Uprava
Re: Uprava
Značo ničemu dobrom se ne možemo nadati nastavljamo po starom ? 

Ako mislis da Zbiljic nije resenje, onda bi bilo logicno da znas ko je resenje. Ali da to bude realno. Predlozi bolje resenje od Zbiljica i ja cu pozdraviti. Ja licno mislim da je Zbiljic bolje resenje od svih drugih mogucih. A sad dal je dobro, to ce vreme pokazati.
[/quote]
BRAVO!!!
Nema boljeg resenja od Zbiljica!
ps( treba biti realan).
[/quote]
BRAVO!!!
Nema boljeg resenja od Zbiljica!
ps( treba biti realan).
Banujte me molim vas 

Zašto neko mora da zna rešenje da bi prepoznao problem? Jedino rešenje je depolitizacija i privatizacija kluba ili za početak da u određene garancije u klub uđe neko sa svojim kapitalom kao investitor, očekujući da će mu se uloženo isplatiti. Kao nekada Bata. Smena poslušnika sa poslušnikom nas neće daleko odvesti. Dolazak Zbiljića jeste korak napred, ali ništa više od toga. Krečenje ispucalog zida i prekrivanje oštećenog parketa sa većim i lepšim tepihom. Ništa značajno se neće dogoditi. Slušaćemo ponovo o tome kolika su dugovanja, ideje kako da se dugovi vrate, pa ako sve bude po planu za 2-3 godine napadamo titulu, možda se spomene i novi stadion, a onda iz ovih ili onih razloga predsednik daje ostavku. Već toliko puta viđena priča i toliko razočarenja.
Pa tebi neko sa svojim parama ne zeli da dodje!
Sta ce mu to u zivotu , bezakonje,da mu udaraju reket ,mafijaskandrzava…Ko bi normalan zeleo to?
Sta ce mu to u zivotu , bezakonje,da mu udaraju reket ,mafijaskandrzava…Ko bi normalan zeleo to?
Banujte me molim vas 

Pa mislim da je jedina stvar oko koje se svi slazu da postoji problem, i svi znamo sta je problem.Karlsson wrote: ↑Sat May 21, 2022 1:43 am Zašto neko mora da zna rešenje da bi prepoznao problem? Jedino rešenje je depolitizacija i privatizacija kluba ili za početak da u određene garancije u klub uđe neko sa svojim kapitalom kao investitor, očekujući da će mu se uloženo isplatiti. Kao nekada Bata. Smena poslušnika sa poslušnikom nas neće daleko odvesti. Dolazak Zbiljića jeste korak napred, ali ništa više od toga. Krečenje ispucalog zida i prekrivanje oštećenog parketa sa većim i lepšim tepihom. Ništa značajno se neće dogoditi. Slušaćemo ponovo o tome kolika su dugovanja, ideje kako da se dugovi vrate, pa ako sve bude po planu za 2-3 godine napadamo titulu, možda se spomene i novi stadion, a onda iz ovih ili onih razloga predsednik daje ostavku. Već toliko puta viđena priča i toliko razočarenja.
Takodje mislim da 90% ljudi se slaze da privatizacija jeste resenje, ili eventualno privatni kapital.
Ali ajmo biti realni. Privatizacija zakonski nije moguca, to automatski pada u vodu. Privatni kapital bismo svi rado prihvatili, ali ko je taj koji zeli uloziti u ovo sadasnje stanje kluba? Ne postoji takva osoba na svetu, ni pojedinac ni firme. Nema koristi. Cak se nedavno i Mandaric spominjao, pa i oko toga bilo hejta ovde na forumu - "previse je mator".
Znaci ovde se konstantno svaka ideja odbacuje, a ne nudi resenje. U tom slucaju moramo da biramo najmanje lose resenje (Vojvodina mora postojati i dalje, ne moze ostati bez resenja, nesto mora da se odluci).
Ja mislim da Zbiljic nije najbolje resenje, vec najmanje lose u ovom trenutku, a koje je realno. Kada se pojavi neko novo ime, po mogucnosti privatno, bez veza sa politikom i kriminalom, vrlo rado cu podrzati to... samo mislim da tako nesto nije realno jos skoro.
- Red Marquis
- Moderator
Rešenje je da se sruši vlast, i da neko dođe na čelo države kome fudbal neće služiti kao privatna regrutacija ličnih odreda za očuvanje poretka.
