Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Naravno da nije uporedivo ali zašto se stalno ponavlja ta priča Čukarički ovo, Čukarički ono kada se slažemo da nije uporedivo. A opet eto taj Čukarički bez te presije koju mi imamo i sa sve kontinuitetom koji imaju nisu imali nešto bolju polusezonu u odnosu na nas.
slanobarac

Post by slanobarac »

Na Čuku treba gledati kao na sportskog rivala a ne uzora. Mnogo vode Dunavom treba da prođe da bi nam se samo približili a ne da steknu ime kao što mi naše s ponosom nosimo. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Bas zato mi je i krivo sto nasi rivali za to trece mesto imaju bolju transfer politiku, nema to veze sto su ta dva kluba bivsi zonasi. Tema je transferi, a ne usporedba da li smo veci klub od Cuke i TSC-a. Naravno da jesmo i u skladu sa tim ocekujem da i na terenu pokazemo da smo veci klub, a ne da u ovako bitnoj sezoni prokockamo tu veliku sansu.
Uprava napolje!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne razumem to nipodaštavanje bilo kog kluba. Zato što su bivši zonaši i povremeni drugoligaši, ne treba da imaju prava da se organizuju i nadmeću za bolje rezultate? Zašto onda lepo ne podelimo klubove u kaste, zatvorimo sve i onda svako igra "sa sebi ravnima"? Samo da vam se popiškim na sneška, "nama ravni" ne bi bili najveći klubovi, sa kojima sanjamo da ćemo jednog dana igrati, ne bi bili ni klubovi srednjeg sloja evropskog fudbala. To što se mi ložimo da nam je istorija svetla(i ja sa vama), to je naš problem. Mi smo ono što se kod nas u društvu zove niža srednja klasa. Nismo baš sirotinja, al smo eonima daleko od bogataša. Letovanje i zimovanje se mogu iskombinovati, al zato svoje ostrvo nikako nemamo. Tako da, zajebite već jednom to izigravanje nekog noblesa i počnite stvari da posmatrate kroz perspektivu trenutka u kojem smo. Da li treba da im se divimo? Nikako. Da li treba da kažemo da su za naše poljane i pavijane pojam organizacije? Bogami da. I dodatno, prebacivati nekome da je ikebana klub bez motiva je licemerno do jaja, ako se uzme u obzir da vladajućem klubu(menjaju se zadnjih 30ak godina) služimo da bi uperili prstom u nas kao dokaz o poštenju, kad god se spomene neregularnost prvenstva i kaljuga u kojoj nam je fudbal.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

@Rabba
Evo znatiželjan sam da pročitam nešto više o organizaciji ta dva kluba. Kako im uspeva da tako dobro funkcionišu kako kažeš?
Sve čisto, onako sportski, grupa entuzijasta se okupila oko lepe ideje?
PS:Čuka i tsc nikada neće biti na nivou Niša, Kragujevca, Kruševca a pogotovo Vojvodine.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Wed Feb 01, 2023 5:49 pm PS:Čuka i tsc nikada neće biti na nivou Niša, Kragujevca, Kruševca a pogotovo Vojvodine.
Zasto tako mislis? Bar je u sportu moguce preko noci postati bog i batina.E sad druga je stvar na kom principu trenutno funckionisu TSC i Cuka!? Sa ovakvim stanjem u svim sferama u drzavi,jednostavno je bar za mene nemoguce da poverujem da postoje timovi koji koji rade sve cisto,transparentno i posteno. I zato ne idealizujem ni ta dva kluba. Smatram da su samo produkt trenutnog vremena.Ali isto tako ne verujem da smo mi kao nesto gospodskiji ili posteniji klub od bilo kog drugog u ligi. Sve je to jedna bara
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

slanobarac wrote: Wed Feb 01, 2023 5:49 pm Sve čisto, onako sportski, grupa entuzijasta se okupila oko lepe ideje?
Pitaš samo za Čukarički i TSC ili može pitanje da se proširi i na Post Skriptum klubove?

Nemoj da se zajebavamo, u našem celom klubu nema osobe bez svinjski debelog dosijea, osim možda kafe-kuvarica, od devedes' prve. Navedi mi evo onda razliku između Post Skriptum ekipa i Čuke i TSC? Sada. Ne 1978.

Što se organizacije tiče, organizacija im je pojednostavljena verzija pokojnog Bate Kan-Kana, a još tužnije u toj konstataciji je da je pavijanima koji nas vode i to viša nauka.

Edit: Krenuh da odgovaram, prilikom slanja poruke videh da je @Voja odgovorio u međuvremenu. Voja objasnio.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba

Od reči do reči potpisujem.

To što smo istorijski veći ne znači da treba nipodoštavati sve oko nas. I ne znači da ti klubovi neće postati veći od našeg. Nismo se mi kao ni oni “iznad” nas pretplatili na uspehe. I trebaju klubovi da se menjaju u vrhu.

