Transferi
Re: Transferi
Glavno pitanje na koje mi ne znamo odgovor, pa zato lutamo u razmisljanjima, je to sta je stvarni plan za ovu sezonu?
On je, mozda, razlicit od javno iznesenog, koji je marketinski orijentisan za podizanje energije na terenu, tribinama i medijima u ovogodisnjoj borbi Vose za sam vrh domace lige?
Mozda se u ovoj sezoni zeli videti i utvrditi koliko mogu nasi mladi igraci da dosegnu nivo za jake utakmice uz sadasnju formiranu okosnicu tima? Tako da je ova polusezona, u stvari, pripremna za narerednu godinu i evropski nastup Vojvodine?
Ako je tako, onda je razumljiv povratak Malbasica i da je on dobrodosao da se sigurno izgura jesenji takmicarski deo za visoki plasman, a da se u zimskom prelaznom roku izvrsi glavna doselekcija, pa jos jedna dodatna na sledece leto.
U principu, to bi bila poslata poruka rezervistima da moraju davati sve od sebe, ako hoce da zadrze Vosin dres i poziciju na terenu.
Uz sve ovo, mislim da nam je desetka neophodna vec sada, da bi se uigrali za sledece leto u Evropi, tj da ne budemo tamo epizodisti.
On je, mozda, razlicit od javno iznesenog, koji je marketinski orijentisan za podizanje energije na terenu, tribinama i medijima u ovogodisnjoj borbi Vose za sam vrh domace lige?
Mozda se u ovoj sezoni zeli videti i utvrditi koliko mogu nasi mladi igraci da dosegnu nivo za jake utakmice uz sadasnju formiranu okosnicu tima? Tako da je ova polusezona, u stvari, pripremna za narerednu godinu i evropski nastup Vojvodine?
Ako je tako, onda je razumljiv povratak Malbasica i da je on dobrodosao da se sigurno izgura jesenji takmicarski deo za visoki plasman, a da se u zimskom prelaznom roku izvrsi glavna doselekcija, pa jos jedna dodatna na sledece leto.
U principu, to bi bila poslata poruka rezervistima da moraju davati sve od sebe, ako hoce da zadrze Vosin dres i poziciju na terenu.
Uz sve ovo, mislim da nam je desetka neophodna vec sada, da bi se uigrali za sledece leto u Evropi, tj da ne budemo tamo epizodisti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
У Срему сунце полако залази?

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Filip Malbašić je meni jedan od omiljenih igrača koji su nosili dres fkv u poslednjih 10 godina i uvek obe ruke dižem za mjegov dolazak. Ali kako ga uklopiti u ekipu, pojma nemam.
Ps mislim da je najbolji kao špic
Ps mislim da je najbolji kao špic
Petak je tačno za nedelju dana.
I? Koje su najnovije informacije?Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 22, 2022 10:20 pm Radim dva posla, treniram i opet nekako stižem i na forum i da guglam tamo o Poljacima i Fernandezu i da prevodim.

- churguzijanac
- Deep Purple
Po principu vlada forumom depresija. Kukaju na sve strane. Kažu kao lažna povreda ne želi da igra, dosta igrača ih je napustilo kad su ispali iz lige. Uprava najavilaVoja wrote: ↑Fri Jul 22, 2022 10:31 pmI? Koje su najnovije informacije?Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 22, 2022 10:20 pm Radim dva posla, treniram i opet nekako stižem i na forum i da guglam tamo o Poljacima i Fernandezu i da prevodim.![]()
tri napadača a nijedan nije stigao plus im sad Fernandez povredjen pa je u planu neki veznjak da im igra špica. Kukaju na neki veštački klub iz Ekstraklase koji ima milione i projekat. A njih nema pas gde da ujede i ne ulazi im u glavu što je tako. Nemaju insajdere na forumu da imaju sad ne znam kakve informacije o Fernandezu ali ih je iskustvo naučilo da su se već pomirili sa tim da im je on bivši igrač jer jednostavno za koga god da se spomenulo otišao je.
Ali baš su u nekom bedaku i ne vide kako će se vratiti u prvu ligu. Kažu sa Fernandezom im je trebalo još devet igrača u startnih 11. A sad bez njega deset

Zadovoljni su sa njim i sa još jednim Poljakom samo.
Dok sam malo skautirao Fernandeza pogledao sam neke preglede mečeva gde je postizao golove.
Ovo obavezno pogledaj :
Stevanović i Kopitović su za njihovu odbranu Ramos i Varan iz najboljih dana. Goru defanzivu neke ekipe dugo nisam video i fantastičan gol Fernandeza.
Malo mi je falilo da se registrujem i pružim im podršku.

Ako dođu Fernandez i Malbašić to je onda dobro, ali ako se bira između njih dvojice onda Fernandez bez razmišljanja.
Druga holandska ima zanimljivih, pristupačnih desetki. Doduše tamo odbrana kao da ne postoji, pa se lako nabija statistika.
NAK Breda ima čak dvojicu koja po ceni deluju pristupačno za nas. Čak izgleda da su u nekom finansijskom bedaku, jer su prodali prvog napadača daleko ispod cene.
https://www.transfermarkt.com/odysseus- ... ler/360520
https://www.transfermarkt.com/boris-van ... ler/595774
Možda bi mogli i mi da ponudimo 100-150 000 za jednog i drugog, pa da vidimo kako bi Breda reagovala i da li bi pustila jednog.
Druga holandska ima zanimljivih, pristupačnih desetki. Doduše tamo odbrana kao da ne postoji, pa se lako nabija statistika.
NAK Breda ima čak dvojicu koja po ceni deluju pristupačno za nas. Čak izgleda da su u nekom finansijskom bedaku, jer su prodali prvog napadača daleko ispod cene.
https://www.transfermarkt.com/odysseus- ... ler/360520
https://www.transfermarkt.com/boris-van ... ler/595774
Možda bi mogli i mi da ponudimo 100-150 000 za jednog i drugog, pa da vidimo kako bi Breda reagovala i da li bi pustila jednog.
Ako ovo ispregovaramo, onda bi se moglo reći da smo postali ozbiljni posle mnogo godina, ako ne i decenija. Samo još LF da opravda taj trud.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Srbendinho
Јоој.
Надам се да је ово постала реалност и да неће бити неких непредвиђених околности својствених пољским клубовима.
Као што сам већ писао. Озбиљно појачање. А бићу безобразан па рећи дајте још једног црног Макелелеа за сиромашне.

Надам се да је ово постала реалност и да неће бити неких непредвиђених околности својствених пољским клубовима.
Као што сам већ писао. Озбиљно појачање. А бићу безобразан па рећи дајте још једног црног Макелелеа за сиромашне.
Oteglo se ovo kao španska sapunica. Da je Dušan Tadić pa ajde. Prolazi vreme, bliži se okršaj sa crvenim blizancem, a nas zajebava poljski drugoligaš pred raspadom.
Nisam analizirao igre tog lika,jel vredan ove "euforije"?Srbendinho wrote: ↑Sat Jul 23, 2022 4:32 pm Као што сам већ писао. Озбиљно појачање. А бићу безобразан па рећи дајте још једног црног Макелелеа за сиромашне.
Al spanac u timu,pa golman Barse... nije se dzaba pevalo ciribu,ciriba...

- Deep Purple
To nije Poljski drugoligaš već velikan !
Njima je on najbolji igrač i žele oko njega da grade tim i vrate se u elitu normalno da neće popustiti tek tako.
Zato moramo imati strpljenja.