Sve sem toga nije i neće biti nikakvo rešenje problema srpskog sporta, kriminala u istom i sprege kriminalaca, političara i navijača u klubovima.
Pošto se to neće skorije desiti, ostaje vam da se radujete jer mi kritičari nećemo, bitkama sa Čukaričkim za treće mesto i ispadanja u pretkolima za Ligu Konferencije. Neka bude Zbiljić, ostali su još gori, i ne, ni nema nekog boljeg rešenja na pomolu.
Ali nemojmo se lagati i zajebavati ovde da je to nekakav napredak. Ne vređajte ni sebi ni nama inteligenciju.
Sve sem toga nije i neće biti nikakvo rešenje problema srpskog sporta, kriminala u istom i sprege kriminalaca, političara i navijača u klubovima.
Pošto se to neće skorije desiti, ostaje vam da se radujete jer mi kritičari nećemo, bitkama sa Čukaričkim za treće mesto i ispadanja u pretkolima za Ligu Konferencije. Neka bude Zbiljić, ostali su još gori, i ne, ni nema nekog boljeg rešenja na pomolu.
Ali nemojmo se lagati i zajebavati ovde da je to nekakav napredak. Ne vređajte ni sebi ni nama inteligenciju.
Io odio Belgrado
- slanobarac
Tri ključne i suštinski tačne rečenice.Red Marquis wrote: ↑Sat May 21, 2022 2:52 am Rešenje je da se sruši vlast, i da neko dođe na čelo države kome fudbal neće služiti kao privatna regrutacija ličnih odreda za očuvanje poretka.
Ko misli drugačije srećan mu Zbiljić, Snajper, DB- ovac i sva ostala politička i kriminalna kamarila iz skupštine kluba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pa dobro, opet svi znamo da je problem sistem, nova vlast, zdrav sistem bi promenilo mnogo toga. Siguran sam da se ceo forum sa tim slaze.
Ali opet, nama u narednih 7 dana treba uprava kluba. Jel mislite da se moze vlast srusiti za 7 dana, i uspostaviti normalan sistem?
Mene zanima, koje je bolje resenje, sad u ovom trenutku za klub? Tj koje je manje lose?
Za dugorocno resenje se svi slazemo, ali i do tog rusenja vlasti klub treba neko da vodi.
Ali opet, nama u narednih 7 dana treba uprava kluba. Jel mislite da se moze vlast srusiti za 7 dana, i uspostaviti normalan sistem?
Mene zanima, koje je bolje resenje, sad u ovom trenutku za klub? Tj koje je manje lose?
Za dugorocno resenje se svi slazemo, ali i do tog rusenja vlasti klub treba neko da vodi.
N13 wrote: ↑Sat May 21, 2022 10:08 am Pa dobro, opet svi znamo da je problem sistem, nova vlast, zdrav sistem bi promenilo mnogo toga. Siguran sam da se ceo forum sa tim slaze.
Da, velik greh je prema Osnivacima, Legendama i tradiciji Kluba da se Vosa ugasi, a sramota je da funkcionise na ovaj nacin, gubi navijace i steceni ugled.
Ocekujem da ce biti nesto bolje, ali daleko od dobrog. Jednostavno, Klub treba da prezivi jos XY godina, a prezivljava skoro 30 bez vidljive perspektive, kao i svi mi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zato sam napisao uz određene garancije. Mandarić bi možda i pod stare dane došao da zna da će sve biti čisto. Problem je što je on isuviše ozbiljan, što su mu namere iskrene i ne bi dozvolio mešanje sa strane. Zbiljić, Gajić, Vuković su tu bili ili bićetu kao fasada, da se umiri masa jer eto uspešni biznismeni su preuzeli i sad će oni da uvedu red, reorganizuju sve, izvade koji milion iz džepa i sve će da procveta. Međutim ispostavlja se da je stanje u Klubu sve gore i gore. Od Batine smrti strmoglavo propadanje. Dolaze privrednici i biznismeni, ali niko ne želi ozbiljnije da se posveti vođenju Kluba. Prevelik im je rizik. Valjda su tu samo zbog zvanja. Valjda je biti predsednik FK Vojvodine stvar prestiža. Malo putuješ po Evropi, upoznaješ druge sportske radnike, biznismene, sklapaš prijateljstva i veze...
