Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Uprava

Post by Turija »

Voja wrote: Fri Oct 21, 2022 9:38 pm
Deep Purple wrote: Fri Oct 21, 2022 1:57 pm
slanobarac wrote: Fri Oct 21, 2022 8:52 am Vidim da je uprava pomerila liniju odbrane na sever "Karađorđa".
To je to, kad nemaš odgovore na krizu onda se dodvoravaš i skrećeš pažnju od nezgodnih pitanja. Zbiljić je studirao marketing. :mrgreen:
A jbg sad ne valja kad je sa navijačima, ne valja kad nije, ne valja ovo, ne valja ono. Ono što je do njega uradio je. Probudio je ljude. I pored rezultata kakvi su opet dolaze ljudi. Stvorio je budžet. Sredio je neke stvari u klubu. Doveo je i pod znacima navoda proverenog trenera ali se po svemu sudeći nije poklopilo. Jebiga koliko god da sam izrevoltiran raznim sranjima najveća greška bi nam bila da ga oteramo. Podložan je greškama i svi mi ih imamo u svojim sferama života.
To se slazem... evo sta bi tek sad pisali da je Turija predsenik,i da doveo Pavkova :mrgreen:
Manje bi pogresio. :mrgreen:
Dao bi vec 4-5 golova na centarsuteve nasih vihornih krila i bekova. :D
To sto ne daje golove u Arabiji je isto kao i za NN ovde. Nije se uklopio u ,,sistem".

PS
@021, ja sam za.
Posle 30 godina bauljanja i laznih obecanja, bilo bi najbolje.
Pa, najzad, a cela Srbija navija za dva beogradska kluba i divi se njihovim pobedama i pohvalama i medjima.
I ovako, jedva da pratim utakmice Vose, jer me je sramota Kluba.
Emocija vise nema. Tada lepo ne bih ni pratio domacu ligu.
A, oni sto misle da bi Novosadjani navijali za lokalne Gatovce i FKNS su namerno u ucinjenoj zabludi. Lepo bi, tada, ceo Novi Sad navijao za dva beogradska kluba i bila bi to savrsena ,,harmonija" u gradu.
Lepo bi im ljubimci dolazili jednom godisnje, kao na seosku slavu. Grad se sustinski pretvorio u veliko selo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

https://www.fkvojvodina.rs/vosa-i-obrok ... oj-akciji/

O ovome se nije nigde čulo u medijima osim u 021. Svaka čast za ovaj potez!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

slanobarac

Post by slanobarac »

Ozbiljan demagog ovaj Zbiljić. Baš ozbiljan. "Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri"
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Karlsson wrote: Sun Oct 09, 2022 7:25 pm

E sad i ti ispljuva Rastavca. Ne sećam se kada je došao da je bilo negativnih reakcija. Uglavnom pozitivne i možda po koja neutralna. Lako je biti general posle bitke pa govoriti ''trebalo je ovako, trebalo je onako'', ''ovaj ne valja, onaj ne valja'', ''nazovi trener'' i slično.
Rastavac je došao kao renomiran i priznat trener. Nije tipičan srpski trener koji odlazi ili dobija dokaz nakon nekoliko kola, već ostaje u svojim klubovima po nekoliko sezona kako u Srbiji tako i u Grčkoj i upravi svaka čast što je dovela trenera sa takvom biografijom. Sad to što on nije uspeo kod nas je druga priča.
Zbiljiću ne mogu da zamerim ništa što se tiče vođenja kluba. Odrađen je odličan marketing, radi se na promociji kluba, dovedeni su novi sponzori, radovi na ''Vujadinu'', trener sa biografijom... Jedino mu zameram što je previše ložio navijače i obećavao nerealne stvari od samog starta kao pravi političar. Čak je i Marko Jovanović odradio dosta dobar posao. Ne savršen, ali dobar. Rastavac je taj koji je skroz podbacio. I da nemaš desetku ne smeš sa jednim Nikolićem, Simićem, Čumićem, Malbašićem, Barajom da gubiš olako bodove protiv donjih timova, da na osvojiš ni bod protiv glavnih konkurenata za vrh tabele. A uz to nismo ni gurali ni jednog našeg klinca od čije prodaje bi trebalo da se finansiramo.

