Transferi
Re: Transferi
Kada je Zbiljić govorio da se pola Italije raspituje za Ivanovića nekako baš Sampdorija mi je prva padala na pamet (ne znam zašto). Ne znam koliko je prelazak u Sampdoriju dobar za dečka, ali iz naše (klupske) perspektive ovaj transfer je odličan pod uslovom da zadržimo Miloševića. Ivanović možda jeste jako talentovan napadač, ali trenutno pored Nikolića, Vidakova i Miloševića koji se očigledno favorizuje oko minutaže on nema šta da radi. Tako mu se potrefilo. On bi stagnirao, a mi ne bi smo imali koristi od njega (ne njegovom krivicom). Ovako barem uzimamo pare za igrača kojeg ne bi smo koristili. Ja bih ovo iskoristio da dovedemo kao zamenu malog Popovića iz Rada koji ima odličan njuh za gol i može još dve sezone da igra u mlađim kategorijama. Taman da se razvija kod nas dok smo obezbeđeni u napadu za naredni period.
-
Kakve smo srece, doveli bismo pogresnog Ljajica. Rasim Ljajic za upravu

Uprava napolje!
- gospodinFKV
Nije me bilo dva dana na forumu, otvaram i vidim pomen Ljajica.
Da li ste vi normalni? Zalazim polako u godine gde mora dugorocno cukaricki da se pazi. Man'te salu...
Da li ste vi normalni? Zalazim polako u godine gde mora dugorocno cukaricki da se pazi. Man'te salu...

Ono što sam primetio u ovom prelaznom roku kada god dovedemo nekog stranca u komentarima se javi nekoliko likova koji pišu ''Šta će Vojvodini ovi stranci? Ona treba da forsira svoju decu''. Takvih komentara nema kada Zvezda ili Partizan dovode strane igrače. Niko ne vidi problem što Zvezda gotovo i da ne daje svojoj deci ozbiljne minute u prvom timu ili to što Partizan ima ukupno 3 igrača u U17 i U19 reprezentativnim selekcijama ZAJEDNO. Ako je neko forsirao svoju decu prošle sezone onda je to Vojvodina. Problem je što mnogi u Srbiji Vojvodinu vide samo kao neki inkubator ili kravu dojilju čija svrha postojanja treba da se svede na razvijanje igrača od kojih će reprezentacija imati neke koristi u sadašnjosti ili budućnosti, a ozbiljna takmičenja, osvajanje trofeja i uživanje u evropskim utakmicama treba prepustiti samo blizancima i njihovim navijačima.
- Red Marquis
- Moderator
Koga briga za takve. To su zatucani likovi koji ne vide dalje od svoje prćije.
Mi bez stranaca ne možemo ni imati respektabilnu ekipu, ali još važnije, izuzetno je važno imati ljude koji nisu sa ovog podneblja jer nisu indoktrirani da se prema kancerima treba imati strah i poštovanje. I to od njih treba da pokupe domaći legionari kao i naši klinci.
Io odio Belgrado
Nažalost, tako rezonuju i neki naši simpatizeri, kad čitaš komentare na FB stranici Kluba....

- Deep Purple
U 16h je konferencija Wisle tu možemo očekivati neke informacije oko Fernandeza.
Vidim da na mozzartu Prijatelj pozdravlja Turiju i spominje nekog Malbašu... Nisam uspeo da shvatim o kome to govori. Da nije Malbašić?
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Deep Purple
Izgleda da je Malbašić. Znači Simić ostaje desetka. Više se iskreno nadam Fernandezu
A Poljaci teraju zajebanciju od muke
Zbog navodne povrede neće igrati Fernandez.
@Prijatelj je, uvek, bio dobro informisan
Drago mi je da je i dalje na ovoj adresi. Pozdrav
.
Nadam se da ce Malbasic biti onaj stari.
A Poljaci, bas, ,,zategli".