- Deep Purple
Zanimljivo je da ste svi zaboravili i da je Mandarić privatan prijatelj sa svevišnjim nam predsednikom. I on da dođe to bi bila neka kombinacija sa vrhom države.
Mandarić bi došao, gurao decu, prodavao decu i onda bi došlo pitanje na forumu a gde je novac za ulaganja. Gde je iskorak? Nije Mandarić ostavio neki utisak u Sloveniji. I tamo se žalio na odnos drzave prema Olimpiji. A kakav bi ovde bio odnos države ako mu je u Sloveniji smetao odnos?
Sva sreća pa su tamo ljudi malo "pitomiji" pa i loše epizode prođu mirno. Ovde bi ga posle takve epizode kakvu je imao u Sloveniji razapinjali. Mandarić nije čovek sa kojim bi se mi upustili u borbu za titulu.
Na kraju krajeva Bata je dobro rekao mi smo preduzeće.
Ne cveta cveće ni u naše preduzeće.
Mandarić je makar svetski priznat biznismen zna se ko je i šta je, samo eto mislim da ko god dođe bez nekih velikih ulaganja neće ništa napraviti.
Mandarić bi došao, gurao decu, prodavao decu i onda bi došlo pitanje na forumu a gde je novac za ulaganja. Gde je iskorak? Nije Mandarić ostavio neki utisak u Sloveniji. I tamo se žalio na odnos drzave prema Olimpiji. A kakav bi ovde bio odnos države ako mu je u Sloveniji smetao odnos?
Sva sreća pa su tamo ljudi malo "pitomiji" pa i loše epizode prođu mirno. Ovde bi ga posle takve epizode kakvu je imao u Sloveniji razapinjali. Mandarić nije čovek sa kojim bi se mi upustili u borbu za titulu.
Na kraju krajeva Bata je dobro rekao mi smo preduzeće.
Ne cveta cveće ni u naše preduzeće.
Mandarić je makar svetski priznat biznismen zna se ko je i šta je, samo eto mislim da ko god dođe bez nekih velikih ulaganja neće ništa napraviti.
- slanobarac
Jeste Turija, to nije onaj klub kakvim su ga napravili osnivači a generacije vrhunskih igrača pronele slavu kluba širom Evrope, pa i šire.Turija wrote: ↑Sat May 21, 2022 11:18 amN13 wrote: ↑Sat May 21, 2022 10:08 am Pa dobro, opet svi znamo da je problem sistem, nova vlast, zdrav sistem bi promenilo mnogo toga. Siguran sam da se ceo forum sa tim slaze.
Da, velik greh je prema Osnivacima, Legendama i tradiciji Kluba da se Vosa ugasi, a sramota je da funkcionise na ovaj nacin, gubi navijace i steceni ugled.
Ocekujem da ce biti nesto bolje, ali daleko od dobrog. Jednostavno, Klub treba da prezivi jos XY godina, a prezivljava skoro 30 bez vidljive perspektive, kao i svi mi.
Stvarno ne razumem pomamu za ovom "novom ekipom"? Ljudi moji šta vam je, pobogu? Vojvodina ne liči na sebe, postali smo mali lokalni klub bezličan, nekonkurentan, lupa nas ko god stigne. Imamo 16 poraza u zadnjih 20 utakmica i sve crvene lampice su odavno upaljene a mi o nekom Zbiljiću koji će nam doneti ŠTA? Jeste li svesni da naš klub ima ubedljivo najmanju posetu od svih timova? Sramota ali to nikoga ne brine. Igrači imaju platu a kako igraju koga briga? Nekada davno su dobijali po učinku. Vežu se 4 utakmice i premira se učinak. Više bodova, veća plata. Šta tek reći o upravi i skupštini. Koliko tu godina robije ima? Videćete da ovo neće izaći na dobro.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pitacu Zbiljica da li je raspolozen da bude gost na forumu, ali sacekacu da se ozvanici prvo.
Banujte me molim vas 

Svaka cast na trudi. I za Djordjevica takodje! Samo ako je moguce da provuces Zbiljicu da, ako dodje stvarno odgovori na pitanja (koja moze), a ne ko onaj prethodni nesretnik.
Kup je nas!