Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Transferi

Post by Radoye »

Voja wrote: Tue Jun 07, 2022 2:32 pm
Neka me prvo nasi ubede da su pokusali i dali sve od sebe,pa tek onda mogu da krivim druge
Koji to nasi? Gde ti vidis nekakve nase? "Nasi" se pruzaju samo onoliko koliko im se dozvoli, jer su zadovoljni sa to malo sto im je gazda iz BG dao da lapaju i boje se da ce i to izgubiti ako krenu da talasaju i traze nesto vise. j**e se njima za klub. Za njih bi bilo idealno da smo cetvrti - eto izborili neku kao Evropu (tojest njeno predsoblje, da ispadnemo opet u kvalifikacijama) da par preostalih zaludjenika kojima klub jos nesto znaci ne zanoveta a opet nikome iznad njih u hijerarhiji ne staju na zulj. Jos bolje ako to moze da se postigne bez materijalnih ulaganja i sa sto manje cimanja, ali ako ne moze onda jebigica dobar je i izboren plejof. Jer sta se bunite, zar ne znate sta su nam ovi pre nas ostavili, dugove, blokade...

Kao da nismo vec 100 puta gledali isti scenario :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
slanobarac

Post by slanobarac »

Većina ovde na forumu piše da je ovaj Zbiljić "naš".
Dobro je poznato kako funkcioniše ova država i ovo društvo. Nego, daj da mi sklopimo ekipicu i da gledamo dobar fudbal a oni neka kradu.
Najbolji pokazatelj jesmo li ili nismo biće poseta na Karađorđu. Džaba sve ako opet bude 500 ljudi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ko hoce moze da pogleda na TV Arena Sport 2 Valakarija protiv Crne Gore,upravo usao nekih 20min do kraja :)
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Lepo je sanjati da ova i ovakva Voša može da dovede reprezentativca Finske... Tog momka je u Finskoj trebalo skautirati, u Pafosu je postao reprezentativac respektabilne države, samim tim, odavno smo ispod njegovog nivoa... Nažalost.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

slanobarac wrote: Tue Jun 07, 2022 7:21 pm Većina ovde na forumu piše da je ovaj Zbiljić "naš".
Dobro je poznato kako funkcioniše ova država i ovo društvo. Nego, daj da mi sklopimo ekipicu i da gledamo dobar fudbal a oni neka kradu.
Najbolji pokazatelj jesmo li ili nismo biće poseta na Karađorđu. Džaba sve ako opet bude 500 ljudi.
Videćemo vrlo brzo čiji je čovek pa ćemo se tako i ponašati :D
Karlsson

Post by Karlsson »

Turija

Post by Turija »

:dance2: :cheers:
Nadam se povratku.
Vojo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Wed Jun 08, 2022 2:38 pm
:dance2: :cheers:
Nadam se povratku.
Vojo?
Treba biti mudar,napraviti tim,koncepciju,homogenu ekipu... ne treba kupovati samo reda radi,tacno se zna kakve saigrace Nikolic trazi... ne vredi nam NN uz staticne spiceve i spiceve sidrase (i opet kazem Vidakova nikad u zivotu gledao nisam,a od Milosevica sam video ove golove na Evropskom),ali uz brze gol igrace sa bokova NN bi bio TOP resenje. Verujem da bi se Neskovic preporodio. Ali sve to treba ostaviti treneru,valjda on najbolje zna sta zeli od tima.
Opet i jedna zanimljivost,NN gotovo svuda najistureniji igrac,samo kod mene to ne bi bio... e sad,gde gresim,pojma nemam...

p.s.sto se tice pitanja da li bih voleo da vidim NN u Vosi - NARAVNO!!! Za mene je to fudbalski umetnik,ciji me potezi na terenu nekad vise razgale i obraduju nego dobar rezultat,ali opet cu reci... ako se pravi ozbiljna,takmicarska prica,treba gledati ko bi bio kompaktan sa kim... a ako cemo dovoditi samo reda radi,zato sto su jeftini,slobodni,dobri... tek onda dileme nema
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Pouzdani sportski portali spominju Nikolića i Medojevića. Samo njih dvojica da dođu već smo uradili bolje poslove od Čukaričkog i TSC-a zajedno, jer to su igrači koji odmah ulaze u prvih 11 i prave razliku.
Jovanović kaže da je i dogovor sa nekim strancem pri kraju. Pretpostavljam da je u pitanju štoper pošto je Rastavac rekao da se pregovara i sa Vukadinovićem oko novog ugovora.
Zanimljiva je i pozicija golmana. Ako ne može Rockov možda Đorđe Nikolić koji je za sada slobodan?
Karlsson

Post by Karlsson »

Igrač za Evropu, a možda i titulu.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ine/422182
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Novo pojačanje je Radomir Milisavljević iz Lučana
1 gol i 2 asistencije na 15 utakmica
slanina

Post by slanina »

MiSmoFKV! wrote: Wed Jun 08, 2022 4:42 pm Novo pojačanje je Radomir Milisavljević iz Lučana
:D

Očekuje se Meleg,Vukelja i Mulina da se pojača vezni red.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
slanobarac

Post by slanobarac »

Karlsson wrote: Wed Jun 08, 2022 4:41 pm Igrač za Evropu, a možda i titulu.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ine/422182
Nego šta! :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

MiSmoFKV! wrote: Wed Jun 08, 2022 4:42 pm Novo pojačanje je Radomir Milisavljević iz Lučana
Auuu... :D :D :D Pa zar on nije dogovorio sa TSCom? Dok je takva otimacina,verovatno vredi nesto.

Statistika kaze 15 meceva:
1 gol,
1 asistencija,
4 suta u okvir gola,
5 zutih kartona,
1 iznudjen penal,
6 stvorenih gol sansi,
14 uspesnih driblinga,
16 uspesnih startova

Iskreno,nisam ga nesto zapazio na terenu,al ajd... mozda ima neki faktor X
Image
Maki

Post by Maki »

Ako se po jutru dan poznaje, veći budžet će omogućiti i veći broj balvana.
Nisam optimista.
Post Reply