"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Vojvodjanin123

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Vojvodjanin123 »

Traore u startnih 11 za Mali protiv Zambije za koju takođe u 11 počinje Kings Kagva iz Zvezde. Carević, kao i na prošlom meču, na klupi za Crnu Goru.
fare

Post by fare »

Ja ga ne vidim u sastavu Traorea, vidim samo onog iz Ferencvaroša.
N13

Post by N13 »

Tu je i Mamadou, broj 13.

fare

Post by fare »

N13 wrote: Mon Sep 26, 2022 9:16 pm Tu je i Mamadou, broj 13.

+1
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vec su odigrali jednu prijateljsku,zavrsena 1:0 za Mali,a Traore nije bio ni na klupi.

P.S.kakva prilika da Carevic ubedi Valakarija :mrgreen:
Image
fare

Post by fare »

Ja mislim da ga nema ni danas ni na klupi po podacima sofa score i flash score.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Mon Sep 26, 2022 9:21 pm Vec su odigrali jednu prijateljsku,zavrsena 1:0 za Mali,a Traore nije bio ni na klupi.

P.S.kakva prilika da Carevic ubedi Valakarija :mrgreen:
Primetio sam, mislim da možda želi da proba više igrača pošto su oba prijateljska protiv istog protivnika iz nekog razloga, a za odbranu je bolje da igra ceo meč u istom sastavu nego da menjaš celu odbrambenu liniju.
fare wrote: Mon Sep 26, 2022 9:26 pm Ja mislim da ga nema ni danas ni na klupi po podacima sofa score i flash score.
Ima ga. Ne znam za sofu nisam gledao, ali na flashscoru su stavili pogrešnog Mamadou Traorea. Taj drugi nije ni pozvan. Pogledaj njihov spisak, on je jedini Mamadou Traore koji je pozvan.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

churguzijanac wrote: Sun Sep 25, 2022 10:58 am Inače sam ubedjen da će taj Milenković da da mnogo više reprezentaciji nego što je Vidić dao, iako se slažem da će teško dostići Vidićeve klupske uspehe.
Inače Babić će sigurno igrati u boljim klubovima i biti mnogo redovniji na Piksijevom spisku.
Što se tiče stojketa, jeste ludak i da je mladji složio bih se sa Vojom. Naši golmani su tanki za vanserijski rezultat.Tamo gde idemo za uspeh mora da se brani i nemoguće a ja to ne vidim trenutno kod nasih golmana.
Од наших штопера једино ми Павловић делује квалитетно, остали ни близу. Нисам гледао меч против Шведске, ово је мишљење на основу претходних мечева. Уме са лоптом, зна и жели да је изнесе, јак и млад.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mali i Zambija (nikad ni sanjao nisam da cu i ovo pratiti :mrgreen: ) koliko sam razumeo poceli,pa imali prekid zbog loseg vremena i na kraju otkazali mec :roll:
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Mon Sep 26, 2022 11:22 pm Mali i Zambija (nikad ni sanjao nisam da cu i ovo pratiti :mrgreen: ) koliko sam razumeo poceli,pa imali prekid zbog loseg vremena i na kraju otkazali mec :roll:
Mali je izgleda trebao da igra i danas u 14:00 sa Libijom ali je i to otkazano :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vojvodjanin123 wrote: Tue Sep 27, 2022 2:13 pm Mali je izgleda trebao da igra i danas u 14:00 sa Libijom ali je i to otkazano :D
Pa kad su trava i blato veliki,a oni Mali :mrgreen:

Inace ima ona pitalica:

-u kojoj drzavi su zene najnesrecnije? U drzavi Mali
-a u kojoj su najsrecnije? U Nevadi :mrgreen:
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

@Voja kakva dva zicera skinuo Halandu VMS danas :D

Doktorska partija!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vojvodjanin123 wrote: Tue Sep 27, 2022 10:46 pm @Voja kakva dva zicera skinuo Halandu VMS danas :D

Doktorska partija!
Dobro je,to je ono sto se trazi i od golmana i od celog tima.Bila je uzivancija gledati nasu igru,i posle mnoooogo godina sam doziveo da se najezim u toku meca reprezentacije. Piksi je odradio najprostiju mogucu stvar koju sam uvek "zahtevao" od nasih selektora... postavio je svakog igraca na poziciju koju igra i u timu i to je sustina svega. E ovo je fubal kakav ocekujem i od nase Vose
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Rade Bogdanovic! Veliki gospodin :lala:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Tue Sep 27, 2022 10:49 pm
Vojvodjanin123 wrote: Tue Sep 27, 2022 10:46 pm @Voja kakva dva zicera skinuo Halandu VMS danas :D

Doktorska partija!
Dobro je,to je ono sto se trazi i od golmana i od celog tima.Bila je uzivancija gledati nasu igru,i posle mnoooogo godina sam doziveo da se najezim u toku meca reprezentacije. Piksi je odradio najprostiju mogucu stvar koju sam uvek "zahtevao" od nasih selektora... postavio je svakog igraca na poziciju koju igra i u timu i to je sustina svega. E ovo je fubal kakav ocekujem i od nase Vose
Sve potpisujem!
Radujem se svetskom prvenstvu, što prošli put nije bio slučaj nakon smene Muslina i svega što se još izdešavalo pred to prvenstvo.
Post Reply