@Voja

Imt vodi Dunjić u ozbiljnoj je sprezi sa ciganima da ne detaljišem uglavnom Čukarički nije privatan kao što mnogo ljudi ovde misli, postoji tu jak trougao zvezda - Čukarički - Imt
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Wed Feb 01, 2023 6:16 pm ... Čukarički nije privatan kao što mnogo ljudi ovde misli, postoji tu jak trougao zvezda - Čukarički - Imt
5 minuta pošto sam ovo pročitao, ide vest

https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... ima-485916
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote: Wed Feb 01, 2023 6:26 pm
Deep Purple wrote: Wed Feb 01, 2023 6:16 pm ... Čukarički nije privatan kao što mnogo ljudi ovde misli, postoji tu jak trougao zvezda - Čukarički - Imt
5 minuta pošto sam ovo pročitao, ide vest

https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... ima-485916
Ma neke stvari se iz aviona vide.Ono sto meni nije jasno i nikako da razumem je: kako recimo skolovan,elokventan,strucan kadar,posten kadar (sve su to moje pretpostavke) izadje javno i pohvali tako neki klub i navede ga kao primer dobre organizacije,uredjenja i kao nekog ko treba da bude vodilja ostalim klubovima!? O cemu je tu rec? Ne bih da imenujem nikog,ali ima i svetski priznatih srpskih imena koji navode neke nase klubove kao primer koji treba slediti
Image
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Svi nasi klubovi su mutni, pa i nas. Ovo nipodistavanje nasih konkurenata nam je kroz istoriju dolazilo glave, kako nama tako i reprezentaciji. I ja bih voleo da su umesto ta dva kluba nasi rivali Sarajevo i Dinamo Zagreb, ali od stare slave se ne zivi. Hoce li nam stara slava doneti trece mesto? Nece. Ostavimo prosli vek po strani.
Sto se tice linka iznad, nemam nista protiv. Njihovo razmisljanje je da im dodju pojacanja koja ce im doneti to trece mesto, pa makar i na pozajmicu. Ne bih dublje ulazio u njihove odnose. Zasto i mi nismo doveli Makarica? Kao zelimo ciste papire? On nam ne treba, ali nam treba onaj Bogdanovic ili kako se vec zove.
Uprava napolje!
slanobarac

Post by slanobarac »

Sve ste u pravu i ne poričem to ali vi govorite o ovom trenutku. Ovoj baruštini i blatu u kojoj se svi valjamo. Ja govorim o tradiciji, imenu, renomeu itd. Ima nas koji pamtimo i neku drugu Vojvodinu koja je sticala ugled i ime dok su ovi bg zonaši igrali po livadama nedeljom pre podne. Kad oni budu igrali takmičarske utakmice po Evropi sa ekipama sa kojima je Voša igrala i kad iznedre igrače kakve smo mi imali onda možemo pričati. Dotle su oni samo bg zonaši i aik Topola, stabilan vojvođanski klub. Ne bih bio siguran da i ovi neće završiti kao neki bsk, Badnjevac, Mladi milicionar,Železnik....Sećate ih se, verovatno.
Turija

Post by Turija »

Nikoga mi sportski ne potcenjujemo, kad je to sve stvarno sportski.
Drugo, odavno ni Vosa nije nista bolja od njih i daleko je od nekadasnje. Zbog toga je i prisutno veliko razocaranje njenih navijaca.
Zato ovde i toliko pisemo, boreci se da bude bolja, da bude kao nekad. Ali, slabo se to prima u Klubu.

Da li ce ova dva pomenuta kluba izdrzati test vremena kao Vosa?
Ako sve ostane isto, hoce i to pre Nisa, Krusevca i Kragujevca, jer iza njih stoje dva prestolna grada. Blizancima je daleko isplativije da imaju filijale u svom gradu, nego negde izvan.
Eto, odose ova dvojica u Cukaricki casom. Ipak sa Vosom ne moze bas tako. Ometa tu lakocu renome kluba i tradicija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Renome i tradicija neka se pokažu u subotu od 16h. Tada neka se pokaže ta patkometrija. Daš dva gola, pobediš nula - dva, pokažeš tradiciju i renome.

Nedelju dana pišu o Siniši i niko ne zna da spomene da je igrao za nas. Sramota !

Čumiću ako čitaš ovo, stavi im gol, skini dres i neka tamo stoji: “Siniša ovo je za tebe”.

Je**te im Nani, Naninu toliko od mene.

Ja da igram u subotu bio bih isključen u petoj minuti, uleteo bih u Borjana glavom posle nekog kornera, centaršuta a može i bez lopte ko ga j**e :D
Gospoda možemo da budemo i neki drugi put.

A naši manekeni neka budu pametniji od mene i završe kompletni utakmicu sa pobedom.
Duplof

Post by Duplof »

Deep Purple wrote: Wed Feb 01, 2023 8:22 pm
Ja da igram u subotu bio bih isključen u petoj minuti, uleteo bih u Borjana glavom posle nekog kornera, centaršuta a može i bez lopte ko ga j**e :D
Gospoda možemo da budemo i neki drugi put.

A naši manekeni neka budu pametniji od mene i završe kompletni utakmicu sa pobedom.
Mislim da bi 99% foruma (osim cigančeta :D ) dobilo barem crveni i dve utakmice zabrane igranja, ali ne zbog nekih mesarskih startova nego iz borbenosti koja je u ovoj ligi zabranjena protiv njih i crnog blizanca! Ponekad mi bude žao što se nisam posvetio fudbalu ozbiljnije, da mi cilj bude dres Voše ili gol blizancima. Naravno, ovo prvo je primat, a drugo bonus! :D
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply