Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
severozapad

Re: Transferi

Post by severozapad »

Je l smo Abua zaboravili? Igrao je kod crnih, kacio ih po mrezama, mozda mu vise i znacilo sto je igrao tamo. Ali secam se njegovih golova nama na Karadjordju i ponasanja nakon istih kojeg nas nisu udostojili ni neki "naši" gore pominjani. Recimo Poletanovic, Ivanic, Pavkov, Pankov. Znam da ce sada neko mozda skociti i reci pa Pavkov je iz Begeča, svi su slaninari, ali ne znam. I sam sam omrzao ovog sto je otisao kod crnih ali mislim da nas je i on fino zadužio bar toliko da njemu kao strancu ne zameramo toliko prodaju.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

severozapad wrote: Thu Jun 09, 2022 1:06 pm Je l smo Abua zaboravili? Igrao je kod crnih, kacio ih po mrezama, mozda mu vise i znacilo sto je igrao tamo. Ali secam se njegovih golova nama na Karadjordju i ponasanja nakon istih kojeg nas nisu udostojili ni neki "naši" gore pominjani. Recimo Poletanovic, Ivanic, Pavkov, Pankov. Znam da ce sada neko mozda skociti i reci pa Pavkov je iz Begeča, svi su slaninari, ali ne znam. I sam sam omrzao ovog sto je otisao kod crnih ali mislim da nas je i on fino zadužio bar toliko da njemu kao strancu ne zameramo toliko prodaju.
Mislim da se ovde mahom govori o strancima koji su dosli kod nas bez prethodnog igranja u Srbiji.
Mene sam njegov prelazak nije preterano skenjao koliko to sto je posle konstantno kacio samo stvari za crne. Ja znam da se spominjalo dosta zakulisnih incidenata sa Batom i Balsom, i da je pobegao odavde, ali i dalje ne mogu da izvalim da li smo se mi stvarno toliko ogresili o njega da nas je izbrisao iz svoje istorije, ili je samo smrad.

Sto se Apije tice, covek je sedeo i plakao kad smo ispali od Borca. Bio tu par meseci. Dao gol onim go**ima. Videla se klasa, ali je ta polusezona bila jeziva, igralo se jako lose i prosto nije imao s kim.

Malo se kasnije ukljucujem na deo rasprave oko Radomira Milosavljevica, ali mislim da je poredjenje s Bojicem malo preterano. Bojic je lencuga. Ovaj mi deluje kao oni stari majstori, sto mozes da im odneses sve, od bicikla do kombajna, i popravice. Ima sut, radi kao konj, iskusan je. Razlog zasto je u Lucanima je verovatno zato sto nije igrao prvi deo prosle sezone nigde, a njihov je. Dovoljno je pogledati samo sta je sve pokrio u tih 15 utakmica prosle sezone da vidimo da je tip igraca koji nam treba. Mi nemamo radilicu od kako je Arandjel otisao. Ocekivalo se to od Topica, Busnica, malo i od Novice, ali je on prilicno mator. Topic je bio nezainteresovan i van forme, a Busnic je prosto ku*ton i tu price dalje nema. Ono sta je nepoznanica jeste to da li smo ga doveli da igra prvu osmicu, sto znaci da na terenu nece biti mesta i za Topica, i za Miletica, i za Zukica/Nikolica, ili da bude super izmena, ili prva desetka. Idealno bi bilo upariti ga s Mileticem, a potencijalni dolazak Nikolica da znaci da on igra ispred pomenute dvojice, uz dobrog spica.

Mi na terenu moramo imati par igraca od kojih necemo zaraditi direktno, vec indirektno, kroz razvoj klinaca pored njih. Kao sto je to bio Drincic, kao sto bi to mogao biti Nemanja Nikolic, ovaj lik,...
Mislim da zna Rastavac sta radi, ali smo to vec toliko puta rekli za neke ljude, da je mozda bolje da sacekamo. :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jednostavno, ne verujem više u nikoga koga dovedu iz naše lige, a ima 30+ godina. Ni Drinčića nisam gotivio, iako se ovde spevaju epovi o njemu. Sve sam počeo da dočekujem sa ekstremnom sumnjom. I najtužnije mi je što uglavnom budem u pravu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ko od vas forumaša drži ftbl.serbia?

Ili bi mogao brat da se registruje i da diskutujemo ovde :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Odlican golman. Zao mi je sto je odabrao da sedi na klupi 4 godine, ali ako se ne varam, jos ranije je on bio jedan od fudbalera koji su pricali o kasnjenju plata u srpskom fudbalu i kako su bili prinudjeni da se snalaze kako znaju i umeju, tako da mogu da razumem da je odabrao da sedi na klupi u zvezdi i dobije neke novce za buducnost.

Kod nas nije ni minut dobio, mahom jer je imao tu nesrecu da bude tu kad i Delac, pa je otisao cim se ta prica raspala. U Vozdovcu je posle bio mega. Naravno, brine taj nedostatak utakmica, ali s obzirom da je zdrav i prav, za razliku od Rockova kojem je cela polusezona trebala da se vrati na neki nivo, moze da bude pojacanje. Osim onog malog iz Kragujevca, koji je jos uvek zelen, i Vasiljevica iz crvenih/Napretka, iskreno ni ne znam koga bismo mogli da zovemo da stane na gol. Randjelovic iz Surdulice je zanimljiv. Plus, imamo Simu Strahotu jos uvek, ako prestane da radi makazice na noznom tenisu. :mrgreen:
Karlsson

Post by Karlsson »

Da li smo uopšte i pokušali da vratimo Emila? Zar bi on radije u Mađarskoj bio treći golman nego prvi kod nas? Kod nas je postao i reprezentativac.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Одем на трансфермаркт, погледам ко су играчи без уговора. Кад би имали пара да се мало спрдамо па доведемо Дијега Косту и Андерсона Силву на 6 месеци, да играју по теренима Ивањице, Сурдулице, Сателита и сличних.
А сад реално, играч таквог профила би био јак маркетиншки потез тамо негде на зиму ако осетимо да се може ићи у Европу, јер такви играчи би тражили паре које ми немамо већ годинама.

