26. kolo: VOJVODINA - TSC 0:1 (0:0)
Re: 26. kolo: VOJVODINA - TSC 0:1 (0:0)
Ovo već počinje da boli koliko smo jalovi u napadu, ali nama ne treba 10 šta će nam, onaj Stevanović mi više ide na onu stvar neka ga vodi ovo govedo sa sobom gde mu je Kabić oće načisto da upropasti dečka od Zukića i Topića nikada fudbaleri zadnjem vreme više pokazuje Busnić nego oni (mada i on ima jako opasne paseve ali za naš gol). Ovo treba menjati iz korena od Samardžića pa sve do pomoćnog trenera pa ja ne pamtim kada smo vezali 3 poraza a od toga 2 kući 

Opa, znaci prebacili smo 500?Vladimir wrote:Ko da ih otera? 300 ljudi na severu, 300 na zapadu?
Mislim da bi bilo daleko bolje da nemamo upravu, sportskog direktora i trenera, jer, bar, ne bi bili ometajuci faktor.
Kapiten da bude igrac, trener, sportski direktor i Predsednik kluba, kao u nekom zabitom zaseoku, gde se pocinje zvanicno igrati fudbal.
Srami se novi sade.
Kapiten da bude igrac, trener, sportski direktor i Predsednik kluba, kao u nekom zabitom zaseoku, gde se pocinje zvanicno igrati fudbal.
Srami se novi sade.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nema tu ni O od obraza, pa ni sramote. Za to je potrebna savest, a to se ne kupuje. Lep su nam poklon spremili, trojanci i neznalice. Tale se preko kluba svi odreda.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ajmeeee SRAMOTEEEE prvenstveno od igre,pa onda i rezultatske.

Tačno bi vratio Drinu iz penzije da pokaže ovim našim vedetama kako se igra i bori za crveno beli dres pošto je on za njih lično Kristijano Mesi 

Zukic nikada nece biti igrac!
Topic je vrlo blizu da i za njega isto kazem.
Topic je vrlo blizu da i za njega isto kazem.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Nismo. Ovo je precenjeno.newnowapv wrote:Opa, znaci prebacili smo 500?Vladimir wrote:Ko da ih otera? 300 ljudi na severu, 300 na zapadu?
Nego, čudi me kako svi silni stručnjaci koji sve znaju o ovoj igri nisu videli još pre 9 meseci da od ovoga nema ništa. Play out je tu i to je vrlo ozbiljna opcija.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Kako smo mi uopste dospeli na cetvrto mesto ???
Pa ovo je ekipa koja bi trebalo da se bori za opstanak,
Tri utakmice bez datog gola i tri poraza.
Promovisanje igraca od 30+ godina
Gde je nestao nas biser Kabic?
Hoce neko da mu unisti karijeru?Zasto ?
Kakvo je ovo podcenjivanje Neskovica?Pa jel posle toliko godina u klubu zasluzuje 5 minuta iz ocaja ?
Kopitovic,Stevanovic daj nemojte me zajebavati jel su to igraci za Vojvodinu?
Pa ovo je ekipa koja bi trebalo da se bori za opstanak,
Tri utakmice bez datog gola i tri poraza.
Promovisanje igraca od 30+ godina
Gde je nestao nas biser Kabic?
Hoce neko da mu unisti karijeru?Zasto ?
Kakvo je ovo podcenjivanje Neskovica?Pa jel posle toliko godina u klubu zasluzuje 5 minuta iz ocaja ?
Kopitovic,Stevanovic daj nemojte me zajebavati jel su to igraci za Vojvodinu?

Moramo psiholjuba oterati podhitno,kako znamo i umemo,jer očigledno nema obraza da ode sam,a što se tiče starleta na terenu ne znam šta bih rekao... Jel ima neko izjavu šta je rekao psiholjub posle utakmice,baš me interesuje ?
- Deep Purple
https://youtu.be/KmskUssh4h0" onclick="window.open(this.href);return false;Wild Srem wrote:Moramo psiholjuba oterati podhitno,kako znamo i umemo,jer očigledno nema obraza da ode sam,a što se tiče starleta na terenu ne znam šta bih rekao... Jel ima neko izjavu šta je rekao psiholjub posle utakmice,baš me interesuje ?
Opet nikad lakse voditi statistiku strelaca za sajt... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Đorđević, Dunđerski, Samardžić - samo jedno kratko maršššššš! Ljudi bez trunke časti i morala. A onome ko je doveo svu tu gospodu veliki pozdrav i mnogo sreće na izborima