Moje saucesce porodici Stevanovic!

Upravo tako. Ova sezona se svodi da budemo treći. Kako znamo i umemo i onda grupna faza sledeće sezone.Ne može se od totalnog krša do ozbiljnog tima za mesec dana, za jedan prelazni rok. To ne može ni na FM.N13 wrote: ↑Sat Aug 13, 2022 11:03 pm
Sto se tice pojacanja, mora se uzeti u obzir jedna stvar. Jako je tesko naci evropska pojacanja u sezoni u kojoj ne igramo Evropu. Mi smo se u odnosu na proslu sezonu pojacali za 80%, i to je iznad realnih ocekivanja.
Pred pocetak sezone cak i onakav ocajan Nis je imao vecu prednost na trzistu da dodje do kvalitetnih pojacanja. Jedini motiv za strance u nasoj ligi je igranje u Evropi, jer tesko da mogu doci do toga u jacim ligama zbog konkurencije vrhunskih timova. Pre ce neki stranac otici u Nis ili Cuku, ili tamo negde na Maltu, Kipar gde ce imati sanse igrati Evropu, nego doci u Vojvodinu gde garantuju igranje Evrope tek za godinu dana, a kada bace pogled na tabelu prethodne sezone, ono katastrofa.
Dakle, nemoguce je pojacati se preko noci iz ocajnog kluba u evropski kvalitet. Ovaj prelazni rok je iznad ocekivanja i tu nemam sta prigovoriti. Jos jedno pojacanje ovo leto, i da se do sledeceg prelaznog roka bude na poziciji koje vodi u Evropu, pa mozda budemo i primamljiviji na trzistu. Zatim na kraju sezone obezbediti definitivno Evropu i sledece leto pred pocetak sezone popuniti rupe vrhunskim pojacanjima i to je to.
Moramo da se naviknemo da se to jednostavno u nasoj ligi sudi. Mene dosta podseca na penal za Novi Pazar protiv Partizana gde je Sanicanin isto izbacen kao Bjekovic i isto sudjen penal koji licno nikad ne bih sudio,ali nazalost kriterijumi nasih sudija su ocajni i takvih penala je na desetine tokom sezone.Rekao bih "penal po inerciji"
Saucesce porodici Stevanovic.