"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by slanobarac »

churguzijanac wrote: Sat Nov 12, 2022 9:12 pm
Voja wrote: Sat Nov 12, 2022 9:05 pm
slanobarac wrote: Sat Nov 12, 2022 7:56 pm PS: kapiten partizana je mnogo više zaslužio da ide u Katar. Dobro, on je levi bek ali mogao bi svašta da igra.
Mislis i on je bek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Inace slazem se,ako je nekog iz lige trebalo pocastiti odlaskom na SP to je onda Urosevic... dobar u odbrani,zajeban u napadu,dobar u Srbiji,zajeban i u Evropi.... Realno Erakovic da nema onakvu frizuru niko ga ne bi ni registrovao na terenu...
baš hteo da kažem nema vrhunskog fudbaleara sa mini val frizurom
Mladi ste vi i ne sećate se našeg Vladimira Trifunovića. On je igrao sa necom na glavi. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Otkako je na spisak reprezentacije Srbije, Piksi uvrstio Erakovića više lice sa poternice ne spominje Piksija. Jedno vreme je “svako malo” spominjao Piksija po medijima u negativnom smislu i osim toga u toku tih napada na Piksija, Mozzart Sport je botovao za Erakovića gde su bili svakodne?ni tekstovi o njemu i preuveličavanje prikazanog na terenu.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мишљења сам да је Богдан Планић поодавно заслужио позив за национални тим, нарочито сада кад смо ту танки као никад до сад.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

CRD FCV wrote: Sun Nov 13, 2022 12:50 am Мишљења сам да је Богдан Планић поодавно заслужио позив за национални тим, нарочито сада кад смо ту танки као никад до сад.
Planić je nažalost završio sezonu. Nakon što je napustio Maccabi i otišao da igra na Emiratima povredio se posle 2-3 treninga i završio sezonu…
1892

Post by 1892 »

Deep Purple wrote: Sun Nov 13, 2022 11:16 am
CRD FCV wrote: Sun Nov 13, 2022 12:50 am Мишљења сам да је Богдан Планић поодавно заслужио позив за национални тим, нарочито сада кад смо ту танки као никад до сад.
Planić je nažalost završio sezonu. Nakon što je napustio Maccabi i otišao da igra na Emiratima povredio se posle 2-3 treninga i završio sezonu…
Ne razumem uopšte logiku dečka da kao startni štoper tima koji je izborio LŠ ode i potpiše u UAE da igra tu banana ligu, umesto da je ostao i odigrao po dva meča protiv PSŽ, Benfike i Juvea
Come on you Reds!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@1892

Novac plus godine. Ima trideset godina kada do sad nije napravio “veću” internacionalnu karijeru neće nikad. Igrao je za lokalne velike klubove, dobra ino karijera. Trpeo onu budalu iz Steuau-e godinama.
Briga njega za tih nekoliko mečeva u LŠ ako je cena toga da je ne igra a uzme milione.
Možda neće deci moći da priča kako je igrao Lš ali je on prošao dosta u karijeri.

Nije on u Maccabiu imao neku ogromnu platu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Gledao sam danas Piksijevu konferenciju... kao da sam ja odgovarao :mrgreen: Covek rodio za ovaj nas forum,da ne kazem za klupu Vose jer je bas onakav profil za kojim tragamo.Kaze da mu nije najvazniji rezultat vec stil i nacin na koji se do njega dolazi,da mu ekipa zasluzi aplauze i kad izgubi,da uvek daju sve od sebe,svoj maksimum,pa i ako izgube cestitace protivniku. Prema njemu treba usmeriti sve novce koje imamo i dovest iga na nasu klupu. :) Iako priznacu uvek sam se vise divio Deji Savicevicu (koji je za mene najbolji igrac na svetu u istoriji fudbala - od svih igraca koje sam gledao sto uzivo sto na TVu)
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Voja wrote: Mon Nov 14, 2022 3:26 pm Gledao sam danas Piksijevu konferenciju... kao da sam ja odgovarao :mrgreen: Covek rodio za ovaj nas forum,da ne kazem za klupu Vose jer je bas onakav profil za kojim tragamo.Kaze da mu nije najvazniji rezultat vec stil i nacin na koji se do njega dolazi,da mu ekipa zasluzi aplauze.Prema njemu treba usmeriti sve novce koje imamo i dovest iga na nasu klupu. :)
Igrač trener, da uštedimo😉
Duplof