Redak realan prikaz zadnjih nekoliko meseci.
Pozitivno i negativno.
Bez tipičnog forumaškog kukanja i ekstremnih emocija.
Turija

Post by Turija »

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ovaj još samo nije nikad bio predsednik skupštine stanara moje zgrade.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Ovaj čovek na čelu uprave je mnogo veće zlo od onog Samardžića. Uzjahao kao njegov mentor što je uzjahao Srbiju. I dok nas skroz ne sjebe neće stati. Trpeti ovakvog trenera je zločin prema klubu. Da ne pričamo o "zlatnoj koki kluba".
Turija

Post by Turija »

I uprava od gromoglasne najave do zabrinjavajuce i potpune tisine.
To je tako kad Klubu nedostaje znanja i postenog upravljanja, strategija, operativni plan i stabilnost, vec se ide iz krajnosti u krajnost ad hoc.
Maki

Post by Maki »

slanobarac wrote: Thu Nov 10, 2022 11:53 am Ovaj čovek na čelu uprave je mnogo veće zlo od onog Samardžića. Uzjahao kao njegov mentor što je uzjahao Srbiju. I dok nas skroz ne sjebe neće stati. Trpeti ovakvog trenera je zločin prema klubu. Da ne pričamo o "zlatnoj koki kluba".
+1
Sve rečeno!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... lnika.html
Preminuo Dragoljub Samardžić, nekadašnji predsednik Voše i savetnik gradonačelnika

Dragoljub Samardžić, bivši predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina, Aerokluba Novi Sad i nekadašnji savetnik Miloša Vučevića, preminuo je jutros, u 74. godini.
Preminuo Dragoljub Samardžić, nekadašnji predsednik Voše i savetnik gradonačelnikaFoto: FK Vojvodina
Javnost je o smrti Samardžića obavestio Fudbalski klub Vojvodina.

Dragoljub Samardžić je bio dugogodišnji predsednik Aerokluba Novi Sad, dok je u trenutku kada je Voša osvojila drugi trofej Kupa Srbije u klupskoj istoriji, bio član Upravnog odbora. Nakon toga je postao predsednik kluba.

Osim toga, Samardžić je prethodno bio i savetnik za investicije bivšeg gradonačelnika Miloša Vučevića.

Njegov život obeležio je sport. Bio je golman u Vojvodine, a kao jedan od najmlađih u timu, bio je deo ekipe koja je 1966. godine osvojila titulu šampiona Jugoslavije. Karijeru je nakon toga nastavio u Holandiji.

Početkom 21. veka Samardžić je bio sportski direktor Vojvodine.

"Njegovoj porodici, prijateljima, Gradu Novom Sadu i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće", saopštio je klub.

Vreme i mesto komemoracije i sahrane biće poznati naknadno.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Neka mu je laka crna zemlja…
Turija

Post by Turija »

Iznenadjujuca tuzna vest.
Slava mu.
Saucesce porodici.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Tue Nov 29, 2022 1:49 pm Iznenadjujuca tuzna vest.
Slava mu.
Saucesce porodici.
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Odgledao sam deo intervjua Zbiljića datog novosadskoj tv i samo još više ostao u uverenju da je taj čovek običan demagog. Čak mi se čini i da je pomalo drzak, onako kao i njegov gazda. Nisam znao da mi zapravo igramo sistem gde se 6 meseci uvežbavamo zatim godinu dana igramo i tek tamo bi trebali biti neki rezultati. Isto tako i na tv su objavili u maju da će penzije biti povećane u novembru a penzioneri ih dobili u decembru. U međuvremenu inflacija sve to pojela. Tako ćemo i mi proći sa ovim stručnjakom.
Post Reply