Drago mi je da je i dalje na ovoj adresi. Pozdrav

Nadam se da ce Malbasic biti onaj stari.
A Poljaci, bas, ,,zategli".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Šta će nam sada Malbašić kada on nije desetka, a desno imamo Baraja i oporavljenog Kabića? Zar nije rečeno da smo već stupili sa njim u kontakt i da nas je odbio? Mislio je da će naći nešto bolje od nas, ali nije išlo, a sada vidi da nama dobro ide i da pucamo od optimizma i ambicija?
Sada počinjemo ozbiljno da gomilamo igrače, a Jovanović je izjavio da to neće biti slučaj. Trenutno imamo najviše igrača u rosteru od svih superligaša, a još nismo završili sa dovođenjima.
Neka dovedu desetku ako mogu, a ako ne mogu to nam je što nam je. Tu je Simić, tu je oporavljeni Uroš Nikolić pa Bože moj.
Sada počinjemo ozbiljno da gomilamo igrače, a Jovanović je izjavio da to neće biti slučaj. Trenutno imamo najviše igrača u rosteru od svih superligaša, a još nismo završili sa dovođenjima.
Neka dovedu desetku ako mogu, a ako ne mogu to nam je što nam je. Tu je Simić, tu je oporavljeni Uroš Nikolić pa Bože moj.
- Deep Purple
Yves Baraye je levo krilo ali može da igra i na desnom pa i kod nas igra na desnom. Ako dodje Malbasić verovatno će Baray da se vrati na levo krilo a Malbašić na desno. A Simić ostaje na 10. Ako se dovede 10ka Simić će na levo krilo a Baray ostaje desno.Karlsson wrote: ↑Thu Jul 21, 2022 4:47 pm Šta će nam sada Malbašić kada on nije desetka, a desno imamo Baraja i oporavljenog Kabića? Zar nije rečeno da smo već stupili sa njim u kontakt i da nas je odbio? Mislio je da će naći nešto bolje od nas, ali nije išlo, a sada vidi da nama dobro ide i da pucamo od optimizma i ambicija?
Ne možemo za taj odbitak dolaska kriviti igrača odnosno Malbašića jer ko je mogao da pretpostavi da će se ovako situacija i da će se sve ovako lepo posložiti kod nas, plus je on kvalitetan igrač i vrlo lako može na nekom drugom mestu angažman da pronadje. Ja bih iskreno više želeo Fernandeza jer se slažem sa @Voja konstatacijom oko novih - povratnika.
A što se tiče broja igrača, prelazni rok traje još mesec ipo-dva meseca ako se ne varam. Neko će na pozajmicu, neko će da ode u transferu nekom, nekome će da se nadje klub a neko će dobiti papire.
I šta zauzimaće mesto Neškoviću i Kabiću? Čovek dve godine gol nije dao.
Da, sve vise licimo na zvezdu sa tim gomilanjem igraca.Karlsson wrote: ↑Thu Jul 21, 2022 4:47 pm Šta će nam sada Malbašić kada on nije desetka, a desno imamo Baraja i oporavljenog Kabića? Zar nije rečeno da smo već stupili sa njim u kontakt i da nas je odbio? Mislio je da će naći nešto bolje od nas, ali nije išlo, a sada vidi da nama dobro ide i da pucamo od optimizma i ambicija?
Ako ne moze klasicna desetka, mozda je bolje sacekati zimski prelazni rok?
Malbasic ima solidno ino iskustvo, ali ne znam koliko bi njegov dolazak narusio zdravu konkurenciju i dobru atmosferu, kao i u kakvoj je formi?
Jer, na neki nacin, se isprofilisala prva postava i rezerve i svako zna svoje mesto. Pa, jos dok se oporavi Uros Nikolic, zaista ce biti ,,guzve". Bar ja, kao obican navijac, ne vidim sta bi igrao Malbasic sada?
Mozda se planira jos neka prodaja i pozajmice nasih igraca, ali ne vidim to u napadu? Mozda su tu u pitanju neki nasi mladi napadaci, pa da se ne narusi kvalitet napada, zbog potencijalnih kartona i povreda.
U ovom trenutku, ja ne vidim Malbasica u startnoj postavi, a ako ne bude imao garantovano mesto bice nezadovoljan. ( a, sa velikim izdacima za platu)?
Takve smo slucajeve (povratnika), vec imali prosle sezone i nije se dobro pokazalo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Videli smo do sad da Rastavac zna šta radi. Oni od dolaska poslednjeg pojačanja traže još tog jednog igrača. Tu se sigurno vaga i razmišlja. Ne bih se složio sa Turijom da je ovo nagomilavanje. Jednostavno ako hoćemo veće ambicije moramo da zatvorimo jedno oko i da shvatimo da neko od naših izdanaka mora da bude van 11. Jednostavno fali taj jedan igrač da bi bili jaki na svakoj poziciji. I da imamo širinu u ekipi gde i rezerve mogu da doprinesu. A sad će sigurno i krenuti odlasci igrača. I porediti našu situaciju sa zvezdinom je besmisleno u ovom trenutku. Mi sad sklapamo ekipu i pravimo to neko jezgro za budućnost. Gde će ja zimu doći još jedan - dva igrača i sld letnji prelazni rok popuniti tamo gde fali i biti spreman za kvalifikacije. Mi kao potencijalno treći ne idemo u LK nego u PO LE a to mnogi zaboravljaju. Zašto se do tad ne bi iskristalisala ekipa i pojurila i ta LE ako nas jedan dvomeč deli od nje a opet igraš bez presije jer znaš da imaš LK u džepu. Jednostavno rano je još pričati ali sad se kristališe ekipa za dalje.
Vidi se golim okom da Nešković i Bastajić nisu na nivou ostatka startera iz ofanzivnog dela. A i ko zna ko je sve na prodaju zato sačekajmo.
@Turija Malbašić desno, Baraj levo.
Možda i grešim ali mi ovo ne deluje kao nagomilavanje već se popunjavaju rupe tamo gde ih ima.
Vidi se golim okom da Nešković i Bastajić nisu na nivou ostatka startera iz ofanzivnog dela. A i ko zna ko je sve na prodaju zato sačekajmo.
@Turija Malbašić desno, Baraj levo.
Možda i grešim ali mi ovo ne deluje kao nagomilavanje već se popunjavaju rupe tamo gde ih ima.