limanfkv wrote:
Neprijatno sam iznenadjem slabijim igrama Kizita,Stojceva i definitvno Tadic jer su to igraci za koje smatram da mogu mnogo vise od onog sto su prikazali.Tu bi dodao i Despotovica iako je pri kraju pruzio ,za mene licno, odlicne partije,ali da eto nije imao srece,nadam se na prolece da ce biti bolje.
Gojko Kacar - Dovoljno je.
Sve se slažem, a za Despotovu igru na kraju sezone imam velike pohvale u smislu kvaliteta i napredka u njegovom učešću u igri.Mislim da je cena jedne takve promene i sazrevanja Ranka Despotovića kao igrača, člana tima, a ne individualca čiji je zadatak da iskoristi priliku i pobegne protivničkoj odbrani (bez učešća u stvaranju šanse drugima), plaćena golgeterskim postom.
Međutim, to je dobrodošlo Kačaru, koji je takvu situaciju velemajstorski iskoristio, sve do momenta dok nije i on počeo da razmišlja samo o golu( kao nekad Despot).E, sad kad sve te faze sazrevanja i iskustva prođu, obojica će biti oni STARI, ali daleko bolji, oplemenjeni novim kvalitetom.Zato mislim da ako obojica ostanu u Voši i na proleće, mnoge će iznenaditi svojom igračkom kompletnošću i GOLOVIMA, NARAVNO (oni, golovi, neizostavno moraju doći, jer sreća tada ne može od njih pobeći).
Tadić je moje strahovito razočarenje.Kad sam ga prvi put gledao u prvom timu, pomislio sam evo nama konačno pravog pleja.Kako je vreme teklo, utisci su bili sve gori, da na kraju danas mislim da nema potencijala ni za klupu Vojvodine.Nema pluća da istrči utakmicu, nema volju, nema borbenost, nema brzinu, nema visinu, nema čvrstinu, nema pas, nema dribling, nema šut, nema centaršut iz trka, ne ulazi u šansu, ne koristi napravljenu mu šansu, ne poštuje saigrača, ali zato ima isuviše bezobzirne prepotencije, nesvojstvene pravom sportisti.Nema danas fudbala bez trčanja.Kad savlada tu lekciju, mnoge ostale će brže apsolvirati i ispraviti.Mene je žestoko iznervirao ove jeseni, najviše zbog nezalaganja.To se u svetu profesionalcu ne toleriše.
Stojčev ima nešto, ali to NEŠTO ne može nikad isplivati na površinu fudbalskog mora, dok u glavi ne prelomi ključnu stvar: da je fudbal kolektivna igra koja može da istakne i pojednica, ali samo kao člana kolektiva.
Kiza, očigledno treba da igra beka i kad se tu ustali, vratiće stari sjaj.Mislim da Kizito jednostavno ne zna i ne može da iskoristi svoje kvalitete i prednosti na poziciji napadača, već samo u napadu iz drugog plana.