Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Uprava

Post by Milan »

Ima li uprave u avionu?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 06-09-2022
Koliko je ovo dobro ili nije, pokazace vreme? Da su nekadasnja vremena, kada je kupljen, ne bi bilo dileme.
Vise bih voleo da je Stadion uknjizen.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Nadam se da je ovo nastavak procesa uvođenja elementarnog reda u klub, pri čemu je pitanje imovine veoma važno i nije bila normalno dosadašnje stanje po kojem SC VB nije bio uknjižen na klub. Treba nastaviti dalje u istom smeru i početi sa pripremama da se obezbede uslovi za uknjižbu i stadiona. Uz dobru volju, adekvatan plan i jačanje svih kapaciteta kluba ni to nije neizvodljivo.
slanobarac

Post by slanobarac »

Upravo, ako se fudbal igra zbog navijača onda nešto uradite po tom pitanju jer su navijači nezadovoljni igrama. Ako ste preduzeće onda nastavite da uspešno poslujete i ostvarujete profit.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Sun Sep 18, 2022 9:35 pm Upravo, ako se fudbal igra zbog navijača
Odakle ti sad ta ideja? Cim smo zvali Poletanovica ta misao mi je otpala kao bilo kakva opcija
Image
Milan

Post by Milan »

Milan wrote: Mon Aug 29, 2022 6:30 pm Ima li uprave u avionu?

Izgleda da nema. Muk...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ma sve je nekako izvestaceno,cak i kad vidim fudbalere Kabela u nasem starom busu (nije avion al jbg :mrgreen: ) vise me ponese emocija nego kad vidim ovaj novi bus... Samo neko busanje kroz medije,a realnost je izgleda sasvim drugacija
Image
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Hoćete da kažete da je sve što naprednjaci iz kluba pričaju šarena laža?
Nemoguće, ko bi to mogao pomisliti :wink:
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Je l' ovaj Bajatovicev covek (Bobar) sto je uhapsen, u nasoj upravi?
Uprava napolje!
torrente

Post by torrente »

Istocno stajanje wrote: Mon Oct 03, 2022 4:21 pm Je l' ovaj Bajatovicev covek (Bobar) sto je uhapsen, u nasoj upravi?
jeste!

I da se ne lažemo,nema kraja ovom ambisu,na mestu smo gde i zasluzujemo .Svi nesto pricamo a opet i opet se uradi isto kao i prethodni put i prethodni put,nisu nama krivi ni naprednjaci ni nazadnjaci ni zuti ni Jul ni pi.ka materina,jednostavno smo klub usputni vecini i svi ga silje na nama...Ljudi nemamo muda da li vam je to jasno???!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Cane

Post by Cane »

Razočaran sam od sinoć i sve mi izgleda jadno ali opet radi istine treba reći da ova uprava, kakva god ona bila, napredna, nazadna ili neka k..čeva jeste obezbedila bolje uslove i kakvu takvu materijalnu stabilnost kluba, nakon duže vremena. Pogledajmo samo pare izdvojene u prelaznom roku i uporedimo s prethodnih par godina.
Ali kako god bilo nigde ne igra uprava, ne trenira ona igrače, niti pravi taktiku, treba realno reći ko su ključni krivci sa sramotu od sinoć, a to nije uprava.
Što se tiče njihovog renomea i reputacije, dalo bi se o tome pričati ali s kim da ih merimo kao kriterijumom? Sa onim ljudsikim i moralnim otpadom koji upravlja blizancima, burazerima Tončev, prepoštenim Gajbom Simovićem, zvjezdanom iz GAT-a, raznim drugim kriminalcima, s kim ...
Jednostavno, za ono za šta su krivi treba ih gaziti nemilosrdno, ali za blamažu i jad od sinoć nisu.
Što se tiče Bobara, nisam siguran za neko ranije doba, ali on nije član aktuelne uprave. A ako neko ne razlikuje odnosno brka upravu i skupštinu kluba to je već nešto drugo i više govori o upućenosti komentatora u materiju nego o nečemu drugom.
Krle

Post by Krle »

@ Cane
Ne znam zašto imaš potrebu da omalovažaš u svojim postovima druge forumaše. Razumem stavove, ali ne razumem hejt.
A uzgred, a šta ako je u toku obračun SNS - SPS (videti pod Bobar, Srbijagas, Bajatović), pa je stigao ultimatum s određenih adresa, od određenih lica, da se ne kočoperimo u lavoru, već da ga primimo bez pomade, da se ne bi pomenutom još neko pridružio u Katangi.
S obzirom na prethodne izjave naše struke i igrača, a nakon prikazane sramote, uz podršku već notornih sudija, meni ovaj scenario ne deluje nemoguć.
Neću da aboliram nikoga, ali u našem fudbalu odavno najmanje ima samog fudbala.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Cane

Post by Cane »

Nemam nameru nikoga omalovažavati, takav mi je stil izražavanja, a ako se neko zbog toga osetio uvređenim izvinjavam se.
Mogući su naravno razni scenariji ali da bi se govorilo o nekom od njih bilo bi dobro da imamo bar koju evidentnu činjenicu a ne samo puko nagađanje koje uglavnom ovde preovladava.
Meni lično bi čak bilo lakše da prihvatim tu priču kako smo mi kao ozbiljan i jak sastav ali eto iz ovog ili onog razloga nekad se nekom sklonimo pa dobijemo po ušima jer je tako naredio neko iz uprave ili odakle god već. Taj scenario je jeziv, ali kažem kao navijač bi ga lakše svario od scenarija da smo pukli jer smo nesposobni, impotentni, pogubljeni, uplašeni ko p..kice, posvađani s loptom i taktikom itd.
Na žalost bojim se da je ovaj drugi scenario mnogo realniji što je po nas mnogo gore, a tu je objektivno mnogo veća krivica ne uprave nego nekih drugih koji primaju lepe pare za taj (ne)rad i (ne)umeće obezbeđene baš od strane uprave kakva god i koja god ona bila.
Ako se sad, kao što ovi sami ističu, redovno isplaćuju plate i sve drugo što je potrebno a na terenu dobijemo onaj jad onda po meni nema krivice uprave nego prvenstveno svih ovih "umetnika i stručnjaka" koji su u stanju da "filozofiraju" i palamude o svemu i svačemu ali ne i da potrče, prime nogom loptu, sastave bar dva pasa ili ih za 4 meseca treniranja ne nauče ničemu od toga.
fare

Post by fare »

Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Milan wrote: Mon Oct 03, 2022 1:18 pm
Milan wrote: Mon Aug 29, 2022 6:30 pm Ima li uprave u avionu?

Izgleda da nema. Muk...
Ево га :mrgreen: мада ништа конкетно, а не спомиње се ни титула :frown:

https://www.fkvojvodina.rs/jedinstvo-jace-nego-ikad/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply