo: partizan - VOJVODINA 4:1 (2:0)
Re: 17. kolo: partizan - VOJVODINA, nedelja 15.45
Jelicic je stoper ne moze igrati beka ,mislim da smo to svi hteli da kazemo,jednostavno se ne snalazi tu ,pa je onda jedino logicno resenje Cucin.
Ili da igramo sa 3 stopera u liniji , 3/5/1/1
Tako je.Danilo wrote:Jelicic je stoper ne moze igrati beka ,mislim da smo to svi hteli da kazemo,jednostavno se ne snalazi tu ,pa je onda jedino logicno resenje Cucin.
Imamo spore stopere, a i zadnji vezni nam nisu brzi. Jedino kad se vrate Simic i Vukadinovic da pripomognu odbrani, zakrpimo tu prazninu u odbrani.
Po mom misljenju, meni bi Devetak bio levi stoper ( zbog brzine zadnje linije), a Djordjevic levi bek. Danas desni bek Cucin, jer nemamo drugog, a mozda i Novevski ( samo se malo pribojavam njegovog neiskustva, da od zelje ne napravi crveni karton kao Cucin). Ja mislim da ih je Cucin napravio u prevelikoj zelji da se dokaze u Vosi?
Niko ne postavlja pitanje zasto je Bastajic opcija pre Kabica na krilu? Iskustvo? Hajde da vidimo hoce li biti danas koristi od tog iskustva? Ja sumnjam, ali bih voleo da me demantuje.
Last edited by Turija on Sun Nov 21, 2021 3:43 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
VOJVODINA (4-2-3-1): N. Simić - Jeličić, Kovačević, Stevanović, Devetak - Maksimović, Topić - Vukadinović, V. Simić, Čović - Zukić
Jebo vas fudbal gde je ona borba i igra protiv zvezde marš u p. m.
Pa mi nismo na partizanovoj polovini za poluvreme bili ni 3 minuta. Je.ote fudbal da te je.o. Odlazi
govedo cigansko!
govedo cigansko!
Kup je nas!
Kanda je vreme za smene. Ovo ni na sta ne lici.fare wrote:Jebo vas fudbal gde je ona borba i igra protiv zvezde marš u p. m.
Viktorija pred Simicem, a svaki centarsut drama u nasih 16 metara. Raspored Vosinih igraca na terenu katastrofalan. Mogli je lako biti i 4-5 golova u mrezi Simica.
Ovako ni Radnik iz Surdulice ne igra.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nije on kriv sto nije dobio adekvatna pojacanja.Djisa wrote:Pa mi nismo na partizanovoj polovini za poluvreme bili ni 3 minuta. Je.ote fudbal da te je.o. Odlazi
govedo cigansko!
Iskreno ja najvise krivim Ljubeta Dundjerskog!
Banujte me molim vas 

Pa ovo je žalosna statistika posed 28% šutevi 0 odbrane 5 Simića, korneri 0. Smradoljube odlazi inače ja mislim da će pući petarda danas.
Od mene samo NO COMENT
mislim da je dovoljno.

- Pera Centar
4:1 u 72 minutu.
Raspad sistema.
I po meni je Dundjerski najveci krivac za ovaj raspad sistema.
Doveo Busnica, Bastajica, Cucina, Kopitovica(?).
A trener i direktor napravili pogresnu procenu i umasto Mrkaica u Mladost poslali Vidakova.
Raspad sistema.
I po meni je Dundjerski najveci krivac za ovaj raspad sistema.
Doveo Busnica, Bastajica, Cucina, Kopitovica(?).
A trener i direktor napravili pogresnu procenu i umasto Mrkaica u Mladost poslali Vidakova.
Jbg zvezda danas dala 5 mora i novi omiljeni blizanac danas da da 5.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Ugasio sam tv kod 0:0, kada je igrac crnih pogresio, dodao Zukicu i umesto da ovaj krene u kontru, pogubi se i vrati loptu istom igracu crnih
Sad vidim da smo primili 4 komada, ne cudi me.
Sreca nasa sto nam je liga losa, da smo u iole ozbiljnoj ligi (npr. Austrija) borili bi se za opstanak.

Sreca nasa sto nam je liga losa, da smo u iole ozbiljnoj ligi (npr. Austrija) borili bi se za opstanak.
Uprava napolje!
Koje nama kriv , sto ne mozemo da dovedemo 5 odlicnih pojacanja ???? Nije sve u parama vec u samoj zelji .Radoye wrote:Jbg zvezda danas dala 5 mora i novi omiljeni blizanac danas da da 5.
Banujte me molim vas 

Djordjevicu, odlazi!
Ni odbrane, ni napada.
PS
Bravo Kabicu
I 15 minuta dovoljno da se vidi igrac. Koliko faulova nad momkom i koliko znanja sta sa loptom.
Ni odbrane, ni napada.
PS
Bravo Kabicu

I 15 minuta dovoljno da se vidi igrac. Koliko faulova nad momkom i koliko znanja sta sa loptom.
Last edited by Turija on Sun Nov 21, 2021 6:52 pm, edited 1 time in total.
Dokle god budu igrali igrači koji ne znaju da šutnu loptu i trener koji nije ni za Indeks ovako ćemo prolaziti kod iole ozbiljnijih ekipa.Busna,Maksa ,Mrka,Bastaja ,Kopito mislim da im nije mesto u prvom timu vojvodine.