Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by MiSmoFKV! »

Znao sam da će Turija da pomene NN.

A nešto mi se čini da je kod njega i najbolje igrao.

Sve vreme verujem da u ovim igračima ima potencijal, nadam se da će im Vlado pomoći da to i pokažu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

MiSmoFKV! wrote:Znao sam da će Turija da pomene NN.
Pod uslovom da trener izdrzi na klupi do prelaznog roka,i da NN odigra bar pola sata fudbala do istog
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Не знам какав је Гаћиновић тренер,знам да је у Спартаку имао успешне периоде.Систем рада у Спартаку је већ дуже време базиран на раду са младим играчима и пласманом на тржиште,што и нама треба,друго ваљда није тешко бити бољи од Ђорђевића.
Слажем се са Војом,дај да покушамо да играмо фудбал,ни ови порази ми не би тешко пали да смо играли фудбал,стварали шансе,ми 4 утакмице нисмо шансу створили.Да до краја сезоне избацимо бар још два млада фудбалера да некако извадимо сезону,за сада смо добили Јеличића,донекле Буснића,Бјековића нема нигде,о Кабићу,Милетићу,Новевском,Нешковићу да не причам.Ове сезоне смо требали да направимо селекцију,да се види ко колико може,да би следеће сезоне имали костур тима.Овако ништа није урађено.У ове четири утакмице наши омладинци би узели два бода,бар би дали један гол,ал би добили огромно искуство.Овако ћемо изгубити сезону,ни Европе ни играча.
Danilo

Post by Danilo »

Pozitivno sto je sigurno Vojvodinas, i da ce dati celog sebe za klub, sa druge strane misljenja sam da nam treba trenerakiski zvucnije ime.
Cika Mišu bi ja stavio, Belic je produzena ruka navijaca, vec nam je jednom dovodio Vukovica.
Ne znam jel ro reseno , zovite Miroslava Djukica ili Veljka Paunovica
Maki

Post by Maki »

Dobrodošlica novom treneru! Do subote ima taman vremena da se malo trgne ekipa i zabeleži važnu pobedu protiv Čuke. Očekujem i buđenje navijača i masovniji dolazak na tribine. Tu mislim i na sebe.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Kad vec spominjemo trenera Spartaka, ovaj sadasnji je gostovao na RtS-u i u poluvremenu utakmice Real-PSZ na pitanje novinara sta Real moze da uradi u drugom poluvremenu, njegov odgovor je bio NISTA.
Ovo sam napisao cisto da se vidi nacin razmisljanja nasih trenera, porazavajuce skroz.
Uprava napolje!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A sta moze Gacinovic da promeni u Vosi? Po meni ne treba nam vise samo desetka,nego i devetka
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:A sta moze Gacinovic da promeni u Vosi? Po meni ne treba nam vise samo desetka,nego i devetka
Napisao sam u ranijem postu da je Gacinovic ,,meksi" covek od Djordjevica, pa tako i sa igracima, sto u ovom momentu moze da podigne voljni momenat kod svih ( rezervista da su u konkurenciji, a startera da ce dobiti vise slobode).
Na voljnom momentu je i Lalatovic gradio rezultate( zato se kratko svugde zadrzavao, jer to ne moze dugo da traje), posto je, na duze staze, kljucan strucni rad trenera.

Gacinovic sada treba da razmrda i podigne ekipu psiholoski. Nece to ici lako. Pogotovo ako je tacna informacija u komentaru jednog Meraklije, posle jucerasnje utakmice u Nisu, gde navodi da se igracima Vojvodine duguje nekoliko plata?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Може Гаћиновић доста да уради ако има знање,да успостави систем,да изгради ауторитет знањем,а то што је мекши у том случају је предност,био би као Бобе Павковић,што је по мени топ.Ако нема знање релакс до краја сезоне и куд који мили моји,што каже Чварков па нећу ја живети 130 година.
ssnigd

Post by ssnigd »

Voditi Spartak i Vojvodinu su nebo i zemlja. To nije uporedivo ni po jednom osnovu, osim da smo i jedni i drugi klubovi iz Vojvodine.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Super.... Do sada smo po rezultatima, ponašanju i stilu (ne)igre bili Radnik iz Surdulice, a od sada ćemo biti Spartak.... :roll:
Turija

Post by Turija »

Mi smo ovde vec promovisali Gacinovica u Sefa strucnog staba, a da li je bas tako? Po tekstu u Dnevniku (za sada) nije.

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/bez ... 13-03-2022" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danilo

Post by Danilo »

Nije realno da trener da ostavku jel onda nema pravo na novcanu nadoknadu po ugovoru.Ne isplati mu se , a nema obraza svakako
Opet nemamo ni predsednika koji samovoljno moze da donese odluku, vec se ceka nezainteresovana komora, citaj U.O. da odobri
Licno nisam za Gacinovica , neko je rekao da je to nivo Spartaka, imali smo vec nivo Surdulice......Ili daj sansu nekom nasem bivsem igracu ili dovedi neko novo lice
Ovaj Slavoljub mi mrskim ucini odlazak na utakmice, pa takodje jedva cekam na stadion
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pokušaću danas u toku dana da dam moje detaljno mišljenje oko cele ove situacije jer sam bio jedan (jedini :mrgreen: ) od onih koji su branili Đorđevića i pogrešio sam.
Nisam imao vremena u zadnjih nekoliko dana da pišem ali sam uvek ažurno čitao upise kolega forumaša.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Situacija sa slobodnim (realnim) trenerima je sledeca:

Moze: Dejan Govedarica, Rajevac, Gacinovic, Misa Kosanovic.

Moze, ali kao poslednji pokusaj da se neko dovede: Buac, Kiza, Zoran Govedarica, Dzimi Maric.

Ne daj boze: Savo, Veselinovic, Milan Milanovic, Okuka, Kristic, Bondzulic, Njegus, Vanic,....

Pozeljni s angazmanom: Dule Djordjevic, mozda druga sansa za Ristovskog, Bobe Pavkovic, Zagorcic.

Jedan potpuno ludacki i eksperimentalan potez: Slobodan Komljenovic. Jeste da je do sada trenirao svapske nizeligase, ali mislim da i u tim svapskim nizeligasima ima vise znanja i discipline nego medju nekim nasim superligasima. Pored toga je veliko ime i skroz je van ovog naseg mulja.

Voleo bih da vidim Dekija Govedaricu na klupi. Od svih ovih imena. Eventualno cika Misi da damo sansu za lepu penziju u svom klubu i jedan redemption arc, pisackim zargonom receno...
Post Reply