Manje bi pogresio.Voja wrote: ↑Fri Oct 21, 2022 9:38 pmTo se slazem... evo sta bi tek sad pisali da je Turija predsenik,i da doveo PavkovaDeep Purple wrote: ↑Fri Oct 21, 2022 1:57 pmA jbg sad ne valja kad je sa navijačima, ne valja kad nije, ne valja ovo, ne valja ono. Ono što je do njega uradio je. Probudio je ljude. I pored rezultata kakvi su opet dolaze ljudi. Stvorio je budžet. Sredio je neke stvari u klubu. Doveo je i pod znacima navoda proverenog trenera ali se po svemu sudeći nije poklopilo. Jebiga koliko god da sam izrevoltiran raznim sranjima najveća greška bi nam bila da ga oteramo. Podložan je greškama i svi mi ih imamo u svojim sferama života.slanobarac wrote: ↑Fri Oct 21, 2022 8:52 am Vidim da je uprava pomerila liniju odbrane na sever "Karađorđa".
To je to, kad nemaš odgovore na krizu onda se dodvoravaš i skrećeš pažnju od nezgodnih pitanja. Zbiljić je studirao marketing.![]()
![]()

Dao bi vec 4-5 golova na centarsuteve nasih vihornih krila i bekova.

To sto ne daje golove u Arabiji je isto kao i za NN ovde. Nije se uklopio u ,,sistem".
PS
@021, ja sam za.
Posle 30 godina bauljanja i laznih obecanja, bilo bi najbolje.
Pa, najzad, a cela Srbija navija za dva beogradska kluba i divi se njihovim pobedama i pohvalama i medjima.
I ovako, jedva da pratim utakmice Vose, jer me je sramota Kluba.
Emocija vise nema. Tada lepo ne bih ni pratio domacu ligu.
A, oni sto misle da bi Novosadjani navijali za lokalne Gatovce i FKNS su namerno u ucinjenoj zabludi. Lepo bi, tada, ceo Novi Sad navijao za dva beogradska kluba i bila bi to savrsena ,,harmonija" u gradu.
Lepo bi im ljubimci dolazili jednom godisnje, kao na seosku slavu. Grad se sustinski pretvorio u veliko selo.