Ne sumnjam ja u njih tri i ne mislim na njih,vec na onih 330 u cije gnezdo bi usliTurija wrote:Vojo, ja verujem da se moze sa njima trojicom znacajno podici sportski i organizacioni sektor u VosiVoja wrote:Ko je lud da sebi od sredjenog zivota pravi problem!?ernesto wrote:( vole Vosu, vole fudbal , zive u NS, finansijski su nezavisni)!
Uprava
Re: Uprava

Ne znam koliko je realno ali u okolnostima u koje je FKV dovedena od strane "udruženog zločinačkog poduhvata" odnosno različitih struktura iz i oko kluba, dolazak Kosana bi zaista izgledao ohrabrujuće, bez obzira na brojne zamerke koje imam u pogledu istog. Da o Krasiću i Lanetu i ne govorim, trenutno nemamo jačih imena od njih dvojice a koja su na bilo koji način u blizini kluba u poslednje vreme.
Ako onaj ko odlučuje (čitaj aktuelni gradonačelnik NS) ili neko od njegovih vrlih savetnika i sličnih tipova slučajno prati razmišljanja navijača eto mu trenutnog raspoloženja velike većine, pretpostavljam.
Što se tiče dvojca Slave&Ljube, oni već kasne sa odlukom koju su morali saopštiti čim je okončana polusezona, tako da je sad nadam se na potezu tzv UO.
Ako onaj ko odlučuje (čitaj aktuelni gradonačelnik NS) ili neko od njegovih vrlih savetnika i sličnih tipova slučajno prati razmišljanja navijača eto mu trenutnog raspoloženja velike većine, pretpostavljam.
Što se tiče dvojca Slave&Ljube, oni već kasne sa odlukom koju su morali saopštiti čim je okončana polusezona, tako da je sad nadam se na potezu tzv UO.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ter/408305Tek što je stigao, a već je aktivirao bombu! Novi sportski direktor novosadskog Proletera, Zdravko Kuzmanović angažovao je Gojka Kačara.
I ja bih bio presrećan da klub preuzmu bivši igrači i legende - zapravo, bilo ko kome je do Vojvodine istinski stalo. Još srećniji bih bio da se klub transformiše u akcionarsko društvo, pa da ti bivši igrači postanu njegovi akcionari, zajedno sa drugim domaćim i stranim ulagačima, i da budemo poput Rijeke ili Osijeka. Međutim, problem je što je u trenutnim uslovima to potpuno nemoguće i što faktički ne postoji način na koji bi klub mogao da se izbavi iz stanja okupacije u kome se trenutno nalazi. U sadašnjem nakaradnom modelu funkcionisanja (ako se tako uopšte može nazvati) za poslovanje kluba niko ne snosi odgovornost, a korist ubiraju muljatori iz uprave koja se bira na potpuno nejasan način.
Da ne dužim, ne postoji ni trunka dileme da je ovakvo stanje glavni uzrok svih problema u klubu i bez korenitih promena u organizaciji i načinu upravljanja klubom, nestručnost, neprofesionalizam i kriminal nastaviće da caruju, rezultati će izostati, klupski račun biće u minusu, a tribine prazne. Dakle, ne radi se samo o kadrovskim rešenjima već o promeni čitavog modela organizacije kluba. Dok se to ne desi, svako komentarisanje utakmica, igrača, trenera i sl. je potpuno besmisleno. Mislim da bi u 2022. godini jedina tema na ovom forumu trebalo da bude može li se i kako doći do ovih promena. Za početak bi neko mogao da okači Statut kluba (ako je do istog uopšte moguće doći). Možemo se, naravno, i pretvarati da je sve normalno i nastaviti da diskutujemo o taktici i igračima, ali krajnji rezultat toga može biti samo frustracija, jer bez promene modela organizacije kluba i njegovog potpunog oslobođenja i odvajanja od političkih struktura, rezultata jednostavno neće biti. Uzdravlje.
