Neko je napisao na Mocartu da je Šatara dogovoren još pre 3 nedelje, ali se čeka odlazak nekog štopera, da se vode pregovori sa Radojom i Čumićem koji je odbio Partizan i da postoji mogućnost da dođe neki mladi igrač iz Srbije koji bi bio veliko iznenađenje.
Ako dođe Čumić da li to znači da Simić odlazi?
Karlsson wrote: ↑Fri Aug 19, 2022 6:32 pm
Neko je napisao na Mocartu da je Šatara dogovoren još pre 3 nedelje, ali se čeka odlazak nekog štopera, da se vode pregovori sa Radojom i Čumićem koji je odbio Partizan i da postoji mogućnost da dođe neki mladi igrač iz Srbije koji bi bio veliko iznenađenje.
Ako dođe Čumić da li to znači da Simić odlazi?
Ako se racunaju bukvalno Vosini igraci koji su igrali u Spaniji to su onda Radoja Katai Stevanovic i Babic to su oni koji mi padaju na pamet dvojica u startu odpadaju tako da ako pregovaramo sa nasim bivsim igracom koji je igrao u Spaniji onda je to ili Radoja ili Stevanovic
Da je Stevanović onda bi Zbiljić rekao da igra u Švajcarskoj, a ne da je igrao u Španiji. Pretpostavljam.
Nemamo mi para da kupimo Stevanovića. Radoja se jedini uklapa, samo bila je vest da je blizu Kadiza.
Ne znam što ste se iznenadili za Majstorovića.Pa još pre tri nedelje sam vam napisao da ide u Moskvu ali sam greškom napisao CSK.Napisao sam vam i za Bogunovića golmana da neće potpisati sa nama.A,to što prodajemo mlade igraće to je još pokojni KOSAN izneo kao razvojni program i rekao da se sada igrači prodaju sa 17-18 god.Dakle sve se radi planski.Po meni uprava za sada ne greši.
Karlsson wrote: ↑Fri Aug 19, 2022 6:32 pm
i da postoji mogućnost da dođe neki mladi igrač iz Srbije koji bi bio veliko iznenađenje.
U kom smislu iznenadjenje?
Ne znam. Tako je napisao neko u komentaru. Naveo je i da je sa Šatarom sve dogovoreno, da pregovori sa Radojom teku dobro i da je Čumić odbio Partizan i dvoumi se za Vojvodinu.
Gledao sam listu na Transfermarktu mladih igrača u domaćoj ligi i onaj koji mi deluje realan, a u isto vreme bi bio i iznenađenje je Veljko Nikolić iz zvezde. Čak igra i desetku.