Mrka ih je ubio to finale. S obzirom kako (ne)igra Matić, ne vidim kako Mrka ili Crnogorac mogu biti gori.Rabba wrote:Ne treba biti neskroman, Mrkaić je možda svoju jedinu dobru utakmicu za klub odigrao upravo u finalu kupa 2020. godine. Da je iole sposobniji, dao bi grobarima tada bar 2 gola. Bilo neobično gledati kako je tresao kao sline njihove centralne odbrambene.
Kup Srbije 2021/2022
Re: 1/2 finala Kupa: partizan - VOJVODINA, 11. maj
Come on you Reds!
- slanobarac
Prekretnica u karijeri za igrača 30+???Dragojlo wrote:Na ovoj utakmici bi obavezno trebao biti Momo u prvoj postavi, red je da konačno i taj čovek napravi nešto veliko za Vošu! Ovo bi mogla biti njegova prekretnica kao igrača, imam neki osećaj....
Tek sad vidim da mi je ovo jubilarno,500. palamuđenje ovde........ Pa daj onda da se ostvari ovo što napisah....
On treba da završi karijeru a ne da mu ova utakmica bude prekretnica. On nije igrač za Vošu kao u ostalom ni Matić. Moj pik za c fora je ovaj mladi đetić. Nema boljeg.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Slažem se. Dečko ima potencijal, samo mu utakmice fale. Istina, Matić bolje izgleda na terenu, ali on je odavno dostigao svoj limit.slanobarac wrote:Moj pik za c fora je ovaj mladi đetić. Nema boljeg.
Re: 1/2 finala Kupa: partizan - VOJVODINA, 11.05. (14h)
Ne znam ali ja mislim da mi izbacujemo glodare iz kupa u Sredu.
- Протомајстор
Re: 1/2 finala Kupa: partizan - VOJVODINA, danas 16.30 (A1P)
Ова тишина боли...
- Deep Purple
Samo zbog ovoga :
https://sportklub.rs/posts/na-danasnji- ... upa-srbije" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/HfrSa9MfOIc" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sportklub.rs/posts/na-danasnji- ... upa-srbije" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/HfrSa9MfOIc" onclick="window.open(this.href);return false;
ko ovo moze zaboraviti,ja sam priveden na Zapadu jer smo kum i ja vredjali citavu tribinu,pijani kum uzeo karte za Zapad,sve grobari a kum ,ja i jedan svestenik koji ne znam kako se tu zadesio navijamo za nase...
Bilo bi lepo kad bi se danas malo igraci prisetili kako je bilo 2011...
i da li ima negde da se gleda tj.neki stream ,jer ima nas koji sljakamo u ovom terminu!
i da li ima negde da se gleda tj.neki stream ,jer ima nas koji sljakamo u ovom terminu!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- Deep Purple
Livesport24.net na ovom sajtu.torrente wrote:ko ovo moze zaboraviti,ja sam priveden na Zapadu jer smo kum i ja vredjali citavu tribinu,pijani kum uzeo karte za Zapad,sve grobari a kum ,ja i jedan svestenik koji ne znam kako se tu zadesio navijamo za nase...
Okačiću oko 16h direktan link !

torrente wrote:ko ovo moze zaboraviti,ja sam priveden na Zapadu jer smo kum i ja vredjali citavu tribinu,pijani kum uzeo karte za Zapad,sve grobari a kum ,ja i jedan svestenik koji ne znam kako se tu zadesio navijamo za nase...
Сећам се, то је било моје прво гостовање, бежање из ОШ, и то на какав догађај, финале купа са овим црним клошарима. Улазим са другаром на исток, и хватам се за главу мислећи да смо ушли на гробарску трибину јер никад у животу до тад нисам видео толико наших навијача, а знао сам да њих увек има ко гована. После нашег гола, лудница која се не може речима описати. Сви подижу са пода испљуване и изгажене заставице Војводине, и креће спонтана кореографија... Шта би тек било да смо узели куп те године, не могу ни да замислим.
И поред свега што се дешава са нашим клубом, надам се да пролазимо ове данас, ако може неким пеналом ван казненог у 94. мин

А онда, зна се, гажење Новог Пазара у финалу!
Само храбро до нове победе, але...
Rockov - Đorđević, Stevanović, Jeličić, Lazarević - Maksimović, Topić - Vukadinović, Zukić, Simić - Matić
EDIT: Majko mila koliko je ovaj Okuka nepismen
EDIT: Majko mila koliko je ovaj Okuka nepismen

Last edited by Rabba on Wed May 11, 2022 4:14 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rezerve: Bogunović, Bjeković, Devetak, Kovačević, Kopitović, Miletić, Nešković, Busnić, Bastajić, Kabić, Vukčević
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jebala vas odbrana ko sir 

Obe njihove šanse posle gluposti Zukića. Obe naše šanse, mlaki šutevi u golmana.
Nije još gotovo, delujemo hrabro.
Nije još gotovo, delujemo hrabro.
Ja se oženio 8.maja, a svo vreme imao u podsvesti to finale, jer jbg, prva ljubav....torrente wrote:ko ovo moze zaboraviti,ja sam priveden na Zapadu jer smo kum i ja vredjali citavu tribinu,pijani kum uzeo karte za Zapad,sve grobari a kum ,ja i jedan svestenik koji ne znam kako se tu zadesio navijamo za nase...

Jel mi igramo fudbal ili samo posmatramo da nema Rockova već bi bilo 5:0 minimum, Teraj onog Stevanovića napolje ne mogu više da ga svarim vrte ga kao na ringišpilu momak je pogrešio profesiju.