21. kolo: VOJVODINA - Kolubara 3:0 (0:0)
-
Re: 21. kolo: VOJVODINA - Kolubara, subota 16h (A7)
Da bi bod sa Marakane bio verifikovan, mora da se pobedi danas..Vidimo se na Karadjordju 

Sta ces ti na Karadjordju?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Neka ga, mozda dovodi dete, koje ce navijati za Vosu.
Mi moramo, kako znamo, uzeti 3 boda. Rezultati Cukarickog i TSC nas primoravaju da na svakoj utakmici uzmemo 3 boda i njih pobedimo.
Vise, danas brine sudija, nego zvezdas na tribini.
Mi moramo, kako znamo, uzeti 3 boda. Rezultati Cukarickog i TSC nas primoravaju da na svakoj utakmici uzmemo 3 boda i njih pobedimo.
Vise, danas brine sudija, nego zvezdas na tribini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Ubacio ti Voja crvića u glavu.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Da, tandem Lalat- Voja
Medjutim, nije bez osnova. No, videcemo ubrzo.

Medjutim, nije bez osnova. No, videcemo ubrzo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov

Inace ja volim fudbal koji igra Kolubara pa tako da necu biti tuzan ni ako daju koji... Ocekujem lep mec sa brdo sansi i dosta golova

- slanobarac
To sa sudijom je baš
. Šta taj može nama ili bilo kome da pomogne ili odmogne? Da ga nije Orban angažovao?
Ne bih ja slušao Lalatovića. Zbog mira i psihičkog stanja. Jako me podseća na jednog čoveka.

Ne bih ja slušao Lalatovića. Zbog mira i psihičkog stanja. Jako me podseća na jednog čoveka.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Link molim vas?
Radim a sajt gde ja gledam streamove neće nešto.
Radim a sajt gde ja gledam streamove neće nešto.
U ovih prvih par minuta utisak mi je identican kao proslog vikenda iz one rupe. Dobro smo postavljeni, dobro trcimo, trudimo se, vidi se da postoji i neka ideja sta i kako treba, ali su nam igraci jezivo slabi s elementarnom fudbalskom tehnikom - slab prijem, nekontrolisani pasovi, neprecizni sutevi... Iz generacije u generaciju u domacem fudbalu stasavaju sve slabije tehnicki potkovani igraci. Tuga.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
@Deep
Ja gledam na areni, ne mogu ti pomoci, ali ne propustas nista. Sve si vec do sada video. A, i Radoye ti opisao.
PS
Samo jos da nam ne ucackaju jedan.
Igru nam organizuju stoperi i bekovi. Onda znas kako to izgleda.
Ja gledam na areni, ne mogu ti pomoci, ali ne propustas nista. Sve si vec do sada video. A, i Radoye ti opisao.

PS
Samo jos da nam ne ucackaju jedan.
Igru nam organizuju stoperi i bekovi. Onda znas kako to izgleda.
Last edited by Turija on Sat Feb 11, 2023 5:44 pm, edited 1 time in total.
Gledam uživo utakmicu. Broj gledalaca, igra, zalaganje, ideje...
Mislim da je vreme da se Stara Dama rasformira, ugasi, ovo je rečju velika sramota! Nije dovoljno da odu Rastavljači, Neozbiljići , Bahatovići. Treba da odu svi!
Mislim da je vreme da se Stara Dama rasformira, ugasi, ovo je rečju velika sramota! Nije dovoljno da odu Rastavljači, Neozbiljići , Bahatovići. Treba da odu svi!
-
Ubaciti N.N. u drugom poluvremenu, on jedini nesto zna sa loptom, ovo je tuga gledati.
- Deep Purple
Gledam, stigao sam u stan. Zukić dečko ništa ne zna…
Pa, receno je iz Kluba da nam je on najvece pojacanje, posle ovih priprema

Zato su prestali da traze 10ku, koju, ustvari, nisu ni trazili.

Prvi put otkad gledam Vošu, idem na poluvremenu sa stadiona. Ni šuta na gol, ni kornera, ni uprljanog dresa!?