31. kolo: VOJVODINA - Napredak 2:0 (0:0)
- Grof Žekula
- Administrator
31. kolo: VOJVODINA - Napredak 2:0 (0:0)
Против истог ривала, на истом месту, са којим отворисмо пролећни део сезоне, отаврамо и ову трећу рунду.
Седмо место на табели и нових седам утакмица да се одатле макнемо?
У исто време, на неколико корака од Стадиона, одбојкаши нашег Клуба покушаће да се оките новом титулом.
Изабери сам!
ФКВ - Напредак 2:0 (0:0)
1:0 - Максимовић 76'
2:0 - Мршић (аг) 90'
Извештај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2021-22/match/3266" onclick="window.open(this.href);return false;
У исто време, на неколико корака од Стадиона, одбојкаши нашег Клуба покушаће да се оките новом титулом.
Изабери сам!
ФКВ - Напредак 2:0 (0:0)
1:0 - Максимовић 76'
2:0 - Мршић (аг) 90'
Извештај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2021-22/match/3266" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 31. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 18.00
Grof Žekula wrote:Против истог ривала, на истом месту, са којим отворисмо пролећни део сезоне, отаврамо и ову трећу рунду.
Изабери сам!
To samo idioti mogu da stave isti termin,i po tome se vidi koliko ih sve boli tuki za Vošu i jedni i drugi. Karađorđe zaobilazim već neko vreme eto mene na Spensu(da je neko rekao da biram pre par godina odbojka ili fudbal rekao bi mu da nije normalan što se mog izbora tiče.)
Pa jel imamo baš takve dijabole u celom SD ne može ni fk ni ok pomeriti utakmicu za ta 2 sata? 

- Deep Purple
Fudbal je u 18h
Odbojka je u 20h.
Odbojka je u 20h.
Pomerili su,kanda se čita forum.Deep Purple wrote:Fudbal je u 18h
Odbojka je u 20h.

Da je trunke pameti, u preostalih 7 utakmica trebalo bi pružiti maksimalnu minutažu mladim igračima (pre svih Kabiću, Miletiću i Neškoviću, uz Topića i Zukića) i krenuti u formiranje ekipe za sledeću sezonu. Nažalost, šanse da će se to desiti su otprilike 0.1%.
Bar poluvreme bi morali imati.021 wrote:Da je trunke pameti, u preostalih 7 utakmica trebalo bi pružiti maksimalnu minutažu mladim igračima (pre svih Kabiću, Miletiću i Neškoviću, uz Topića i Zukića) i krenuti u formiranje ekipe za sledeću sezonu. Nažalost, šanse da će se to desiti su otprilike 0.1%.
Cini mi se da ce Radojicic probati da testira i izgura nase mlade igrace? Mislim da bi imao apsolutnu podrsku navijaca i da ne treba da se osvrce na stav uprave. Mozda bi ga smenili, ali bi se vratio, ponovo, u Vosu na velika vrata.
Da uradi ono sto je uradio Sosa Babic (i Djumi) i ostao zapamcen, po dobru, kod navijaca i igraca Vojvodine.
Radojicic mi deluje da je iskren covek i da voli Vosu. A sto i ne bi. Bio je njen odlican igrac i stanovnik je Novog Sada. Slicno kao Mirko Poledica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Marjanović na klupi.
Kakav je ovo prenos, odzumirana kamera, ne vidi se lopta u nekim momentima...
Uzasan je prenos, a uzasna je i utakmica. Da li rade prenos samo sa centralnom kamerom?newnowapv wrote:Kakav je ovo prenos, odzumirana kamera, ne vidi se lopta u nekim momentima...
Na poluvremenu morace biti nekoliko izmena, odjednom, pogotovo u nasoj vezi i napadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mučenje lopte jedino onaj lep potez kod prečke Matića šteta što nije ušla ovo mi miriše na 0.
- churguzijanac
Zukiću fali karakter za dobrog igrača.Dok bi Kabić morao od prvog minuta, a Nešković poluvreme najmanje.
Inače ulog je ogroman u ovom meču, pa naši igraju pod pritiskom
Inače ulog je ogroman u ovom meču, pa naši igraju pod pritiskom

Gledam uživo utakmicu, užasna je!Turija wrote: Uzasan je prenos, a uzasna je i utakmica.
Kakav apsurd, raspad naseg napada zbog izostanka beka ( Lazarevica).
Radojicicu, menjaj bilo koga i uvodi Kabica, Neskovica i Miletica. I to odmah.
Edit:
Kakva sprdnja i nebuloza kod dodele trake u Vosi, menjati Kapitena i njegovog Zamenika, zbog slabe igre i to skoro na svakoj utakmici. Gde to ima da traku nose najlosiji i najmladji igraci?
Radojicicu, menjaj bilo koga i uvodi Kabica, Neskovica i Miletica. I to odmah.
Edit:
Kakva sprdnja i nebuloza kod dodele trake u Vosi, menjati Kapitena i njegovog Zamenika, zbog slabe igre i to skoro na svakoj utakmici. Gde to ima da traku nose najlosiji i najmladji igraci?
Bomba Maksimovica, i oko 55 prekrsaja. Te dve stvari je bilo na ovoj utakmici.