Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

slanobarac wrote: Wed Feb 01, 2023 8:00 pm Sve ste u pravu i ne poričem to ali vi govorite o ovom trenutku. Ovoj baruštini i blatu u kojoj se svi valjamo. Ja govorim o tradiciji, imenu, renomeu itd. Ima nas koji pamtimo i neku drugu Vojvodinu koja je sticala ugled i ime dok su ovi bg zonaši igrali po livadama nedeljom pre podne.
A vreme je takvo da za 48 sati bilo koji klub u Srbiji moze da se ugasi,da ga vise nema. I zamisli to bude Vosa,za 5-10 godina niko od novih generacija ne bi znao ni da je postojala,isto kao kada bi im sad pricao o flopi disku,Rud Gulitu ili bilo cemu. A Cuka bi bila treca u zemlji i eto ga,dzaba tradicija,ime,renome.... o tome ti pricam,zivimo u vremenima kada je sve moguce,a i istorija postala itekako promenjiva kategorija
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Лично никада нећу гајити неке симпатије према том Чукаричком, њих годинама долази да гледа ужа фамилија играча, поред тога што имају добре резултате, играју европу, а београд није мали град. То само показује да се не може на силу нешто направити, са парама, а без неке историје. Чуку од пре памтим по серији "Бољи живот" и Бранду Гагићу, чак је и тад било више гледалаца (статиста).
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote: Wed Feb 01, 2023 5:35 pm Ne razumem to nipodaštavanje bilo kog kluba. Zato što su bivši zonaši i povremeni drugoligaši, ne treba da imaju prava da se organizuju i nadmeću za bolje rezultate? Zašto onda lepo ne podelimo klubove u kaste, zatvorimo sve i onda svako igra "sa sebi ravnima"?
Zamena teza.

Ne radi se o tome da ovaj ili onaj nema pravo da se nadmece nego da za klubove bez tradicije nivo ocekivanja i pritisak za rezultatima nije ni blizu kao kod onih koji imaju nekakvu istoriju iza sebe i prati ih vise od tri navijaca koji nisu u uzem srodstvu sa nekim iz kluba. Evo ja prvi skidam kapu i Cukarickom i TSC na rezultatima koje ostvaruju u zadnje vreme ali cinjenica je da ono sto je za njih veliki uspeh mi za nas smatramo jedva zadovoljavajucim ili cak i neuspehom. Jbg tako je, i oni taj pritisak jednostavno nemaju. I jos puno moraju da imaju uspeha - ne samo po njihovim merilima, nego i prema nasim - dok ne budu dosli u istu situaciju da nekakva druzina ludaka sa tribine pizdi sto su "vecito treci" ili tera i trenera i upravu ako se svake sezone ne izbori izlaz u Evropu. Mi kad izgubimo od npr. Surdulice j***mo mater sestru zenu decu igracima, oni kad izgube jbg desava se nikom nista. Takav pritisak kod njih ne postoji. To je sustinska razlika izmedju nas i njih, i to sve sa nama u ovakvom cabru u kakvom smo vec zadnjih X godina.

A ne da nismo vrh Evrope, realno nismo ni ta niza srednja klasa. Ni mi, ni TSC ni Cukaricki. Ja sam svojevremeno u podrucnim ligama gledao i kvalitetniji fudbal i bolje fudbalere nego ovo sto sada trci po ding-dong poljanama. Da za blizance ne vaze nekakva druga pravila zbog kojih ne mare za novac i kupuju sve sto im se prohte pa tako stvaraju laznu sliku o stvarnoj snazi domaceg fudbala ding-dong bi se danas kotirao negde tamo sa Moldavijom i Litvanijom otprilike. Ovde nema sveukupno 10 krstenih fudbalera u celoj zemlji. A nekad smo vazili za rasadnik talenata, evropske Brazilce...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

A zasto mislite da TSC i Cuka nemaju pritisak ove sezone? Kako mi igramo i kakve izjave ima nas Trener deluje da mi nemamo nikakav takmicarski pritisak. Nama je kanda isto da li cemo biti treci ili osmi.
To sto nemaju navijace, pa nema ni MTK, pa ko moze za njih da kaze da su nebitan klub?! Da TSC uzme titulu, itekako bi se o njima pricalo, niko ne bi spominjao sto nemaju istoriju. Nama treba lep stadion, jer vise ni najlepsi stadion nemamo u Vojvodini, za pocetak. Sramota je da igramo evropu van NS. Treba da poboljsamo i to mnogo transfer politiku, tu ne mislim da treba samo da prodajemo nase bisere, vec da poboljsamo skauting igraca koji su dobri a bez kluba,tj. obestecenja, ako vec nemamo para (a imamo).
Uprava napolje!
slanobarac

Post by slanobarac »