Post by Duplof »

churguzijanac wrote: Mon Nov 14, 2022 6:07 pm
Voja wrote: Mon Nov 14, 2022 3:26 pm Gledao sam danas Piksijevu konferenciju... kao da sam ja odgovarao :mrgreen: Covek rodio za ovaj nas forum,da ne kazem za klupu Vose jer je bas onakav profil za kojim tragamo.Kaze da mu nije najvazniji rezultat vec stil i nacin na koji se do njega dolazi,da mu ekipa zasluzi aplauze.Prema njemu treba usmeriti sve novce koje imamo i dovest iga na nasu klupu. :)
Igrač trener, da uštedimo😉
Mlađa sam generacija, gledao sam Piksijeve utakmice i poteze samo na YouTube, ali garantujem, kad bi se fizički pripremio, bio u 11 najboljih igrača lige! Naravno, ne bi igrao 90 minuta, i 10 mu je dovoljno da pokaže ko je gazda :D
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мени је Немања Максимовић једна мистерија. Квалитетом и игром нисам приметио да доприноси. Једино због чега би био позван је хемија у екипи и што делује да на тој позицији немамо бољег. Мада ко је видео голчину Гудеља пре који викенд рекао би другачије, ту је и Грујић али није стандардан.
Karlsson

Post by Karlsson »

Radoja dok je bio na vrhuncu karijere nije dobijao poziv, a sada na SP idu nekakvi Račići i Grujići.
Ne bih da pomislim da to ima veze sa tim ko je odakle potekao.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Radoja nije ni igrao nesto zadnjih godinu dana.Da je igrao pa da kazemo nesto, ovako nema osnove.Ta dvojica su tu i ovako samo da popune broj.I ako ne bude nekih kartona ili povreda verovatno neće ni igrati.
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote: Thu Nov 17, 2022 4:34 pm Radoja nije ni igrao nesto zadnjih godinu dana.Da je igrao pa da kazemo nesto, ovako nema osnove.Ta dvojica su tu i ovako samo da popune broj.I ako ne bude nekih kartona ili povreda verovatno neće ni igrati.
Trudio sam se da pogledam utakmice Levantea, zbog Radoje. Cesto je ili bio rezerva ili kao starter zamenjen u drugom poluvremenu. Nekad nije ni ulazio u igru.

Nekako mi je Radoja izgubio onu njegovu prepoznatljivost u igri. Defanzivno dosta dobro, ali ofanzivno slicno Topicu.
Medjutim, za Vosu bi bio premija na tom zadnjem veznom, ali ode u Ameriku.
A, mozda bi se i razocarali, kao sa Malbasicem? No, videcemo da li ce Malbasic biti na prolece onaj iz prvog mandata u Vosi. Dosta igraca, od nekadasnjeg imena, nas je razocaralo ove jeseni ( NN, Vitas, Baraj, a pomalo i Traore i UN, jer nisu bili na nivou kakav smo ocekivali).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Voja wrote: Sat Nov 12, 2022 9:05 pm
slanobarac wrote: Sat Nov 12, 2022 7:56 pm PS: kapiten partizana je mnogo više zaslužio da ide u Katar. Dobro, on je levi bek ali mogao bi svašta da igra.
Mislis i on je bek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Inace slazem se,ako je nekog iz lige trebalo pocastiti odlaskom na SP to je onda Urosevic... dobar u odbrani,zajeban u napadu,dobar u Srbiji,zajeban i u Evropi.... Realno Erakovic da nema onakvu frizuru niko ga ne bi ni registrovao na terenu...
Jedan Ristić nije imao mesta a da bude pozvan Urošević? Pa dobro bre ljudi :mrgreen:
Razumem da je problem minutaza u Portugalu, ali objektivno i bez jedne noge je Rile bolji od F.M. i S.U...
Inače, 50% pozvanih igrača za Katar su bivši igrači Crvene Zvezde...Terzić odradio pos'o :mrgreen:
Karlsson

Post by Karlsson »

churguzijanac wrote: Thu Nov 17, 2022 4:34 pm Radoja nije ni igrao nesto zadnjih godinu dana.Da je igrao pa da kazemo nesto, ovako nema osnove.Ta dvojica su tu i ovako samo da popune broj.I ako ne bude nekih kartona ili povreda verovatno neće ni igrati.
Pa nisam mislio sad da dobije poziv. Napisao sam da ga nije dobijao kada je bio na vrhuncu karijere.
Post Reply