fare wrote:Pa šta fali neka su vratili i Mrku i Kovu mali Vukčević može igrati na više pozicija a ne samo u špicu .
Mali Vukcevic ne moze da igra ni u Kabelu!
fare wrote:Pa šta fali neka su vratili i Mrku i Kovu mali Vukčević može igrati na više pozicija a ne samo u špicu .
Mali Vukčević je već sada bolji i od Mrkaića i Matića e sad koliko to govori o njegovom kvalitetu ne znam.Djisa wrote:fare wrote:Pa šta fali neka su vratili i Mrku i Kovu mali Vukčević može igrati na više pozicija a ne samo u špicu .
Gledao sam na tv utakmicu Indjija -- Mladost, bas zbog njega, i da ima mesta u Vosi za Vidakova ima.Pera Centar wrote:Vidakov je za klasu bolji od Vukčevića, pa je na pozajmici u Mladosti GAT
Deep Purple wrote:Mali Vukčević je već sada bolji i od Mrkaića i Matića e sad koliko to govori o njegovom kvalitetu ne znam.Djisa wrote:fare wrote:Pa šta fali neka su vratili i Mrku i Kovu mali Vukčević može igrati na više pozicija a ne samo u špicu .
Ali mi imamo našu decu koja nisu ni za Kabel pa ne vidim da se komentarišu.
A sve to u namestenoj ligi. Najproblematicnijem fudbalskom takmicenju u Evropi.fare wrote:Može da me pljuje ko god hoće ali za mene je Lalat trenerčina od ekipe koja je već davno viđena u 2 ligi on veže 3 pobede i 3 remija uz 2 primljena gola.
Imao je danas puno srece i poslovicnu pomoc sudija, kao i to sto nasi igraci mogu dati gol samo sa gol linije i iz penala uz pomoc vetra..fare wrote:Može da me pljuje ko god hoće ali za mene je Lalat trenerčina od ekipe koja je već davno viđena u 2 ligi on veže 3 pobede i 3 remija uz 2 primljena gola.
Joj Fare, vojvodo naivnih...fare wrote:Može da me pljuje ko god hoće ali za mene je Lalat trenerčina od ekipe koja je već davno viđena u 2 ligi on veže 3 pobede i 3 remija uz 2 primljena gola.
Pozitivno.