Voja wrote: Wed Feb 01, 2023 11:16 pm
A vreme je takvo da za 48 sati bilo koji klub u Srbiji moze da se ugasi,da ga vise nema. I zamisli to bude Vosa,
Ne mogu da zamislim jer to se ne može desiti. I neće se nikad desiti, kao što se neće ni blizanci ugasiti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Thu Feb 02, 2023 8:45 am
Voja wrote: Wed Feb 01, 2023 11:16 pm
A vreme je takvo da za 48 sati bilo koji klub u Srbiji moze da se ugasi,da ga vise nema. I zamisli to bude Vosa,
Ne mogu da zamislim jer to se ne može desiti. I neće se nikad desiti, kao što se neće ni blizanci ugasiti.
Tacno.
Vojvodina moze da tavori, sto je najgore po nju, medjutim, nece je nikad ugasiti, kao ni blizance. Ona treba blizancima za ,,jacanje misica", iako ne pruza otpor, jer otpor pruza nekadasnji renome.

Vosa se nalazi u pat poziciji iz koje ne moze izaci, ali da ne kazem ono: nikad ne kazi nikad.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Да се не дужи даље оф топик, само да кажем да се слажем са Рабиним речима.
Uvek sa tobom wrote: Wed Feb 01, 2023 11:33 pm Чуку од пре памтим по серији "Бољи живот" и Бранду Гагићу, чак је и тад било више гледалаца (статиста).
Био је то чувени ФК Метеор а серија "Породично благо", антологијска утакмица.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Istocno stajanje wrote: Thu Feb 02, 2023 7:30 am Da TSC uzme titulu, itekako bi se o njima pricalo, niko ne bi spominjao sto nemaju istoriju.
Upravo je u tome i poenta, prvo treba da uzmu titulu / neki trofej / naprave rezultat u medjunarodnom takmicenju i time stvore sebi istoriju da bi se o njima pricalo i da bi se od njih ocekivalo ono sto mi po automatizmu ocekujemo od Vose cak i kad je realno u kanalu i svetlosnim godinama daleko od rezultata...

Realno oni jesu ispred nas u ovom momentu i rezultatski i organizaciono ali su opet ocekivanja i percepcija toga drugaciji upravo zbog te istorije koja sa sobom donosi i omasovljavanje navijaca (OK, realno samo dva kluba u Srbiji imaju istinski masovne navijacke pokrete i mi nismo modju njima, ali smo i ovako srozani i dalje daleko ispred mnogih drugih upravo zahvaljujuci istoriji) i konstantna ocekivanja za rezultatom. Kao sto rekoh, ono sto oni sebi pisu kao veliki uspeh (npr. 3. mesto) za nas je ocekivano i cak smatramo neuspehom i popizdimo kad ga ne ostvarimo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Karlsson

Post by Karlsson »

Mladost GAT dovela reprezentativca Togoa koji ima skoro 100 utakmica u portugalskoj prvoj ligi i u najboljim je fudbalskim godinama, a mi smo doveli Vuka Bogdanovića koji ima 100 minuta u našoj Superligi i niko nije čuo za njega.
Karlsson

Post by Karlsson »

Italijani pišu da pregovaramo sa Bolonjom oko prodaje Kabića. Da li im je zato Zbiljić bio u poseti?

Milan

Post by Milan »

Ovi kako su krenuli, prodace sve iz kluba izmedju 17 i 22 godine…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako sam dobro razumeo vode se pregovori za letnji transfer, a navodno su i Torino i Atalanta zainteresovani.

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... na-1789115
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Tue Feb 07, 2023 12:06 am Ovi kako su krenuli, prodace sve iz kluba izmedju 17 i 22 godine…
Hoce li ostati neki mladi reprezentativac iz FC ,,Vujadin Boskov"?
Sta je ovo? Sajamska rasprodaja najtalentovanije dece?
Kad ste vesti u marketingu i trgovini, prodajte npr. Zukica i Topica, pa dovedite kvalitetnu 10ku. Lako je prodati (poklanjati) mlade reprezentativce. To bi svaka baba sa pijace mogla.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako ništa drugo raduje što su naši igrači ponovo posle dužeg vremena interesantni klubovima iz liga Petice.
Turija

Post by Turija »

Karlsson wrote: Tue Feb 07, 2023 11:19 am Ako ništa drugo raduje što su naši igrači ponovo posle dužeg vremena interesantni klubovima iz liga Petice.
Uvek su dobri igraci interesantni. Problem je sto ih dugo nismo imali i sto sad, kad ih imamo, prodajemo ih cim se ,,prokljuve".

Daleko je danas italijanska liga od one iz 90ih godina proslog veka, ali uvek je interesantna i blizu evropskog vrha. Da li u 5 ili 10, ne menja mnogo stvari.

Medjutim, treba i Vosa da udje u taj evropski fudbal. Ako se prodaju najbolji i najperspektivniji, kako onda mozemo u to drustvo?

Drugo, svi navijaci najvise vole da gledaju na terenu sto vise igraca iz svojih redova, a pojacanja (sa strane) na mestima gde ih nema ili gde su ona jos kvalitetnija od nasih postojecih.
Post Reply