Zašto odmah ne dođe, pa za šest meseci da rezimiramo prelazni rok i ostala dešavanja?
Da nam približi neke ideje, šta želi da uradi u prelaznom roku itd itd...
Ako dodje odmah samo ce ga ljudi iznapusavati k'o nesretnog Psiholjuba onomad. Ovako posle par meseci cemo videti vredi li ga uopste zvati ili ne.Deep Purple wrote: ↑Sun May 29, 2022 6:28 pmZašto odmah ne dođe, pa za šest meseci da rezimiramo prelazni rok i ostala dešavanja?
Da nam približi neke ideje, šta želi da uradi u prelaznom roku itd itd...
@Slanobarac pre svega apsolutno se slažem sa tobom.slanobarac wrote: ↑Mon May 30, 2022 8:35 am https://nova.rs/vesti/politika/ovo-su-h ... unu-video/
Novi prilog za biografiju predsednika našeg kluba.
Sve ovo me jako podseća na dolazak Bate na čelo kluba. Kontroverzni biznismen sa puno para, medijski ispraćen, mnogo obećava i uz pomoć botova uverava da je baš on taj "spasilac" koji će izvući Vošu iz čabra. Daj Bože da grešim ali ponoviću po stoti put da mi ovaj čovek ne uliva poverenje.
Ovaj mali što radi na strugu on će biti bek,Deep Purple wrote: ↑Mon May 30, 2022 10:11 am A što se mene tiče nije loša ideja koju jenneko skoro spomenuo a to je da osnujemo i novi klub i nazovemo ga Vojvodina
Kakav bi se tu fudbal igrao... poznavajuci navedeni dvojac,niko ne bi bio prvotimac ako nema kvalitet,veze vam nista ne bi znacile. Garantujem da bi nam golman bio najbolji u ligi i medju prvim strelcima (ne iz penala,vec iz degaziranja),da sudije nijedan penal ne bi sudile protiv nas tokom cele sezoneDeep Purple wrote: ↑Mon May 30, 2022 10:11 am A što se mene tiče nije loša ideja koju jenneko skoro spomenuo a to je da osnujemo i novi klub i nazovemo ga Vojvodina, koliko god da je u mojoj moći finansijski ja bih pomogao a možda i igrački
@Turija trener a @Voja sportski direktor i da se ćeramo![]()
Treba obavestiti Ernesta da nam niko vise nije potreban kao gost na forumu,dovoljni smo sami sebiDeep Purple wrote: ↑Mon May 30, 2022 11:16 am @GospodinFKV Koju poziciju igraš? Štopera?
@Voja
Na mestu počasnog predsednika Đumi, na mestu predsednika @Slanobarac da vidimo kako će obezbediti budžet i kako će se nositi sa medijskim pritiskom i pritiskom navijača. Imaće opoziciju u vidu @Ernesto
Jedva čekam prvo gostovanje @Turije na forumu i da li će proći kao Đorđević![]()
Sad si me podstakao da se zapitam da l je veca ljubav prema Vosi kad si ovde na forumu ili kad si u klubu!? Ocigledno je da te dve ljubavi nisu isto,jer ko god je bio na forumu,pa usao u klub nestao je sa foruma... da li tada ljubav postaje jaca!? Koliko bih ja tek tada voleo Vosu!? Jel to moze da se poredi recimo sa ljubavlju kad si decko i volis siromasnu devojku i ljubavlju kad osetis da je vreme da se zenis,pa ti se ukaze prilika da upoznas jedinicu bogatog oca... i onda naglo zavolis bas nju...