Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Marketing kluba

Post by Turija »

Milan wrote: Tue Jan 31, 2023 1:15 am Bio sam do Murketa danas i zena tamo se raspricala nicim izazvana. Kaze da samo Vošino prodaju od kada su ubacili stvari. Prvi put posle 30 godina imaju saradnju sa klubom, cekali to kao ozebli sunce. Ljudi koji su digli ruke od kluba dolaze da kupuju, stranci dolaze i samo Vošine uzimaju…

Neka se nastavi, a cujem da se priprema polako jos dosta toga.
Drago mi je cuti :lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Ideja za klub: nađite neku firmu koja će praviti posebna pića sa Vošinim motivima. Trenutno na stadionu možete uzeti sokiće i grickalice koje možete kupiti u bilo kojoj radnji, a odlazak na stadion treba da bude poseban događaj na kome ćeš, između ostalog, popiti sok, pivo, šta god, koje je jedinstveno i to samo na našem stadionu! Slično bi se moglo uraditi sa grickalicama, pa kad se jednog dana otvori radnja na stadionu, neka se i tu može nabaviti. Imamo ugovor sa vodom Vrnjci, što ne bi mogli napraviti neke flašice dizajnirane za naše utakmice? To su sitni detalji, ali isto tako klub na taj način obraća pažnju na svoju publiku.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Duplof wrote: Thu Feb 02, 2023 11:05 am Ideja za klub: nađite neku firmu koja će praviti posebna pića sa Vošinim motivima. Trenutno na stadionu možete uzeti sokiće i grickalice koje možete kupiti u bilo kojoj radnji, a odlazak na stadion treba da bude poseban događaj na kome ćeš, između ostalog, popiti sok, pivo, šta god, koje je jedinstveno i to samo na našem stadionu! Slično bi se moglo uraditi sa grickalicama, pa kad se jednog dana otvori radnja na stadionu, neka se i tu može nabaviti. Imamo ugovor sa vodom Vrnjci, što ne bi mogli napraviti neke flašice dizajnirane za naše utakmice? To su sitni detalji, ali isto tako klub na taj način obraća pažnju na svoju publiku.
Bravo!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

@Deep purple

Нажалост тако је, нема много пара у кошарци. Нама би зато циљ требао да буде АБА 2, за то би клуб као Воша морао да има пара. СД Војводина би требао да има стратешки развој па тиме и буџет, Србијагас би могоа да издвоји довољно новца да се клуб одржи у том такмичењу. Бенефит тога би био значајан. Кошарка нам страшно недостаје у нашем граду.
Такође добра идеја да на друштвеним мрежама дође до уједињења. Овако раздвојени не може се урадити много на том пољу, рукомет, ватерполо, па и одбојка и кошарка су практично невидљиви.
Значајан би био повратак рукомета и ватерпола на СПЕНС. Па да спикер на Карађорђз позове навијаче да се после утакмице запуте на дешавања пар метара од стадиона. Све ово не тражи много, па макар и да нисмо у тој АБА 2 лиги.

@Duplof

За почетак ту је Малајац, од њега би се могло почети. Неки амблем на кесе за кокице би већ био значајан.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Duplof wrote: Thu Feb 02, 2023 11:05 am Ideja za klub: nađite neku firmu koja će praviti posebna pića sa Vošinim motivima. Trenutno na stadionu možete uzeti sokiće i grickalice koje možete kupiti u bilo kojoj radnji, a odlazak na stadion treba da bude poseban događaj na kome ćeš, između ostalog, popiti sok, pivo, šta god, koje je jedinstveno i to samo na našem stadionu! Slično bi se moglo uraditi sa grickalicama, pa kad se jednog dana otvori radnja na stadionu, neka se i tu može nabaviti. Imamo ugovor sa vodom Vrnjci, što ne bi mogli napraviti neke flašice dizajnirane za naše utakmice? To su sitni detalji, ali isto tako klub na taj način obraća pažnju na svoju publiku.
Sto se marketinga (mislim na suvenire) tice tu nam ja stvar najvise olaksana,jednostavno ne treba nista da izmisljamo,da budemo drugaciji od drugih,dovoljno je samo kopirati bilo koji ozbiljniji klub.Milion je ideja... samo treba volja i realizacija
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Duplof

Post by Duplof »

Gospodski potez, svaka čast!

Edit: Nažalost, o ovome se neće toliko ni pisati ni pričati, jer će sav fokus biti na ciganima... Neka to bude motiv igračima da izginu na terenu!
slanobarac

Post by slanobarac »

Godpodski potez bi bio da je delegacija kluba prisustvovala sahrani i položila dres na sanduk pokojnika. Barem to. Ovako mi ovo liči na posipanje pepelom. Nadam se i želim da maleni bolesnik pregrmi bolest.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uri/442520

Kakva cenzura…

Bože koliko se sve crta da ih dobijemo i da im ovo bude šamar decenije.
Turija

Post by Turija »

Zasto na nasem dresu, poklonjenom porodici Mihajlovic, nije broj 7?
Sinisa je igrao u Vosi sa tim brojem na ledjima.
Last edited by Turija on Sat Feb 04, 2023 5:17 pm, edited 1 time in total.
Stexman

Post by Stexman »

Zato smo smo p***e ulizicke eto zasto. Sramota je i da nase navijwce drkaju vec sat vremena i vozaju oko rupe i ne pustaju ih na stadion.

I niko da rec kaze o tome.
N13

Post by N13 »

Jeste da traje 15 minuta, ali vredi pogledati svaki sekund (tacnije od 2:35 pa na dalje).
Kako jedan ozbiljan klub jednom svom navijacu priredio iznenadjenje, ostvarenje sna.
Pravo iskustvo za jednog obicnog coveka da u jednom danu iskusi potpisivanje ugovora za klub koji voli, obavi preglede, upozna trenera, igrace, bude deo tima na medjunarodnoj utakmici, bude poslat na zagrevanje, debituje i postigne gol, i proslavi pred punim stadionom... sve u istom danu. Kakvo iskustvo.
A svi smo mi sanjali jos kao klinci da jednog dana igramo za klub koji volimo, postizemo gol i slavimo sa publikom, zar ne? :)

Koliko smo mi samo daleko od ozbiljnog kluba... sto se svega tice
PS, znam da ovo nije klub sam organizovao sve, vec komicar i voditelj Michael McIntyre... ali klub je omogucio.

Duplof

Post by Duplof »

Auuuu naježio sam se, veliko bravo za sve! Da se desi ovo nekom od nas na Karađorđu, verovatno bismo gledali da li je u pitanju skrivena kamera :)

Šmekerski odrađeno, njima je to sitnica i lep marketing, a ovaj čovek će taj dan pamtiti zauvek!
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Nastavljena akcija Ti si naša prva ljubav, odnosno obilazak Voše po osnovnim školama,ovaj put u Bukovcu , mislim da je od krucijalnog značaja pored NS-a, obići sva mesta oko grada, ima nas dosta preko brda, a nikad klub ništa na ovu stranu nije radio,a odavde dolazi veliki broj navijača na sve tribine.
Milan

Post by Milan »

Ovo je vrhunska stvar i treba je forsirati u krug do iznemoglosti. Pogledajte samo tu navalu kad se dele ove sitnice. Garantujem da samo tim potezom nekoliko malisana pocne da navija za Vošu. Mora se biti i malo perfidan u privlacenju omladine, a zatim to treba negovati dok se korenje ne uhvati. Sve u svemu, bravo za marketing i ovu akciju!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply