Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Danilo

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Danilo »

Ono sto znam da se igracima duguju 2 plate.....ne branim nikoga ali to nije razlog za katastrofalne igre .....morate znati da nasi igraci za nase uslove imaju dobre plate, daleko na trecem mestu.....ne bi rekao da svi superligasi redovno isplacuju plate .U mnogim superligasima plate nisu vise od 1000 eura , a kasni im pet ili 6 , tako da ta prica ne stoji
Sto bi raskidali ugovore kad znaju da ce se naplatiti od Srbijagasa koji je jedini sponzor kluba ali ne vodi politiku kluba.imam platu 6000 e ne dobijem dve pa hocu da raskinem ugovor a do kraja ugovora recimo imam jos 7 meseci....nema logike.....ili da igram u Spartaku za 1000 e pa kad ih dobijem
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Danilo

Uz svo poštovanje većina boljih igrača u Srpskoj ligi Vojvodine ima oko 400-500 eura plus im klub obezbedi solidno plaćen posao, plus premije. Ko god misli da igrači u Spartaku imaju 1000 eur stvarno ne zna stanje na tržištu.
Možda na papiru primaju hiljadu ali na ruke dobiju bar 3x više i to u Spartakovom slučaju.
Plus mi treće platežno najmoćniji klub u Srbiji... Danilo neko te je kvalitetno slagao. Neću uopšte da ulazim u poređenje Čukaričkog i TSC-a sa nama ali ja mislim da mi nemamo ni 50% budžeta Radničkog iz Niša.
Da su plate fudbalera kao što ti kažeš svi bi trčali na Maltu da igraju za 5k eur mesečno ili u Nemačku treću/četvrtu a nije da igrači ne dobijaju ponude odatle.
Danilo

Post by Danilo »

Deep Purple wrote:@Danilo

Uz svo poštovanje većina boljih igrača u Srpskoj ligi Vojvodine ima oko 400-500 eura plus im klub obezbedi solidno plaćen posao, plus premije. Ko god misli da igrači u Spartaku imaju 1000 eur stvarno ne zna stanje na tržištu.
Možda na papiru primaju hiljadu ali na ruke dobiju bar 3x više i to u Spartakovom slučaju.
Plus mi treće platežno najmoćniji klub u Srbiji... Danilo neko te je kvalitetno slagao. Neću uopšte da ulazim u poređenje Čukaričkog i TSC-a sa nama ali ja mislim da mi nemamo ni 50% budžeta Radničkog iz Niša.
Da su plate fudbalera kao što ti kažeš svi bi trčali na Maltu da igraju za 5k eur mesečno ili u Nemačku treću/četvrtu a nije da igrači ne dobijaju ponude odatle.
Mogu da potpisem da imamo treci budzet u ligi....pa samo Kova ima 12000, ima vise kod nas nego u Belgiji.... da li je to normalno da li je to naduvano,to svi mozemo zakljuciti a da li je tako jeste....jos ne govorim o premijama a svaka utakmica je od sponzora premirana....
Malo proveri od igraca.....kakav Tsc i Cukaricki ,mi sa nasim budzetom da imamo ljude trebali bi da se koljemo za drugo mesto...da bezimo 10 bodova od 3
Al ono sto je najvaznije po organizaciji miljama smo daleko od Tsc i Čukarickog i mnogih drugih
Pa i Proleter je za nas sinonim za organizacij
Danilo

Post by Danilo »

Nacuo sam da idu u paketi i Dundja i Slavoljub,neprovereno i ?
Drzim fige
Turija

Post by Turija »

Otprilike o platama u klubovima je ova prica sa mozzartsporta:
Barsa je zato vratila veterana Danija Alevsa uz zakonski minimalac od 3.000 evra mesečno. Njegova registracija sa tako malom platom neće biti problem. Ali Feran Tores sa platom od 11.000.000 evra godišnje je uz nove ugovore Fatija i Pedrija ozbiljan skok u platnom budžetu. Barsa je prema pisanju španskih medija debelo probila dozvoljenu granicu i sada na plate troši 85 odsto ukupnih prihoda.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Devetak je izjavio na suđenju koje je u toku da ima 3200€ + bonusi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Danilo wrote:Nacuo sam da idu u paketi i Dundja i Slavoljub,neprovereno i ?
Drzim fige
Mora biti lancano, ali lanac mora biti kompletiran. Samardzic mora da leti.
Ja sam recimo cuo da matori najvise zateze, odnosno da Psiholjub ne dobija igrace koje trazi, jer Dundjerski ne moze da mu obezbedi igrace, najvise zbog matorog koji stopira.

Ako u paketu lete Dundjerski i Slavoljub, to i dalje nista ne znaci, ako je Samardzic problem. Samo ce dovesti nekog ko "bolje slusa".
Danilo

Post by Danilo »

gospodinFKV wrote:
Danilo wrote:Nacuo sam da idu u paketi i Dundja i Slavoljub,neprovereno i ?
Drzim fige
Mora biti lancano, ali lanac mora biti kompletiran. Samardzic mora da leti.
Ja sam recimo cuo da matori najvise zateze, odnosno da Psiholjub ne dobija igrace koje trazi, jer Dundjerski ne moze da mu obezbedi igrace, najvise zbog matorog koji stopira.

Ako u paketu lete Dundjerski i Slavoljub, to i dalje nista ne znaci, ako je Samardzic problem. Samo ce dovesti nekog ko "bolje slusa".
U pravu si
N13

Post by N13 »

gospodinFKV wrote: Ako u paketu lete Dundjerski i Slavoljub, to i dalje nista ne znaci, ako je Samardzic problem. Samo ce dovesti nekog ko "bolje slusa".
Pa to je upravo uradjeno dovodjenjem Slavoljuba. Da li je Slavoljub ikad ista izjavio protiv Samardzica, Bajatovica? Da li se pozalio na nacin rada? Da li je rekao da nema uslove i igracki kadar koji mu treba? Ne, vec naprotiv, on kaze 'bili smo dobri' i kada smo bili katastrofalni.

Ja sam isti post napisao pre manje od godinu dana kada je Lalatovic odlazio. Rekao sam da nista ne znaci Lalatovicev odlazak ako uprava ostane, jer je njima cilj da dodje neko ko ne prica previse, kao Lalat... vec neki poslusko. Sto upravo vidimo u Slavoljubu. Ne mozemo Slavoljubu zameriti previse za igru, jer nema igrace koji se mogu nazvati profesionalcima, ali mozemo za taktiku. Igrati u NS celu polusezonu sa 6-7 defanzivnih igraca je van svake pameti.
Za sve ostalo je uprava kriva.
slanobarac

Post by slanobarac »

Uh što bih voleo da uđe u klub neka lova i da trener dobije odrešene ruke.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ernesto

Post by ernesto »

Kakav je utisak kod nas bio ostavio trener Nebojsa Vignjevic?
Banujte me molim vas :beg:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Izgubio ono sumnjivo finale od Jagodine, ali razglavio zvezdu, dobio partizan u beogradu, igrali lep fudbal na oko, ako se dobro secam.
Sahranise nas nereseni te sezone. Imali samo tri poraza.
Danilo

Post by Danilo »

N13 wrote:
gospodinFKV wrote: Ako u paketu lete Dundjerski i Slavoljub, to i dalje nista ne znaci, ako je Samardzic problem. Samo ce dovesti nekog ko "bolje slusa".
Pa to je upravo uradjeno dovodjenjem Slavoljuba. Da li je Slavoljub ikad ista izjavio protiv Samardzica, Bajatovica? Da li se pozalio na nacin rada? Da li je rekao da nema uslove i igracki kadar koji mu treba? Ne, vec naprotiv, on kaze 'bili smo dobri' i kada smo bili katastrofalni.

Ja sam isti post napisao pre manje od godinu dana kada je Lalatovic odlazio. Rekao sam da nista ne znaci Lalatovicev odlazak ako uprava ostane, jer je njima cilj da dodje neko ko ne prica previse, kao Lalat... vec neki poslusko. Sto upravo vidimo u Slavoljubu. Ne mozemo Slavoljubu zameriti previse za igru, jer nema igrace koji se mogu nazvati profesionalcima, ali mozemo za taktiku. Igrati u NS celu polusezonu sa 6-7 defanzivnih igraca je van svake pameti.
Za sve ostalo je uprava kriva.
Ali sto bi Slavoljub imao protiv, pa on ima skoro 10.000 ,gde ce on to imati u nasoj ligi....nije lud ko lalat ,kasne 3 plate ,pa da, al kasne 3 po 10.000...
Ja takodje jedino vidim Misu Kosanovica kao trenera, e sad koliko znam navijaci su protiv....a i napredni
ernesto

Post by ernesto »

10 soma bato!!
Krvav je to lebac, nema topli obrok, socijalno.
Banujte me molim vas :beg:
fare

Post by fare »

Rajevac ipak dobio otkaz u Gani.
Post Reply