Da ne dužim, ne postoji ni trunka dileme da je ovakvo stanje glavni uzrok svih problema u klubu i bez korenitih promena u organizaciji i načinu upravljanja klubom, nestručnost, neprofesionalizam i kriminal nastaviće da caruju, rezultati će izostati, klupski račun biće u minusu, a tribine prazne. Dakle, ne radi se samo o kadrovskim rešenjima već o promeni čitavog modela organizacije kluba. Dok se to ne desi, svako komentarisanje utakmica, igrača, trenera i sl. je potpuno besmisleno. Mislim da bi u 2022. godini jedina tema na ovom forumu trebalo da bude može li se i kako doći do ovih promena. Za početak bi neko mogao da okači Statut kluba (ako je do istog uopšte moguće doći). Možemo se, naravno, i pretvarati da je sve normalno i nastaviti da diskutujemo o taktici i igračima, ali krajnji rezultat toga može biti samo frustracija, jer bez promene modela organizacije kluba i njegovog potpunog oslobođenja i odvajanja od političkih struktura, rezultata jednostavno neće biti. Uzdravlje.
Ljudi, ja cele godine ne mogu da se otmem utisku da klub ustvari vise i ne postoji, samo sto nas navijace jos niko nije obavestio o tome. Ovi sto izadju na teren i to sto se vrzma po FCVB su tu samo da razdele zaostavstinu iza pokojnika i to je to... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Potpuno se slazem sa iznad napisanim.
Mogu svi ovi lokalni klubovi vestacki da postanu supeligasi, pocev od Proletera, Mladosti, Novog Sada, Borca, novosadske cz... da im naprave stadione i terene u gradu, ali samo je Jedna Jedina Vojvodina.
Jedini klub koji ima verne mnogobrojne navijace je FKV i uvek im je Ona na prvom mestu u srcima.
Svi ostali lokalni klubovi u gradu, pa cak i u drzavi imaju ,,dvostruke" navijace kojima su ti lokalni klubovi ,,drugi"( mozda je izuzetak jedan mali broj Meraklija i Carapana), koji nikad nece navijati za blizance. Ali, najjace i najvece jezgo je FKV jos od 1914e i neosvojiva tvrdjava za blizance.
Sto je rekao Miroslav, Mika, Antic : navijacu za Vojvodinu i u podsavezu.
Neko ce spasti Vosu jednog dana - pojavice se novi Dr. Kosta Hadzi i Osnivaci.
Srecna Nova godina!
Mogu svi ovi lokalni klubovi vestacki da postanu supeligasi, pocev od Proletera, Mladosti, Novog Sada, Borca, novosadske cz... da im naprave stadione i terene u gradu, ali samo je Jedna Jedina Vojvodina.
Jedini klub koji ima verne mnogobrojne navijace je FKV i uvek im je Ona na prvom mestu u srcima.
Svi ostali lokalni klubovi u gradu, pa cak i u drzavi imaju ,,dvostruke" navijace kojima su ti lokalni klubovi ,,drugi"( mozda je izuzetak jedan mali broj Meraklija i Carapana), koji nikad nece navijati za blizance. Ali, najjace i najvece jezgo je FKV jos od 1914e i neosvojiva tvrdjava za blizance.
Sto je rekao Miroslav, Mika, Antic : navijacu za Vojvodinu i u podsavezu.
Neko ce spasti Vosu jednog dana - pojavice se novi Dr. Kosta Hadzi i Osnivaci.
Srecna Nova godina!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Srećna nova 2022 svim forumašima a upravi želim da im ovo bude poslednja godina u našem klubu. Do pobede. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sta bre poslednja godina!? Želim im da nadju novi posao vec od božića!slanobarac wrote: a upravi želim da im ovo bude poslednja godina u našem klubu. Do pobede.
Srecna nova!
Srećna nova godina, nama kako bude, a ovima u klubu nek se meri po zaslugama.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Kada je bajni trener zakazao okupljanje ekipe ?
Valjda je 10. januara okupljanje igraca, ali meni vaznije kad ce se okupi upravni odbor i u kom sastavu?Jer, od toga nam, najvise, zavisi ucinak na prolece.
Ako je sve sve po starom, onda nista. Mrka kapa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Tako je ,al ne znam sta se toliko ceka , sad ce 10...ogromni ponor bi bio da se trener zadrzi, i mora da se imenuje direktor koji bi operativno radioTurija wrote:Valjda je 10. januara okupljanje igraca, ali meni vaznije kad ce se okupi upravni odbor i u kom sastavu?Jer, od toga nam, najvise, zavisi ucinak na prolece.
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... sednica-uo" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Evo vec se krenulo sa licitacijom...