Koliko god da su neki zadovoljni danasnjom prikazanom igrom,samo cinjenica da nemam 3 (kandidata) igraca za bodove govori suprotno.
Cumic 3 boda - zbog gola
U. Nikolic 2 boda - zbog neceg sto podseca na fudbal
Miletic 1 bod - ovaj jedan bod zaista nemam kome da dam,pa neka bude Miletic
Voja wrote: ↑Sat Nov 05, 2022 9:15 pm
Koliko god da su neki zadovoljni danasnjom prikazanom igrom,samo cinjenica da nemam 3 (kandidata) igraca za bodove govori suprotno.
Cumic 3 boda - zbog gola
U. Nikolic 2 boda - zbog neceg sto podseca na fudbal
Miletic 1 bod - ovaj jedan bod zaista nemam kome da dam,pa neka bude Miletic
Moglo bi i tako.
Mileticu bod za trud, ali ne sme toliko da gubi duele.
Da je dao gol sa 16m, dao bih taj bod Zuki Bazuki. Posto nije, onda nista.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3 Uroš Nikolić - namestio dovoljno šansi da se utakmica lagano dobije. Nažalost, nije imao s kim da igra večeras.
2 Čumić - najopasniji kao i obično. Svi su usporeni film pored njega. Nažalost, rešio je tek jednu od 4 dobre šanse. Čini mi se da mu grobarski trio UN, NN i Malbašić nisu ni dodavali u prvom poluvremenu.
1 Zukić - pokazao je nešto više od ostalih. Pamtićemo bar tu nesrećnu stativu.
Maki wrote: ↑Sat Nov 05, 2022 9:57 pm
3 Uroš Nikolić - namestio dovoljno šansi da se utakmica lagano dobije. Nažalost, nije imao s kim da igra večeras.
2 Čumić - najopasniji kao i obično. Svi su usporeni film pored njega. Nažalost, rešio je tek jednu od 4 dobre šanse. Čini mi se da mu grobarski trio UN, NN i Malbašić nisu ni dodavali u prvom poluvremenu.
1 Zukić - pokazao je nešto više od ostalih. Pamtićemo bar tu nesrećnu stativu.
Slazem se.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.