6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)
Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA, subota 19h
Malbašić odmah mora ući u igru, a ako ne bude išlo, što pre ubaciti i Vidakova, jer nemamo šta da izgubimo. Baš loše poluvreme, najgore ove sezone. Kako su primili gol, tako se pojavila nervoza i nesigurnost, što ne sme da se dešava na početku utakmice! 'Ajmo Vošo!!!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
E sada da vidimo jel smo za nešto kada gubimo, izmene Bjeković Lazarević, Nešković Malbašić odma a sudija jebo mamu svoju penal pa ponovljen penal 3 minuta se domunđavao sa War sobom i produži ceo minut ali na kraju mislim da okrećemo ovo najgora partija štoperskog para do sada.
-
Kao što je i MiSmoFKV rekao ni sudije ne sude baš sjajno ali glavni krivci smo mi. Bez energije u prvom poluvremenu. Ona akcija Milosavljevića i Baraja kad je njihov golman skinuo zicer Traoreu je jedina prava šansa koju smo napravili. Mora bolje.
Bjeković danas kao usporen film, ode napred i treba mu minut i po da se vrati na svoju poziciju. Mora Lazarević već na polivremenu po meni. Uveo bih i Malbašića umesto Neškovića ne zato što je nešto specijalno lošiji bio od ostalih nego mislim da nam treba neko nov i u navali.
Bjeković danas kao usporen film, ode napred i treba mu minut i po da se vrati na svoju poziciju. Mora Lazarević već na polivremenu po meni. Uveo bih i Malbašića umesto Neškovića ne zato što je nešto specijalno lošiji bio od ostalih nego mislim da nam treba neko nov i u navali.
- slanobarac
-
Апсолутно нисмо главом у утакмици,приступ нула.Крив је Траоре,ал зашто он организује игру,зашто прескачемо игру,где су Топић,Милосављевић и Симић,тако да одговорност деле и остали.Чему служи Нешковић.
- Deep Purple
Ništa imamo 45 min da vadimo fleke. Podrška ekipi i da se da maksimum u drugom delu. I sa što manje dugoh lopti jer preterujemo.
Iskreno ne vidim ja ovde neko spektakularno navlacenje sudije,sem kod onog suta Traorea ne vidim da nesto drasticno pogresio... Svi svirani ofsajdi su bili (ti sitni detalji) svi prekrsaji nasih igraca su bili,jos se Djordjevic i buni kod onog ispred nasih 16,a napravio ga je... nama je veci problem od sudija sto su npr. Topic i Jelicic primorani da igraju desnog beka... Verovatno nisu zadovoljni kako tu poziciju u Kragujevcu odigrao Traore,pa na ovom mecu traze alternative... i dalje ostajem pri stavu da su nam bekovi i centarfor najlosije pozicije u timu
Last edited by Voja on Sat Aug 13, 2022 7:59 pm, edited 1 time in total.

Slabo, bezidejno, ne delujemo ni malo opasno u napadu a u odbrani smo videli šta nonšalantan pristup napravi. Mora ovo od prvog minuta drugog poluvremena da se drastično promeni ili će loše biti. Uzdam se da će Malbašić razmrdati ovo napred, za sada svi deluju rezervisano i zakočeno.
-
Сад кад гори нема Раставца,свака част помоћним тренерима.
Mene vise brine sto nas Turija ponovo eskiviravdn slaninar wrote: ↑Sat Aug 13, 2022 7:59 pm Сад кад гори нема Раставца,свака част помоћним тренерима.

Mene vise kamermani nerviraju od sudija... sve reakcije naopake

Eto kazne u najavi od strane saveza zbog bakljade i prekida utakmice...
Traore, isključivi krivac za ovaj rezultat. Kriv za 0:1, pa posle promaši gol sa dva metra.
On prvi napolje, pa Bjeka, Milosavljević, Nikolić. Nešković je već izašao. Kao, zbog njega igramo ovako. Sramota!
On prvi napolje, pa Bjeka, Milosavljević, Nikolić. Nešković je već izašao. Kao, zbog njega igramo ovako. Sramota!
- Deep Purple
Kakva akcija !!!
Kad je teško Simić, sreća što mu se lopta odbila.
Akcija kao sa malog fudbala, bravo! 'Ajmo po još jedan!
-
Golman Kolubare je odličan.Deep Purple wrote: ↑Sat Aug 13, 2022 8:14 pm Kakva akcija !!!
Milosavljević je dao sjajnu loptu u prostor, on mi je možda i najbolji kod nas danas, uz Simića koju je standardno odličan.