Видим да је на тој листи и Патрик Фрајдеј Езе, нема клуб од Јануара. Доста занимљивих, и нама познатих играча се ту налази.
Danilo

Post by Danilo »

Benfika hoce Jovana Milosevica.Čeka se potvrda transfera
Uz Milosevica i Majstorovic ima ponudu
fare

Post by fare »

Danilo wrote: Thu Jun 09, 2022 10:12 pm Benfika hoce Jovana Milosevica.Čeka se potvrda transfera
Ako su glupi neka ih prodaju pogotovo Miloševića dečko će za par godina vredeti gomilu para a sada ne verujem da ćemo dobiti neki veliki novac i da se nadovežem ja bi isto vratio Merebu ne kao startera ali po pola sata po utakmici bi mogao pa neka kod nas završi i karijeru čto mi je lično on rekao da bi vrlo rado hteo a inače je imao dobru polusezonu u Poljskoj 2 ligi a mislim da bi i to bio bum u Srpskom fudbalu pošto znamo koliko puta su pokušali da ga dovedu i jedni i drugi blizanci a on ih je lagano odjebao.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Продаја Милошевића и Мајсторовића би била у супротности од оног што је Збиљић рекао,о плановима да се прво код нас афирмишу па онда да их продајемо као готове играче,па изволите са речи на дела.
Karlsson

Post by Karlsson »

Bilo bi smešno i jadno posle svih onih Zbiljićevih optimističnih govora i obećanja da prodamo Miloševića za milion evra. Ja bih ga prodao za 3 miliona odmah, jer ko zna kada ćemo opet biti u prilici da uzmemo toliki novac i ko zna koliko će se dečko u međuvremenu razviti, ma koliko obećavao. I pre par godina sam slično pisao za Topića kada je on bio vruća tema, pa je većina foruma bila u fazonu da je zločin prodati ga tada kada možemo u budućnosti uzeti 5 miliona za njega. Slična je priča bila i sa Zukićem kada se spominjao Monako i šta ja znam.
Očigledno da godinama imamo problem da pretvorimo talenat u gotov proizvod i da to unovčimo.
Ako bi prodali Miloševića onda Majstorovića ne bih dirao. Sreća pa u špicu imamo i Mihaila Ivanovića koji isto mnogo obećava.
Stexman

Post by Stexman »

Danilo wrote: Thu Jun 09, 2022 10:12 pm Benfika hoce Jovana Milosevica.Čeka se potvrda transfera
Ovo bi bilo pucanje sebi u nogu! Garantujem da cemo za godinu dana dobiti tri puta vise.
Njegova prodaja ne bi donela nista klubu, pogotovo finansijski!
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba
Moderator

Post by Rabba »

30 godina, krilo... Dovodimo ispodprosečne igrače u godinama da nam donesu iskustvo u tim, na pozicijama na kojim imamo dovoljno kvaliteta i dobru dubinu? Milosavljević mi nije bio jasan, ali ajde, otišao Novica, Tufegdžić bio sanak pusti, verovatno i opcije dva i tri(i četiri i pet...) su nas odjavile, a Rastavcu treba igrač tog profila, pa još i da se i razume. Al evo, ovo ne razumem. Nemojte dovoditi igrače da biste rekli da su došli, dokle bre više ljudi.

Inače, po fluktuaciji igrača do sada, meni ovo nije ni malo obećavajuće... Deluje da je fokus suvi rezultat, perspektive u timu sve manje i sve je začepljenija ta perspektiva. Idemo ka startnih 11 koji će u proseku imati oko 30 godina, a to je recept za propast kluba.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Karlsson

Od reči do reči se slažem.

Ako može da se uzme tri miliona pakuj ga sa sve mašnicom ako će bar pola da se uloži u igrački kadar.

@Rabba
Uopšte se ne slažem.

Rastavac je po onome što se da čuti tražio krilo.
Ono što traži to će i da dobije.
Stvorila se istorijska šansa za evropu i da se klub podigne sa margina.

Doveden je proveren trener.

Pustimo čoveka da radi.

I osim toga jel produžen Bjeković? Nešković?
Biće miks mladih i starijih. Vidiš da je i Čukarički krenuo da dovodi starije i TSC isto a razlog je što može evropa da se napadne. A gde ćeš veći marketing i bolji izlog za mlade fudbalere od toga?

Mora negde da se donese neka odluka koja se ne sviđa nikome ali takva da mora da se donese. Jednostavno niko ovde sem toga na evropskom i statističkim brojevima iz oml liga ništa ne zna o Miloševiću. Ali opet tu je Vidakov, mi nismo u stanju da zadržimo toliko mladih napadača sa većim potencijalom.

Da su TSC ili Čukarički doveli ovoga ovde bi se pisalo strašno pojačani? A mi ništa ne radimo?
O njemu kao igraču ništa ne znamo i mačka je u džaku.
I videćemo šta će da donese.

On je pre dve sezone u Portugalu bio izabran u najboljih 11 "rookie" lige i u užem izboru za najboljeg "rookie" lige.
Post Reply